دوستان میشه یه گیتار برای نسخه پی سی بخریم |؟ اصلا هست ؟ اخه با ماوس و کیبر اصلا نمیشه بازی کرد اصلا من یکی نمیتونم تازه با گیتار اصلا یک حاله دیگه ای میده !!!
Printable View
دوستان میشه یه گیتار برای نسخه پی سی بخریم |؟ اصلا هست ؟ اخه با ماوس و کیبر اصلا نمیشه بازی کرد اصلا من یکی نمیتونم تازه با گیتار اصلا یک حاله دیگه ای میده !!!
فکر نکنم وجود داشته باشه.نقل قول:
اگه هم باشه مطمئن باش توی ایران گیر نمیاد.
بله میشه ، بله هست در ایران هم هست ولی همچین ارزونم نیستا ... با ماوس و کیبورد هم حال میده فقط وقتی سخت بشه نمیشه زد.نقل قول:
شما گیتار اصلی رو هم بخوای بخری ، باید از یک شرکت خارجی بخری که نمی دونم تو ایران این کار رو می کنه یا نه .
ما توی پی سی بازی می کنی ، بله خیلی جذابهنقل قول:
شما گیتار هیرو رو توی 360 یا توی پی سی بازی میکنید ؟ توی پی سی چه جوری هست خوبه ؟
راستیتش من اصلا این سری از بازی رو اصلا بازی نکردم و نمیدونم موضوع چی هست و ... باحال هست حال میده ؟ راستی پچی چیزی نیست که بشه لیست اهنگ خای جدید رو بهش اضافه کرد یا همچین چیزی ؟
راستی ساخت کجاست و برا پی سی گیتار میشه تهیه کرد ؟
راستی چیتی تقلبی چیزی نداره مثلا اهنگ ها همه ازاد بشه ؟
خیلی ممنونم ....
بعد حالت مولتی پلیر هم داره ؟ چه جوری ؟
خیلی ها هنوز بازی نکردن چون جا نیفتاده ... شما بازی رو تهیه کن بیا برات توضیح میدم. بسیار باحال هست
مثل اینکه میشه آهنگ دانلود کرد مخصوص بازی و بهش اضافه کرد ، خود شرکت سازنده باید آهنگ هارو درست کنه
منظورت از ساخت چیه ؟ بله میشه برای کامپیوتر هم تهیه کرد.
چیت هم داره ، آهنگ ها هم به ترتیبی که میزنی باز میشن.
بله مولتی پلیر هم داره چند نفر باهم یک آهنگ رو میزنن ، ولی هنوز من تستش نکردم
یافتم
راه حل خوندن رو هم یافتم ، باید بریم میکروفون USB بگیریم( plug) تا تو بازی عمل کنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این میکروفون که عکسش رو می بینید 14 هزار تومنه
برای مولتی پلیر متاسفانه دسته جواب نمیده و باید یک کیبورد USB یا عادی خرید
اگر usb بخرید که هیچ ، عادی باید یک تبدیل هم بخرید.
حالا دوست من میشه بگی کجا گیر میاد؟؟؟نقل قول:
شاید قلکمون رو شکستیم خریدیم.:دي
Headset A4TECH HD-800
USB gaming
25.000
nemisarfe
برای pc می خواینقل قول:
حالا دوست من میشه بگی کجا گیر میاد؟؟؟
شاید قلکمون رو شکستیم خریدیم.:دي
usb موجوده ، اگه پیدا نشد ، ps3 یا ps2 می خری تبدیل میزنی بهش ، شما به اندازه 100 هزار تومن باید از پس اندازت برداشت کنی :d
در غیر این صورت می تونی از گیتار های طبیعی با خروجی usb استفاده کنی.
ما که تو تبریز پیداش نکردیم.
من که این بازی رو تو نسخه ی موبایل بازی کردم, محشر بود.
ای ی ی ی ی ی آه! کجایی PC
:wub::3::42: