800 دلار آمريكانقل قول:
در ضمن اگه بیاد قیمتش چقدره؟
Printable View
800 دلار آمريكانقل قول:
در ضمن اگه بیاد قیمتش چقدره؟
آخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ساسان جون یه نظر من همین N95 8Gb رو بگیر و منتظر N96 نباش
N95 8GB خوشگل تر که هست.به نظر من 8GB بسه.16GB میخوای چیکار کنی :13:
فقط یه --- h اضافی داره که اونم اونقدرا تو ایران کاربرد نداره
مطمئن باش N96 تا 4,5 ماه دیگه نیماد.چون بهترین گوشی نوکیاس که معرفی کرده.اگه این و بده بازار تا آخر 2008 چیزی واسه به بازار دادن نداره
تا بیاد هم 3 ماهی طول میکشه به قیمت اصلیش برسه
پس همین N95 8GB رو بگیر
16 گیگ فقط به این درد می خوره که هر برنامه ای رو از تی وی رو گوشیت دیدی
ضبطش کنی !!
در مورد نوکیا هم بگم که چون لامصب بزرگترین بخش ار اند دی رو داره
مطمئنا بازم گوشی معرفی می کنه خیالتون تخت !! به نظرم
یا از سری 7 مگا پیکسلی هستند یا ویندوز موبایل با تاچ !
در مورد ان95 8گیگ هم بگم که متاسفانه خز داره میشه !! حتی با قیمت 600 تومنی اش !!!
من عاشقتم جیگگگگگگگگگگگگگگگگر.نقل قول:
من اینقدر این سعید رو دوست دارم که نگو...!
دوستان به نظر من که بیخیال n96 بشید. آخه با این باتری میخواید چیکار کنید؟ باتریش روی n95 که صفحش 0.2 کوچیکتر بود 1 روز هم دوام نمیاره بعد روی n96 که همیشه باید یه ژنراتور هممراتون باشه!
پس زیاد رو دست خودتون خرج نذارید، برید همون n95 8gb بگیرید
نقل قول:
نوکیا اعلام کرد که ویندوز موبایل نمیزنه...عین خود متن سخنگوی نوکیا هست...گفت سیمبین ما اینقدر قابلیت داره که بهتره روی همین سیمبین سرمایه گذاری بشه تا ویندوز موبایل!!
نقل قول:
واسم جالب بود
که نوکیا نمی خواد پاکت پی سی تولید کنه!
به نظرم این محال بود که نخواد به عرضه پاکت پی سی ها و درآمد سود آورش
بی اعتنایی کنه !
فکر کنم مایکروسافت درخواست نوکیا رو برای همکاری رد کرده.اینام زورشون اومده این و گفتننقل قول:
آخه اصلا سیمبیان با ویندوز موبایل قابل مقایسه ان؟؟:27:
اگه اینجوریه که مایکروسافت هم باید بیخیال ویندوز Vista بشه و تو سری بعد بره یه سیمبیان واسه کامپیوتر بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا ما یه چیز رو نیمیدونم هی باید روش اسرار کنیم دوست عزیز مایکروسافت به نوکیا پشنهاد داده نه نوکیا به مایکروسافت اخه نوکیا مث سونی نیست که بره بده گوشیاش رو htc بزنهنقل قول:
بعدش ام حال چیه تا دیروز همه میگفتید جاوا عالیه چیه حالا 2 تا برنامه میخوایید برزید سیمبین هنگ میکنه وو .......
حالا تا سونی رو رفت ویندوز موبایل زد حالا ویندوز موبایل شد عالی ( البته شکی در بهتره بودن ویندوز موبایل نیست ) مشکل از جای دیگست .......
ایول خیلی حال کردم
باز هم مثل همیشه نوکیا تو صدر جدوله
نقل قول:
آها.مایکروسافت با اون عظمتش بیاد به نوکیا پیشنهاد بده که چی؟که یه پول گیرش بیاد:27:
بیخیال این ها.
نه عزیز.من هیچ وقت نگفتم جاوا بهتر
اتفاقا 4 ذوز پیش یه گوشیw910 گرفتم که هیچ چیزی کم نداشت جز اینکه جاوا بود و من به سیمبیان احتیاج داشتم
واسه همین فروختمش
نمیشه گغت جاوا بهتره یا سیمبیان
بستگی به استفاده ای داره که طرف میخواد از موبایل بکنه
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این چیه گذاشتی تو امضات
یکی بیاد جلو این و بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]