من امروز (87.8.29)یدونشو گرفتم از شیراز 190هزار تومان.عالیه.....
Printable View
من امروز (87.8.29)یدونشو گرفتم از شیراز 190هزار تومان.عالیه.....
سلام به برو بکس دوستان امروز گوشیمو فروختم ان 95 بود (بنا به دلایلی )
حالا تا 200 تمن هم ی گوشی می خوام بازی (از همه نوعش ngage تا جاوا ) برام خیلی مهم و بعد موسیقی و دوربین
حالا نظر شما در مورد این گوشی چی؟؟؟؟؟ بزرگترین مشکلش چی؟؟؟؟
باطریش چطور مثل ان 95 باید هر روز بزاری شارژ؟؟؟؟؟؟؟(من زیاد با گوشی ور می رم)
راستی دکمه ی مخوصوص ngage یدونه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مگه چنین چیزی می شه؟؟؟؟ توی بازی به 2 دکمه احتیاج دارم این 1 دونه داره!!!!!!!!!!!!!) چطور کار می کنه؟؟؟؟؟
تا چند گیگ ساپورت می کنه؟؟؟؟(توی سایت ها نوشته بودن 8 واقعا ساپورت می کنه؟؟؟)
راستی من بین 6120 و 5320 موندم
بازی و موسیقی این گوشی خوبه ولی دوربین ...!نقل قول:
سلام به برو بکس دوستان امروز گوشیمو فروختم ان 95 بود (بنا به دلایلی )
حالا تا 200 تمن هم ی گوشی می خوام بازی (از همه نوعش ngage تا جاوا ) برام خیلی مهم و بعد موسیقی و دوربین
حالا نظر شما در مورد این گوشی چی؟؟؟؟؟ بزرگترین مشکلش چی؟؟؟؟
باطریش چطور مثل ان 95 باید هر روز بزاری شارژ؟؟؟؟؟؟؟(من زیاد با گوشی ور می رم)
راستی دکمه ی مخوصوص ngage یدونه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مگه چنین چیزی می شه؟؟؟؟ توی بازی به 2 دکمه احتیاج دارم این 1 دونه داره!!!!!!!!!!!!!) چطور کار می کنه؟؟؟؟؟
تا چند گیگ ساپورت می کنه؟؟؟؟(توی سایت ها نوشته بودن 8 واقعا ساپورت می کنه؟؟؟)
راستی من بین 6120 و 5320 موندم
باطری خیلی بهتر از N95 هست ، خصوصا که توی سیمبین 9.3 ، مصرف باطری بهینه شد.
شما می تونی تعیین کنی که مثلا شوت با دکمه مخصوص باشه ، اگه دوتا بود بهتر ولی باز هم از هیچی خیلی بهتره! مثل دکمه عادی کار می کنه می ری توی تنظیمات بازی میگی این عملکرد ، این دکمه!
همونطور که گفتم ، تو سیستم جدید سیمبین های نوکیا محدودیت ساپورت رم (فعلا) نداریم! همونطور که 6120 ، راحت راحت تا 32 گیگ رو ساپورت می کنه ، 5320 هم با کارت 32GB عین ساعت کار می کنه!
اگه بازی و موسیقی می خوای بدون شک : 5320
ممنون دئست عزیز راتشو بخوای چند جا خوندم که رنگ بدنه ی 5320 می ره (نوشته بود مثل 5310 بی کیفیت جنسش و رنگش می ره)واقعیت داره؟؟؟؟؟
راستی گوشی ساخت کجاست توی این عکس که نوشته مجارستان ولی بعضی ها می کن کره ؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساخت اصلی اش مجارستان هست! من فکر نمی کنم رنگش بره ، جون جنسش خیلی با 5310 متفاوته و بهش نمیاد الکی باشه!
اگه می خواستی بخری حواست خیلی جمع باشه ، چون انواع 5320 ها با قیمت ها و شکل های متفاوت ریخته تو بازار ، حتما شکل جعبه اصلی و ... توی ذهنت باشه!
مگه چند جور هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا ، 5320 بر چند نوعه : کره ای با رم 5 گیگ ، چینی با دوربین 600 مگاپیکسل و ...نقل قول:
مگه چند جور هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج از شوخی ، توی همین تاپیک هم یکی می خواست بخره ، چند مدل گذاشته بودن ، جلوش با قیمت های متفاوت و ...
شما حتما عکس جعبه اش رو از سایت های معتبر مثل gsmarena.com ببین و داشته باش!
قابل توجه اون دوستاني كه به من ميگفتن تعصب دارم رو 5700.بنده ميگفتم 230 گرونه اين گوشي همه كلي بد و بيراه نثارمون كردن.حالا شده 180تومن.همون بهتر كه ميرفتيد 230 ميخرديد ميخورد تو سر گوشي منم كيف ميكردم
سلام به همه دوستان اين گوشي كولاك كرده الان تو شيراز شده 160 تومان! امروز 8 آذره!:8::19::27: