از مجموع 48 رای تا الان
1.نوکیا با 39.5 % آرا
2.سامسونگ و سونی اریکسون با 22% آرا
3.
4.اپل با 8.3 % آرا
جای گرفتن
به نظرم آپل به نسبت قدمت و تنوع محصول خیلی خوب رای آورده !!
Printable View
از مجموع 48 رای تا الان
1.نوکیا با 39.5 % آرا
2.سامسونگ و سونی اریکسون با 22% آرا
3.
4.اپل با 8.3 % آرا
جای گرفتن
به نظرم آپل به نسبت قدمت و تنوع محصول خیلی خوب رای آورده !!
ممنون جالب بود برام...(مخصوصا اون جایگاه سومی ال جی)نقل قول:
باید دید تا پایان سال و عرضه محصولات جدید و جنجالی نوکیا این امار چجوری میشه...
نوکیا پیشرو ترین بود
نظر سنجی ایرانیه و اگرنه سونی اریکسون حتی 1 رای هم نباید می اورد
نمیدونم چرا نظر سنجی ها بر حسب عدالت نیست
سونی اریسکون که هیچ پیشرفتی نداشت
امسال هم خبرا رسیده که داره ورشکست میشه
ولی خوب بین بچه های ایرانی سونی اریکسون خودشو جا انداخته و اگرنه...!!!!!!!!!!
کاری به نوکیا که حرف اول میزنه ندارم چون دیگه همه ما از جریانش مطلع هستیم؟
در ضمن سامسونگ هم تا حدودی داره راه میوفته
این ازون حرفاست ! اولا به هر حال این نظر سنجی بین مردم ایرانه پس نظرا محترمه ! شما همین نظر سنجی رو تو آمریکا بکنی اکثرا به موتورولا رای میدن ! در حالی که موتورولا تو 2 سال اخیر کاملا درجا زده و میزان فروششم افت شدیدی داشته !نقل قول:
نظر سنجی ایرانیه و اگرنه سونی اریکسون حتی 1 رای هم نباید می اورد
نمیدونم چرا نظر سنجی ها بر حسب عدالت نیست
سونی اریسکون که هیچ پیشرفتی نداشت
امسال هم خبرا رسیده که داره ورشکست میشه
ولی خوب بین بچه های ایرانی سونی اریکسون خودشو جا انداخته و اگرنه...!!!!!!!!!!
کاری به نوکیا که حرف اول میزنه ندارم چون دیگه همه ما از جریانش مطلع هستیم؟
در ضمن سامسونگ هم تا حدودی داره راه میوفته
به هر حال سونی 3-4 سال رشد فوق العاده داشت ... و تونست تو حدود 4 سال حدود 10 درصد بازارو بگیره و خوب این نبود مگه به خاطر ابتکاراتش ! مثلا معرفی سری های مختلف مثه K , W , Z که هر کدوم مختص به یه سری از امکانات مولتی مدیا بودن ! و همینطور برتری تو بعضی جهات نسبت به برندهای دیگه ! مثه زدن بهترین کمرا فون 2006 همینطور بهترین موزیک فون 2006 و... که اینارو من نمیگم ! سایتای معتبری مثه جی اس ام آرنا و یا سی نت و ... میگن ! اصلا اینارو بی خیال ! الان همه ی ما گوشی های سری W رو به عنوان یکی از بهترین سری ها برای گوش کردن به موزیک میشناسیم ! همینطور کسی در مورد کیفیت دوربین K800 شک نداره ( حالا بعضیا عکسایه N73 رو ترجیح میدن بعضیا K800 ) و به همین ترتیب...! و یا مثلا سونی بهترین باطری های بازارو داره ! یا خیلی موارده دیگه ...! به هر حال سونی یکی از شرکتاییه که تو چند سال اخیر پیشرفت و ابتکارات خیلی خوبی داشته ! و واسمم مهم نیست که این نظر سنجی تو جاهای دیگه انجام بشه کدوم شرکت آرای بیشتری میاره !
و اما ! در مورد سال 2007 شرکت سونی باید بگم واقعا سونی گند زد اشتباهات فراوانی کرد من جمله اینکه تو رده های متوسط و بالا اصلا گوشی شاخصی نداشت ! یه سیاست اشتباه رو پیش گرفت و بیشتر به سمت گوشی های ارزون رفت ... که باعث شد بازارشو از دست بده ... این در حالی بود که مثلا نوکیا با N95 و... داشت فروش رویایی انجام میداد ! سونی داره دوباره به خودش میاد و امسال واقعا بهتر کار کرده ... به هر حال ویندوز موبایل رو هم به سیستم عاملاش اضافه کرد ... پلتفرم جاواشو کاملا تغییر داده ... ورژن سیمبین Uiq رو بالاخره ارتقا داد ( فک میکنم به نسخه ی 3.3 ) و تعداد 3 و 5 مگا پیکسلیاشو داره زیاد و متنوع تر میکنه ...
