جای سیم کارت روی لپ تاب کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به همه دوستان
من کل تایپیک های این پست را خواندم بلاخره نفهمیدم میشه از این جای سیم کارت زیر لپ تاب استفاده کرد یا نه؟؟؟
چون جواب ها خیلی ضد و نقیض هستند و هر کس نظر شخصی خودشو میگه و خیلی ها اصلا امتحان نکردن ببینن واقعا جواب میده یا نه؟؟
البته خیلی از جواب ها مال زمانی بوده که edge هنوز راه اندازی نشده بوده حالا که ره اندازی شده چطور؟؟؟
لپ تاب من دل استدیو 1555 هست و نرم افزار مخصوص سیم کارت Mobile Broadband Manager را نیز روش نصب کردم و یک سیم کارت ایرانسل هم داخلش انداختم ولی هیچ اتفاقی نمییوفته که لااقل مطمئن شم سیم کارت جاش درست نصب شده یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه وصل میشه چطور باید تنظیم کرد؟؟؟
اینکه بعضی ها گفتن باید از مودم gprs یا فعلان ماژول استفاده کنید خاب منم می دونم با اونها میشه به اینترنت وصل شد حتی با خود موبایل هم میشه این کار را کرد مساله اینه که پس فایده این جای سیم کارت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی داخل لپ تاب مودم gprs و یا edge و یا هر چیز دیگه ای برای اتصال به اینترنت وجود ندارد؟؟؟؟ پس فایده این جای سیم کارت چیه؟؟؟ یعنی فقط دکوریه؟؟؟
اگه کلا برای ایران جواب نمیده پس این دوستمون چی میگن
نقل قول:
سلام
چون همه در مورد اين موضوع سئوال دارند.تجربيات خودم رو در اين مورد مي نويسم.
حدودا يك ماه پيش يك نت بوكnetbook دل از آمريكا برام فرستادند مدل Mini 1012 كه روش هم wwan و هم جاي سيم كارت و هم gps داره.
داخل جاي سيم كارت يك سيم كارت مال شركت AT&T بود كه روش كلمه 3g نوشته بود.
اوائل چون ويندوز 7 نسخه استارتر روش نصب بود فكر كردم كه اين جاي سيم كارت يا الكي هست و يا توي ايران جواب نميده. چون وقتي سيم كارت ميزاشتم توش هيچ عكس العملي نشون نمي داد.
از آنجاييكه ويندوزش خيلي مزخرف بود اونو پاك كردم و ويندوز xp pro+sp3 روش نصب كردم.
بعضي از درايورهاي مربوط به ويندوز xp در داخل سي دي همراه اون بود. كه نصب كردم و بعضيهاش رو هم كه جديدترش اومده بود از سايت دل دانلود كردم.
الان بوسيله يك برنامه بنام dell mobile utility و يك سيم كارت ايرانسل مي تونم به اينترنت وصل بشم.
البته بقول دوستمون 5000 تومن اعتبارم خيلي زود تموم شد.
و نظر من اگه كسي بخواد از اين سرويس استفاده كنه بهتره از سرويس نامحدود يكماهه ايرانسل كه ده هزارتومن ميشه استفاده كنه.
يه كار ديگه هم كه ميشه با اين سيم كارت كرد اينه كه ميشه sms ارسال و دريافت كرد. البته با برنامه خودش مثل اينكه با حرف "ي" فارسي مشكلي داره كه اونا رو ارسال نميكنه.
هنوز نتونستم برنامه اي كه بشه از اين طريق تماس تلفني گرفت رو پيدا كنم. چند تا رو نصب كردم ولي كار نكرد.
مشكل ديگه ام اينه كه با اينكه برنامه نشون ميده كه با سرويس edge وصل شده ام اما شبكه wwan سرعت رو 118 kb/s نشون ميده كه حدود 15 كيلوبايت بر ثانيه ميشه.
ضمنا اين كارت كه اسمش Wireless 5620 EVDO HSPA Mobile Broadband MiniCard است همراهش gps هم هست كه از طريق خيلي از برنامه ها مثل garmin pc و google maps خيلي راحت كار ميكنه و مكان دقيق شما رو نشون ميده.
اگه دوستان تونسته اند كه تماس تلفني با اين سيم كارت بگيرند لطفا راهنمايي كنند.
موفق باشيد
رضا
چون ایشون سیم کاتشون هم که خارجی باشه باز در داخل ایران دارن استفاده می کنن پس این که بعضی از دوستان میگن 3g در ایران وجود نداره و ایشون میگن وصل شدن یعنی چی؟؟؟؟:18:
حالا لطفا دوستان که اطلاعات کاملتری در این زمینه دارن یک جواب قطعی تر در این مورد بدن؟؟؟؟؟؟؟