من این بازی رو خریدم 3 Dvd هستش
اما یه مشکل دارم رزولیشن بازی فقط 768در1024 هستش تغییر نمی کنه مثلا 600در800 یا پایین تر نمیاد:41:
من با رزولیشن 768در1024 مشکل دارم یعنی کند اجرا میشه توی این رزولیشن:41:
چیکار کنم؟
گرافیکشم خوبه
Printable View
اما یه مشکل دارم رزولیشن بازی فقط 768در1024 هستش تغییر نمی کنه مثلا 600در800 یا پایین تر نمیاد:41:
چیکار کنم؟
گرافیکشم خوبه
من هم روی پی سی و هم روی 360 بازی کردم و البته روی 360 تمومش کردم ! روی پی سی هم آخراشه ...
تو این وضعیت این یکی از انتخاب های مناسب واسه پی سی هست . اما واسه 360 بهتر از این بازی هم یافت می شه.
چیکار کنم؟
گرافیکشم خوبه
این بازی خیلی عالیه و هر کی بازی نکنه ضرر کرده چون تجربه جدیدیه
ای کاش زود تر می گفتی چون رفتم وگاس 2 رو گرفتم . توراک هم بود 4 دی وی دی !!نقل قول:
این بازی خیلی عالیه و هر کی بازی نکنه ضرر کرده چون تجربه جدیدیه
سلامنقل قول:
شما که هم بازی را با pc , x360 بازی کردی میشه بگید بازی تو کدام پلتفرم بهتر هست منظور (کیفیت و ...)یعنی خوب تر روان تر در کل مال کدام نسخه بهتر است ؟؟؟
اونایی که بازی رو گرفتن در مورد مشکلم توضیح بدن لطفا:19:نقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من بازی خودش به این شکل برنامه ریزی شده و هیچ کاریش نمیشه کرد.
فقط یک راه وجود داره که فقط می تونین رزولوشن رو روی 480*640 تنظیم کنین البته اگر تاثیر داشته باشه!
روی شورتکات بازی راست کیلیک کنید و properties رو انتخاب کنین و برید به قسمت compatibility و در قسمت display settings گزینه ی run in 480*640 screen resolution رو تیک بزنین و سیو کنین بعد برید توی بازی ببینین هیچ نتیجه ای گرفتین یا نه.اگر سرعت بازی خوب نشد برید به قسما video settings و جزئیات بازی رو بیارین پایین.
دوست عزیز به نظر من روان بودن بازی تو پی سی به قطعات شما هم بستگی داره . و به نظر من بازی روی 360 خیلی راحت تره ، اما از لحاظ کنترل توی پی سی واقعا خیلی عالی هست . تمام حرکات و جزئیات را شما با موس و کیبورد تعیین می کنید .نقل قول:
سلام
شما که هم بازی را با pc , x360 بازی کردی میشه بگید بازی تو کدام پلتفرم بهتر هست منظور (کیفیت و ...)یعنی خوب تر روان تر در کل مال کدام نسخه بهتر است ؟؟؟
اما در 360 مشکل کنترل وجود داره و نمی تونید کاملا بر شخصیت مسلط باشید !
به نظر من اگه هم 360 دارین و هم پی سی ، بازی را واسه هر دو تهیه کنید ...
خوب دوستان این هم یه ترینر توپ برای این بازی:
خواهش می کنم هر مشکلی توی ترینر دیدین توی این تاپیک مطرح کنین.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=171973&page=2
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=126006