نقل قول:
مرسی شهروزجان
به نظرت پریمیر رو عوض کنم بهتر نیست؟:11:
Printable View
نقل قول:
مرسی شهروزجان
به نظرت پریمیر رو عوض کنم بهتر نیست؟:11:
ممنون از راهنمائیت دوست عزیز مشکلم حل شدنقل قول:
دوستان اگر ممکنه راجع به گزینه ها و تنظیماتی که در زیر مجموعه ی پنجره edit>preferences ( مثل general, audio, audio save ,........در برنامه پریمیر پرو 7) می باشد توضیحاتی بدین ممنون میشم
دوست عزيزنقل قول:
1) براي اينكار بايد از يك عكس يا يك لايه كه پس زمينه اي مشكي دارد بايد استفاده نماييد
براي اينكار ميتونيد در فتوشاپ يك لايه باز مينه مشكي ايجاد بعد سيو كنيد و با همان فرمت psd ذخيره كنيد وبعد وارد پريمير كنيد و بروي نوشته رو ي فيلم قرار دهيد (بايد در تايم لاين ودر قسمت ويديو وبالاي محلي از فيلم كه نوشته قرار دارد قرار دهيد)
2)براي كات كردن تو آموزش هم گفتم كه بايد از ابزار تيغ استفاده كنيد كه در صفح اول اموزش اشاره شده
3)براي خروجي
فرمت هاي مختلفي وجود دارد كه بسته به نوع آنها كيفيت و اندازه متفاوت خواهد بود
براي گرفتن بهترين كيفيت بايد از خروجي dvdيا avi استفاده نماييد
براي خروجي براي دستگاه vcd از export/adobe media encoder استفاى كنيد وتنظيمات اون رو به شكل زير كنيد
درقسمت فرمت
mpeg1 _vcd
در قسمت preset
pal vcd high quallity
رو انتخاب كنيد
البته بغير از vcdمي توانيد از svcd دستگاهاي خانگي هم قادر به بخش آنها هستند هم ميتوانيد استفاده كنيد (دو برابر كيفيت vcd)
نكته مهم:
اگر فرمت ديگه اي انتخاب كردي اين نكته رو توجه كن كه در قسمت پايين پنجره درقسمت video كواليتي رو روي ماكزيمم ببر
موفق باشيد
با سلام
من فیلم را با استفاده از دوربینم و فایروایر و نرم افزار پریمیر کپچر کردم ولی وقتی که بعد از انجام ادیت و تدوین وقتی به فرمت وی سی دی تبدیل می کنم کیفیت شدیدا پایین هست. کیفتی که در فیلمهای وی سی دی معمولی مانند انچه که در فیلمهای سینمایی و در ویدئو کلیپ ها ارائه می شه خیلی پایین تر هست.
چجوری می تونم یک کیفیت مناسب مانند فیلمهای موجود در بازار البته در فرمت وی سی دی داشته باشم. اگر تنظیمات خاصی هست ممنون می شوم.
یک مشکل دیگر اینکه وقتی که با استفاده از ieee 1349 و پریمیر فیلم را کپچر می کنم در برخی صحنه ها که حرکت زیادی داره برخی خطوط افقی می افته . این مشکل قابل برطرف شدن هست یا نه؟ البته من این حالت را در برخی فیلمها هم دیده ام.
سلام بهترين تنظيمات هموني است كه بالا ي صفحه توضيح دادمنقل قول:
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
با تشکر هر چند من قانع نشدم و مطمئن هستم که کیفیت فیلمهایی که توسط کمپانی ها در ایران دوبله و به سی دی به ما ارائه می شه خیلی خیلی بیشتر از کیفیتی است که من در خروجی vcd بدست می اورم.
یک مشکل دیگه اینکه با وجود اینکه خروجی vcd از پریمیر می گیرم وقتی که می خواهم روی سی دی بریزم نرم افزار nero ابتدا encoding انجام می دهد و بعد رایت می کند و در این مرحله هم مقداری از کیفیت فیلم کمتر می شود. شما این مشکل چجوری حل کردید؟
با تشکر فراوان
سلام جمیعاً
کیفیت VCD همه جا در یه سطحه. مهمترین تنظیمات خروجی با این فرمت هم میزان Quality هستش که معمولاً همیشه روی 100 تنظیم می شه. پس یادمون نره که کیفیت VCDهای شرکتی بالاتر نیست، بلکه وضوح تصویرشون بهتره.
ولی این که چرا این جوریه دو تا دلیل داره:
1- فیلم اصلی که قراره به VCD تبدیل بشه، کیفیت و وضوح و غلظت رنگ فوق العاده ای داره (چیزی که دوربین های عادی نمی تونن به ما بدن).
2- این فیلم ها به وسیله سخت افزار به VCD تبدیل می شن؛ نه نرم افزار.
دستگاه های VCD Recorder از نظر ظاهر شبیه VideoCD هستن؛ با این تفاوت که می تونن تصاویر ورودی رو روی CD رایت کنن. این دستگاه ها جوری ساخته شدن که رنگ بندی و کنتراست تصاویر رو جوری تغییر می دن که بهتر با فرمت VCD مطابق باشه و ما احساس می کنیم کیفیتشون بالاتره.
قبلاً این مورد رو توضیح داده بودم ... الان خودمم پیداش نمی کنم :دی
دقیقاً نمی دونم منظورت کدوم خطها هست.نقل قول:
1- خط هایی که فقط توی مانیتور دیده می شه که البته موقع خروجی اصلاً وجود ندارن.
2- خط هایی که به دلیل خرابی نوار یا کثیفی هد دوربین، باعث ریختگی تصویر شده. اگه تعمیرات بلدی هد دوربین رو تمیز کن اگه درست نشد معلوم می شه که روی نوار هست و کاریش نمی شه کرد.
التماس دعا
یا علی
سلام جمیعاً
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم.
توی قرانین انجمن نوشتیم که واسه این که یه تاپیک زیادی شلوغ نشه و بحثس به منحرف نشه، هر سوال رو توی یه تاپیک مطرح کنید.
از دوستانی که زحمت این تاپیک رو کشیدن ممنونم.
عاجزانه درخواست می کنم دیگه توی این تاپیک سوال مطرح نکنید ... چون شرمندتون می شم.
التماس دعا
یا علی