من فکر میکنم این حرف شما که سونی پیشرفتی نداشته شدیدا بی انصافی باشه !
و خوب به هر حال نظر سنجی وقتی با ارزشه که به نظر هم احترام بذاریم ...نه اینکه چون برندی که بهش علاقه نداریم رای خوبی آورده بگیم نظر سنجی عادلانه نیست ...
ضمنا در حال حاضر گوشی من 3110 کلاسیک هستش + K530 از سونی هم تازه خریدم !
بله دوست عزیز اشتباه سونی در سال 2007 کاملا مشخص بود ولی گوشی هاش خیلی ابتکار داشت همین حالا هم باید دید در آخر سال 2008 به چه نتیجه ای میرسه.البته نا بخشوده جان در مورد باتری هاش که بگم با اینکه باتری های خوبی میزنه کلا گوشی هایی که از این باتری هاش استفاده می کردند از نظر سخت افزاری به مصرف انرژی کمتری احتیاج داشتند.به هر حال ضعیف تر از مثلا نوکیا بودند.باز هم جای بحث داره که جاش اینجا نیست.راستی مبارک K530 باشه!
به نظرم سونی اریکسون تو یه سال و خورده ای اخیر به معنای واقعی گند زده
یه زمانی با کا 750 کولاک کرد بعد کا 800
یا با پی 900 و پی 910
ولی دوران افولسونی اریکسون با عرضه محصولاتی مثل کا 850 یا
دابلیو 960 یا باگ سونی اریکسون پی 990 شروع شد !!
یه زمانی هم که فقط شکل گوشی ها رو عوض می کرد !!!
به هر حال این باعث شد که سود شرکت 44% بیاد پایین !
بازار جهانی خیلی بی رحمه !
ولی حالا یه تکونی به خودش داده
باید ببینیم چی کار میکنه با محصولات جدیدش
باتری گوشی ها سونی اریکسون خیلی خوبن
ولی عمر بیشتر این باتری ها بعلت گوشی های کم مصرفشونه تا کیفیت باتری ها!
اولا ممنون ... ثانیا درسته قبول دارم به هر حال ساختار سخت افزاری و مصرف کمتر ( و بهینه تر ) تو موندگاری باطری موثره ! رویه ای که الان نوکیا هم تو گوشی های جاوا هم سیمبینش در پیش گرفته !نقل قول:
بله دوست عزیز اشتباه سونی در سال 2007 کاملا مشخص بود ولی گوشی هاش خیلی ابتکار داشت همین حالا هم باید دید در آخر سال 2008 به چه نتیجه ای میرسه.البته نا بخشوده جان در مورد باتری هاش که بگم با اینکه باتری های خوبی میزنه کلا گوشی هایی که از این باتری هاش استفاده می کردند از نظر سخت افزاری به مصرف انرژی کمتری احتیاج داشتند.به هر حال ضعیف تر از مثلا نوکیا بودند.باز هم جای بحث داره که جاش اینجا نیست.راستی مبارک K530 باشه
شدیدا قبول دارم ... چه برندایی که تو همین 2-3 سال حذف شدن یا حضورشون کمرنگ شد... بازار موبایل فکر میکنم بیرحمترین و یکی از پر رقابت ترین بازار تو لوازم الکترونیکی باشه !نقل قول:
بازار جهانی خیلی بی رحمه !
ولی سونی اریکسون محصولات خوبی معرفی کرده
باید به بازار بیان تا ببینیم چی تولید کرده
مخصوصا سری جی سونی اریکسون به نظرم قلب محصولات جدیدش باشه
با عرض سلام خدمت همگي عزيزان . لطفا قبل از شركت در نظر سنجي يك مقدار در مورد گوشي ها ي جديد تحقيق كنيم ,
به نظر من هرجايي كه شركت سوني وارد كار بشه ديگه نميشه از بقيه شركت هاي توليد كننده انتظار خلاقيت و نو آوري داشت .
براي نمونه در رقابت شركت توشيبا و سوني براي توليد ديسك هاي ظرفيت بالا در آخر ريس شركت توشيبا شكست اين شركت رو اعلام كرد و از اين رقابت پشيمون بود .
در حال حاضر نظر همگي شما عزيزان رو به فوق العاده ترين گوشي دنيا جلب ميكنم كه توسط شركت سوني اريكسون به نمايش گذاشته شده :
توي تصاوير گوگل اين 2 مدل رو جستجو كنيد : ***** W1i , K1i *****
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]