نه عزیزان!باتری برای مدل ازمایشی ضعیف هست!باتری اصلی قویتر از ان95 8 گیگ هست!
Printable View
نه عزیزان!باتری برای مدل ازمایشی ضعیف هست!باتری اصلی قویتر از ان95 8 گیگ هست!
درسته من هم همینطور فکر میکنم این باطری برای نسخه ازمایشی این گوشی استنقل قول:
کاملا تایید میشه
اگه مشکلات باتری ان95 عادی که تو ی سری جدید (8گیگ ان95)
حل شده رو بخواهد نوکیا دوباره با این باتری با ان96
تکرار کنه بیاد گل بگیره در کارخونه اش !!و 100% بازارشو ازش میگیرن
شرکت های رقیب!!
راستی قیمت 550
یوریو قبل از مالیات (فکر نمیکنم محصولات صادراتی مالیات بدن)
واسه این گوشی مطرح شده
اگر اعلام شده باتری BL-5F هست پس ابعاد و اندازه گوشی برای همین باتریه.چون BL-6F بزرگتره یا هر باتری دیگه.باید تو این 6-7 ماه که تا عرضه گوشی وقت هست نوکیا به فکر بیفته یه باتری خوب بزاره چون هر چه هم کار کنه نمی تونه با 950mAh کارایی بالاتر از 1200mAh ارائه کنه.
راستی یه سوال چرا 5MP دیگه؟حداقل یکم با تاخیر بده دوربین بهتر با فلش Xenon بزاره.اگر تجدید نظر نکنه من به عنوان گوشی آینده قرارش نمی دم و به احتمال زیاد آخر سال دیگه یه گوش تو کلاس بالاتری ارائه میده.
در این که ان96 یه گوشی جدید نیست
و یه آپ دیت از سری ان95 هستش که شکی نیست
به نظرم گوشی جدید نوکیا یه گرید آپ در زمینه تاچ بودن یا دوربین هستش
که بزودی معرفی میشه
قسمت اول تایید میشه ولی قسمت دوم نهنقل قول:
به نظر من گوشی بعدی هم 5 مگا هست و یه چیزی تو مایه های همون قبلی ها
کاملا تایید میشه به نظرمن هر چه قدر که امکاناتش از ان95 8گیگ بیشتر باشه ظاهرش به زیبایی و ابهت ان95 نیست. قبول دارم زیبایی سلیقه ایه ولی فکرکنم اکثریت همینو بگن.نقل قول:
از کجا اینقدر مطمئنی؟ نوکیا قبل از ان95 چهار تا 3.2 مگا پیکسلی داشت اگه اشتباه نکنم. 7390-ان93-ان73 وان80. کی فکرشو می کرد یه دفعه یه گوشی 5 مگا پیکسلی تولید کنه ؟ تازه N93i و E90 و 5610 همه بعد از N95 معرفی شدن. این که دلیل نمیشه چه بسا بعد از N96 یه گوشی 7 مگا پیکسلی یا بالاتر معرفی کنه. کی فکرشو می کرد نوکیا یه روزی 16 گیگ حافظه و قابلیت اضافه کردن رم رو که تا حالا به کار نبرده بود به کار ببره؟ به نظر من از نوکیا هیچی بعید نیست چه بسا موقع عرضه رسمی N96 باطری 1500 میلی آمپری E90 یا N92 روش باشه. بعید نیست.نقل قول:
و نکته جالب اینه که اکثر گوشی هایی که
معرفی شدن(برندهای مختلف) نام و مدل باتریشون ذکر نشده
و هنوز معلوم نیست که چه باتری ای بر روی اون ها نصب میشه