یک نوع باگ در نسخه Kerio 4.2.3
دوستان فایروال کریو رو بعد از Outpost خیلی قبول دارم . چون بر خلاف فایروال ZoneAlarm Pro همه تنظیماتش بر روی
همه مرورگر ها کار میکنه. و در ظمن جاسوس هم تشریف ندارن. فایروال زون آلارم فقط میتونه جلوی حملاتی رو بگیره
که از طریق مرورگر Internet Explorer و یا مرورگر هایی که از هسته اون استفاده میکنند .
حالا من تعجب میکنم که فایروال کریو که به محکم بودن معروف است چرا در نسخه جدیدش هم این باگ رو برطرف نکرده.
من این باگ رو در نسخه 4.2.2 نیز مشاهده کردم.
شما اول باید مرورگر Opera رو بر روی سیستم خودتون نصب داشته باشید. حالا فایروال کریو رو طوری تنظیم کنید که
برای اتصال هــــــــــــــــر برنامه جدیدی که میخواد به اینترنت وصل بشه ازتون بپرسه و تا شما اجازه این کار رو ندید حق
اتصال رو نداشته باشه. کسانی که فایروال کریو رو دارند میدونند که برن کدام قسمت. پس نیاز به توضیح نیست.
در ضمن اگر مرورگر Opera را قبلا در در قسمت Application هایی که اجازه وصل شدن به نت را دارند قرار داردید آن را پاک
کنید.
حالا مرورگر Opera رو بدون باز کردن هیچ سایتی باز کنید. Home Page این مرورگر رو بر روی صفحه Blank تنظیم کنید.
پس تا حالا نه مرورگر Opera در تنظیمات کریو قرار گرفته و نه توسط Opera سایتی باز شده که کریو بخواد بهمون پیغام
بده.
بعد از ایجاد کردن صفحه Blank Page در مرورگر آن را ببندید و دوباره باز کنید. وقتی که مرورگر را باز کنید چون این مرورگر
قرار نیست که سایتی را باز کند در نتیجه فایروال کریو نیز هیچ پیغامی را به شما نمیدهد. حالا یک New Tab باز کنید و هر
سایتی را که دوست داشتید باز کنید .... آیا از طرف کریو پیغامی را مشاهده میکنید یا نه ؟
من با نسخه 4.2.3 این کار را کردم و هیچ پیغامی را مشاهده نکردم در حالی که با فایروالهای دیگه هر چیزی بخواد به نت
وصل بشه و اطلاعاتی رو بگیره یا بفرسته اجازه این کار رو میخواد.
حالا میخوام بدونم که آیا برای شما نیز به همین صورتی که گفتم عمل میکنه یا اینکه پیغامی دریافت میکنید.