چرا، به احتمال زیاد فردا میشه این بازی رو از بازارهای ایران تهیه کرد.نقل قول:
Printable View
چرا، به احتمال زیاد فردا میشه این بازی رو از بازارهای ایران تهیه کرد.نقل قول:
چرا اون مال نسخه های PlayStation 3, Xbox 360 هستش که به این صورت هستش:نقل قول:
مگه بازی 23 سپتامر نمیاد ؟
در اروپا September 26 و در آمریکا 23 September
برای pc در آمریکا 9 مهر 1387و در اروپا 12 مهر 1387
ایول خدا کنه فردا بیارن یا تا پس فردا
گیم برای Pc عرضه شد ؟
خدا کنه زود بیاد :((
نه هنوز ولی تاریخ انتشارش: آمریکا 9 مهر 1387و در اروپا 12 مهر 1387نقل قول:
گیم برای Pc عرضه شد ؟
خدا کنه زود بیاد :((
در ضمن بازی برای کنسول ها منتشر شده و سایت Videogamer بهش نمره 8 و IGN نمره 7.6 رو به بازی دادند!!
تو ایران که فعلا نه وست گیم داره نه پردیس نه نکست جن :( همیشه بعد از ظهر همون روز بازی رو میاوردنا شانس ما که تو کفیم فعلا ندارن :(
این بازی رو بالاخره امروز با تاخیر زیاد گرفتم...
محشره! داستان بازی و شخصت پردازیش من رو مجذوب خودش کرده. اول منوی زیبای بازی توجه ی شما رو به خودش جلب میکنه و بعد یک دموی نسبتاً طولانی از آنچه که در سری قبل اتفاق افتاد نمایش داده میشه و سرانجام کنترل Matt Baker به شما داده میشه... . گرافیک و به خصوص نور پردازی بازی خیلی خوب کار شده اما بازی بی اشکال نیست و من به چند تا باگ برخورد کردم. اما اصلا طوری نیست که اذیت بکنه.... مهم ترین بخش بازی گیم پلی عالی و نفس گیرش هست. بازی دارای 2 درجه ی سختیه Casual و Veteran که پیشنهاد میکنم بازی رو با درجه ی وترن شروع کنید تا مزه ی بیشتری بده و بعد از تمام کردن بازی درجه ی سختی جدید باز بشه. هوش مصنوعی دشمنان خوب هست، باز هم مثل اکثر بازی ها، هوش مصنوعی خوب و نه عالی کار شده. این بار هم شاهد اشتباهات احمقانه از سوی دشمنان هستیم!
در کل این بازی عالیه. من به شخصه هر بازی که مرتبط با جنگ جهانی باشه رو دوست دارم. اما به نظرم این بازی با بقیه ی بازی هایی که در رابطه با جنگ جهانی دیدیم فرق داره و سعی میکنه خودش رو از کلیشه ها و تکرارها دور بکنه، به همین خاطر هم یک اثر به یاد ماندنی شده.
این بازی حتما تهیه کنید.
اه ! اومد من فردا با کله میرم میگیرم .... مرسی
ایول فردا میرسه دستم پیمان جون ممنون ار نقدت
ببینم پس از ورژن Pcچه خبر ایا منتشر شده؟؟