من نمیدونم چرا اینقدر قدیمی فکر میکنیم
الان همکاری چند ملیتی برای بالا بردن
کیفیت و میزان رقابت یه امر مسلمه
که متاسفانه تو کشور ما جا نیوفتاده
نمونش
خودروی ملی !! یا....
Printable View
من نمیدونم چرا اینقدر قدیمی فکر میکنیم
الان همکاری چند ملیتی برای بالا بردن
کیفیت و میزان رقابت یه امر مسلمه
که متاسفانه تو کشور ما جا نیوفتاده
نمونش
خودروی ملی !! یا....
در مورد سایبر شات خوبه بدونی که حتی بعضی دوربین های این برند سونی هم از کارل زیس استفاده می کنند.تو خود سایت سونی نگاه کن!نقل قول:
در مورد HTC باید بگم که یکی از پیشتازان و با تجربه ترین سازندگان موبایل و دستگاه های چند مظوره pocket pc و PDA بر مبنای windows mobile هستند درست مثل کارل زیس که خبره ی لنز دوربینه.
به این لینک نگاه کن:
جالبه.میگه HTC، اریکسون رو -به عنوان تولید کننده همه منظوره ی تکنولوژی های سیار نسل سوم(مثل wifi) -برای کمک در ساخت pocekt PC انتخاب کرد.کد:http://www.ericsson.com/ericsson/press/releases/20030618-908277.shtml
من موندم چطور کسی به اریکسون فکر نمی کنه؟! بالاخره سونی اریکسونه نه سونی! مطمئن باشید در ساخت X1 تجربه ی یه همچین شرکتی بسی موثر بوده.بگذریم از سونی که بی نیاز از تعریفه.
ادیت- پست قبلی هم کاملا تایید میشه.
با سلام خواستم بدونم اون ویدیو هایی که از youtobe دانلود میکنی چطور باید اجراش کنی؟
امروز یه سری به سایت esato.com زدم یه مطلبیو در باره ی X1 زده بود ببینید و بگید نظتون چیه؟
فکر کنم تو اون قسمت آخر نوشته : نمیشه توضیحی در رابطه با فرض Htc داد برای ما مبهمهنقل قول:
There has been roumors that X1 is a HTC device. Comment on this? SE: There are so many number of players in the game. We do have ODM partners, including Asian partners. Can't comment if HTC are involved.
متن کامل رو میتونید اینجا ببینید :
--کد:http://www.esato.com/news/mwc.php/id=13
و نکته ی جالب اینکه می دونستید باتری X1 1500 میلی آمپر هست ؟-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از همه مهمتر HTC گوشی X1 رو تو قسمت گوشی های خودش گذاشته...
نقل قول:
تو اون قسمت گفته :
نمیتوان نظر داد که htc تو این کار شرکت داشته ...Can't comment if HTC are involved
متنو خوندم میگه xperia هنوز یه محصول تمام شده نیست و تحقیقات روش ادامه داره و ممکنه بعضی از امکاناتش تغییر کنه..شاید حافظه داخلی و ....
و اما در مورد عکس که عکس شما نمیاد من دوباره گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس گوشیهایی هستند که از ویندوز موبایل استفاده میکنن....نه گوشیهای HTC ...اگه دقت کنید سمت راست بقل XPERIA یه گوشی از سامسونگ هست ..... لیست گوشیهای HTC اینجاست :
من که X1 رو بین اینا نمیبینم ...شما میبینی؟کد:http://www.htc.com/product/03-products.htm
نقل قول:
من که X1 رو بین اینا نمیبینم ...شما میبینی؟
اگه یکم زوم کنی میبینی که اولین گوشی از سمت راست Xperia هست و کنارش نوشته Sonyericsson... ممنون از کمکت
نقل قول:
این عکس گوشیهایی هستند که از ویندوز موبایل استفاده میکنن....نه گوشیهای HTC
فکر کنم جوابتو گرفتی موبایل کابویز. جز گشیهای htc نیستنقل قول:
اگه یکم زوم کنی میبینی که اولین گوشی از سمت راست Xperia هست و کنارش نوشته Sonyericsson... ممنون از کمکت
بابا اونو که میبینم......x1 رو تو اون لینک که گذاشتم... تو لیست گوشیهای htc نمیبینم..بازم دستت درست.. هر کی اطلاعت گیر آورد بیاد اینجا بگه راجبش بحث کنیم...شاید من یه ایمیل به سونی اریکسون زدم...
درسته
O2 هم هست
QTek هم دیدم
باتری میلی آمپر یعنی چی ؟ مشکلی که من همیشه با ppc ها داشتم باتری ضعیفشون بوده.
امیدوارم گوشی بعدی من (x peria ( باتری خوبی داشته باشه