-
ولي زاده جان جوابتون رو احسان جان دادن اگه خواستي اين 256 تا ويروس رو كه زيپ شده هست دانلود كني به صفحه شماره 3 سر بزن.
داخلش انواع مختلفي فايل ويروسي هست با پسوند هاي exe , com, ... .
حالا بايد بگردم ببينم روي كامپيوتر كي ميشه اجرا كرد. :biggrin: ;) ( مطمئنن روي خودم اجرا نميكنم :laughing: )
احسان جان اگه پيدا كردي ممنون ميشم كه آپلود كني.
راستي توي اين سي دي كه ميگي و يا اون جايي كه اين ويروس ها رو از اونجا گرفتي هيچ توضيحي براي اين ويروس ها نذاشته بود؟ ( فايلي براي راهنمايي نداشت؟)
-
نه متاسفانه . سی دی رو از یک جای سری گرفتم !!!
این فایل رو هم از روی یک سایت چند سال پیش گرفتم که فقط گفته بود یک عالمه ویروس تو یک فایل زیپ !
-
سلام احسان جان
خب طریقه ی ویروسی کردن دیگران چه جوری هست؟سخت افزار هم می پوکنه؟
ممنون
بای
-
تا اونجا كه من فهميدم براي ويروسي كردن كافي هست كه فقط روش دو بار كليك كني تا اجرا بشه.
فكر نمي كنم براي سخت افزار چيزي توي اين ويروس ها باشه ولي احسان جان گفتن كه براي سخت افزار رو دارن و دنبالش داره مي گرده.
راستي آنتي ويروس من تمام اين 256 ويروس رو شناخت چون يكم قديمي هستن.( آنتي ويروسم هم نود32 هست)
به هر حال جا داره كه از طرف همه از احسان تشكر كنم.
-
سلام رضا جان
یه کم از کار هایی که این ویروس ها می کنن رو می تونی بگی؟
ممنون
بای
-
وليزاده جون شما براي اين كه بدونيد هر كدوم اين ويروس ها چيكار مي كنن بجاي امتحان كردن بايد توي اينترنت اسمش رو جستجو كنيد.
مثلا من الان يكي از اين ها رو با اسم svs585 جستجو كردم فهميدم براي اين هست كه وقتي به اينترنت وصل ميشي كامپيوتر را ريستارت مي كنه . البته اين ويروس منتشر نميشه.
-
سلام رضا جان
این کار طول می ده به هر حال برای این که ویروس تو کامپیوتر طرف اجرا بشه باید برنامه رو بفرستم براش و روش کلیک کنه؟
ممنون
بای
-
دقيقا. بايد فايل رو بفرستي و طرف اجرا كنه.
البته متاسفانه تمام اين ويروس ها رو آنتي ويروس من ميشناسه.
براي فهميدن كار شون فقط بايد اسمشون رو توي اينترنت جستجو كني.
-
سلام دوستان
بابت برنامه ممنون دیگه فهمیدم چه کار کنم
من اشتراکم رو از این صفحه بر می دارم
ممنون
بای
-
\خب دوستان
من هم یک سی دی پر از ویروس دارم
به همراه کمی هم توضیح و روشنگری
اما مشکل اینجاست که این سی دی مال حدودا 3 سال پیشه و میشه گفت این همه ویروس دیگه بدرد نمیخوره