دقیقا همینطوره. وارد برنامه که شدید دکمه ریکرد رو بزنیدنقل قول:
Printable View
دقیقا همینطوره. وارد برنامه که شدید دکمه ریکرد رو بزنیدنقل قول:
این کار را کردم ولی چیزی ضبط نکرد؟؟؟؟!!!!:13:نقل قول:
دوستان من با این نرم افزار صدای استادم را در کلاس ضبط می کنم با بهترین کیفیت به بالاترین فرمت wav pcm 48hz
که حتی دستگاه های mp3player به پای این کیفیت نمی رسند
اما این پسوند از wav با هیچ نرم افزار کامپیوتری قابل اجرا نیست !!!!!! یکی به دادم برسه :18:
تنها با خود این نرم افزار اونم توی گوشیم قابل اجرای اما نا 10 ثانیه میشه جلو برد(FR) یعنی اگه بخوام به زمان خاصی مثلا 1ساعت جلو ببرم نمیشه باید بزارم خودش تا 1 ساعت بخونه!!!!!!! تازه اگه در این حالت کسی به گوشیم زنگ بزنه یا من به کسی زنگ بزنم برمیگرده به اول دوباره روز از نو روزی از نو :41:
:47:نمی خوام mp3 ضبط کنم آخه کیفیت بالا می خوام تا از همون جای نیمکتم صدای استاد را ضبط کنم
باز هم اگه در این حالت کسی به گوشیم زنگ بزنه یا من به کسی زنگ بزنم گوشی بدجور هنگ میکنه :41:
خواهش میکنم نگید مشکل از گوشیمه امتحان کنید
اگه میشه نرم افزاری در کامپیوتر که این پسوند از wav را اجرا میکنه را میشناسید بهم معرفی کنید
اکه جوابتون به آیدی یاهوم باشه خیلی ممنونم iso9000_ie
کسی نیست چگونگی ضبط را برا ما توضیح بده؟!!! من هر کاری می کنم ضبط نمیشه.
اگه میبشه کامل توضیح بدین که چه تنظیماتی را اعمال کنیم.اگه تصویری باشه خیلی عالی میشه
سلام
در جواب كاربر afssar
ImTOO 3GP Video Converter
بهترين و كامل ترين نرم افزار براي تبديل همه فرمت هاي شنيداري و
بصري به يكديگر مي باشد
براي دريافت نرم افزار
به پست درخواست نرم افزار ها مراجعه كنيد
.
در پناه حق
سلام
از دوستان بي زحمت واسه من كد رجيستر را بذاريد
357934009152264
سلام
خیلی عالی بود
من برای ضبط برنامه های رادیو وقتی دکمه record رو فشار میدم گوشیم ریاستارت میشه چیکارکنم (گوشیم ان 73m
ALON Software MP3 Dictaphone v2.90 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Cracked-illusion
با ساپورت 5800
ALON MP3 Dictaphone supports S60 3rd and 5th Edition phones and consists of four components:
# Audio player supports MP3, OGG, AAC/MP4/M4A, WMA, AMR, WAV music formats, 3-Band Parametric Equalizer, hot buttons, M3U playlists, bookmarks, sleep timer and many other.
# Voice dictaphone - the first high-quality MP3 dictaphone which supports AMR and WAV audio formats also. You may easily turn your smartphone into advanced digital dictaphone and start to record lectures, conversations, interviews and then send the records to your PC.
# Phone calls recorder records phone calls without beeps in MP3, AMR and WAV formats. You'll to save lots of memory space by keeping your records in MP3 - the most popular audio format.
# Internet radio is free even after expiration of trial period.
# 5800 XPressMusic support.
# Fixed call recording bugs.
# Auto archive of recorded phone calls.
# Expanded support of sample rates for recording (from 8kHz to 48kHz depending on phone model).
# Now you may record phone calls without beeps!
# Append option for recorded files.
# An opportunity of recording phone calls in MP3 format.
# Bookmarks. Now you may add/edit/delete bookmarks.
# Sleeping time option for playback.
# Free Internet Radio! You may use Internet Radio for free even after expiration of trial period!
[HTML]http://www.mediafire.com/file/wwfxjanzn2z/ALON.Software.MP3.Dictaphone.v2.90.S60v3.S60v5.Sym bianOS9.x.Cracked-illusion.rar[/HTML]
از دوستان خواهش دارم اگر ممکنه سریال این نرمفزار را برام بزارن. چون من جایی هستم که نه می تونم فایل key را اجرا کنم و سریال را از داخلش در بیارم.
اینم سریال نامبر گوشی
353546021506485
بازم از شما دوست گرامی ممنونم