این گوشی سیستم عامل نداره؟
ولی واقعا سامسونگ در حال حاضر با این طراحی های فوق مدرن و امکانات خارق العاده هیچ چیز از نوکیا کم نداره.
سونی اریکسون هم که از اول تو گود رقابت با اینها نبود ....!!!!!! :دی
Printable View
این گوشی سیستم عامل نداره؟
ولی واقعا سامسونگ در حال حاضر با این طراحی های فوق مدرن و امکانات خارق العاده هیچ چیز از نوکیا کم نداره.
سونی اریکسون هم که از اول تو گود رقابت با اینها نبود ....!!!!!! :دی
نه ، سیستم عامل نداره............ همون جاوا ، که هنوز نفهمیدیم سیستم عامله...... یا مفسر....... باید بش گفت.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازت خوشان ، آمد............:31: ؛ بچه کجایی..............؟؟؟!!!:27:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص شما هستیم...
ما یک زمانی بچه محل اطراف نوکیا بودیم که هم اکنون هم هستیم.
اما به نظر میرسه با کولاک سامسونگ و این گوشی های زیبا به محله ی سامسونگ کوچ کنیم و دیگر هم بیرون نیاییم !!!!! :دی
البته نه این گوشی. من میخوام Omnia بگیرم...
فامیلمون خریده.باهاش کار کردم.3.5 که داره.صداش واقعا بلنده.هم تو اسپیکر هم هدفون.البته ازمال من کم میاره
i450 (صدا+صفحه+سیستم عامل)
خوبه که فامیلی رفتین تو کار سامسونگ . مخصوصا که آی 450 خوراک صدا .
آخرین قیمت بدون گارانتی چند هست ؟
تم میشه روش ریخت و با برنامهای جاوا مشکلی نداره ؟
ممنون
بچه ها كسي اف 400 داره ؟ مثل آي 450 تنظيمات اكولايز دستي داره يا فقط pop jazz class و .... داره ؟
آره من هم میخوام بدون اف400 بهتره یا آی 450
اونطوری که من با اف 400 کار کردم همون پلیر یو 600 روش بود . حالا شک دارم که تنظیم دستی اکولایزر هم داشته باشه . ولی آی 450 و مطمئنم که داره . البته به نظرم باید بیخیال موسیقی بشین . نه اینکه بی خیالش بیشینا ولی صدا رو توی اسپیکر گوشی باید بیخیال بشین . من جای این آقا بودم آی 550 پیدا میکردم و میخوریدم .یا جی 810 . چون صدا توی هدفون این گوشیا عالیه
نه عزیزم i450 تنظیم دستی اکولایزر نداره ولی 15-16 تا اکولایزر روش داره که deafult از همه بهتره چون
:31:deafult=ICEpower® Technology by Bang & Olufsen
F400 تم نمیخوره(از لحاظ ساپورت نرم افزاری مثل یو600 هستش:13: البته موزیکش قویه)