سلامنقل قول:
ممنونم
پس رو اين سه تا فكر كنم ؟ تو پاساژ ايران كه RX نداشت اصلا. يا CX بود يا R.
Printable View
سلامنقل قول:
ممنونم
پس رو اين سه تا فكر كنم ؟ تو پاساژ ايران كه RX نداشت اصلا. يا CX بود يا R.
نقل قول:
RX بود................ :31:
سلام دوستان ... من هم می خوام یه پرینتر رنگی بگیرم ... برای چاپ کاور فیلم و همین طور عکس هائی که دارم ... یعنی میخوام یه چیز کامل باشه ... به نظرتون ازین چند کاره ها بگیرم خوبه ؟ راستی اگه پولم برسه اسکنر هم بگیرم ...
اگه چند کاره خوب نیست چی کار کنم همون ها که در پست قبلی نوشتید رو بخرم ؟
آخه یکی از بچه ها میگه اگه یه هفته با این جوهرافشان ها کار نکنی خشک میشند ... :5:
در مورد اون لیزری Hp که گفتید هر بار تعویض و شارژ اون 85 هزار در میاد چی ؟
اصلا میشه یه توضیحی راجع به شارژ و تنظیمات و کلا پرینتر ها بدید ...؟ ممنون :11:
سلام.
حرفه ایها جواب بدن.
یه پرینتر سه کاره (پرینتر-اسکنر-فتوکپی ) برای مغازه می خواستم که علاوه بر رنگی بودن دارای کیفیت خوب و سرعت بالا هم باشه ولی چیزی که خیلی خیلی مهمتره کم مصرف بودنه .(جوهر و ...) حدود بوجه ی من 150 هزار تومنه لطفا علاوه بر ذکر مدل و قیمت تقریبی توضیحات مختصری نیز بدهید . ممنون :2:
نقل قول:
شما كه براي مغازه ميخواهيد اصلا دستگاه چند كاره نگيريد.......
بهتره جدا بگيريد.........
فقط كافي كه بودجتون را كمي بالاتر ببريد
نقل قول:
قربان در پست هاي قبلي يكي از دوستان بود كه همين نياز شما را داشت.....
اما اگه شما ميخواهيد كيفيت عالي باشه و كامل باشه ميتونيد دستگاه بهتري بگيريد...
اينكه دستگاه چند كاره بگيريد يا نه،بستگي به حجم كاريتون داره.........
بودجتون را هم مشخص كنيد
سلام.
همونطور که گفتم بودجه ی من حدود 150 هزار تومنه حالا شما پیشنهاد می کنید سه کاره بگیرم یا هر کدومو جدا بگیرم ؟
لطفا این نکته که کم مصرف باشه رو در اولویت قرار بدید. :2:
نقل قول:
من تمام پست های قبلی رو خوندم ... اما من چند تا سوال کلی پرسیدم ... گفتم توضیح راجع به پرینتر ها بدند و اینکه چرا 3 کاره ها خوب نیست ؟ ....
راستی تو اصفهان بهترین جا برای این کار کجاست ؟ آیا چکی هم هست ؟ :27:
نقل قول:
پرينتر 3 كاره به درد كار هاي سنگين نميخوره چون كم مياره،و در ضمن يك قسمتيش كه خراب بشه،بقيه قسمت ها هم لنگ ميمونه...
توي اصفهان هم جايي كه چكي بده نيست،مگر اينكه بشناسنتون........
اگر دوست داشتيد ميتونيد با خودم هماهنگي كنيد تا براتون رله كنم
خوش باشيد
سلام.
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید که چه پرینتری بگیرم . با سخنانی که رد و بدل شد فهمیدم که سه کاره به درد نمی خوره حالا با این تفاصیل من چه پرینتری بگیرم که رنگی باشه و هم سرعت بالا و هم کیفیت عالی داشته باشه ودر ضمن کم مصرف باشه و قیمت کارتریجهاش ارزون باشه بودجه ی من 150 هزار تومنه . علاوه بر اون اسکنر حدود 60 هزار تومنی چی معرفی می کنید . :2: