جاعل فراري فقط تويوتا مي دزدد
گروه حوادث؛ دستگيري جوان شيادي که پس از خريد اتومبيل هاي مدل بالا با چک رمزدار جعلي، خودرو ها را به مبالغي پايين به افراد ديگر واگذار مي کرد در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار ما يک هفته پيش مردي به نام محسن با مراجعه به پايگاه سوم پليس آگاهي تهران از مردي جوان به اتهام کلاهبرداري شکايت کرد. وي در توضيح ماجرا به ماموران گفت؛ چند روز پيش براي فروش خودروي تويوتا کمري خود در روزنامه آگهي کردم. مردي با من تماس گرفت و با هم قرار ملاقات گذاشتيم.
پس از اينکه ماشين را ديد و مورد پسندش قرار گرفت، مقرر شد يک روز بعد براي معامله اقدام کنيم. اما در زمان موعود با من تماس گرفت و گفت کاري برايش پيش آمده و با دو ساعت تاخير سر قرار حاضر خواهد شد و شماره حساب مرا براي صدور يک چک رمزدار پرسيد. ساعت 4 بعدازظهر زماني که همديگر را ديديم چک رمزداري به مبلغ 45 ميليون تومان به من داد و گفت از آنجا که وقت اداري تمام شده فردا براي معامله به محضرخانه خواهيم رفت. من که چک را در اختيار داشتم با خيال راحت خودرو و مدارک را به او سپردم.
اما مرد خريدار روز بعد تمام تماس هاي مرا براي قرار محضر بي پاسخ گذاشت. زماني که براي استعلام چک به بانک خود مراجعه کردم به من گفتند که اين چک جعلي است. در حالي که با ارجاع پرونده شکايت به شعبه ششم بازپرسي دادسراي خارک بررسي ادعاي اين مرد توسط بازپرس و کارآگاهان آغاز شده بود مرد ديگري با مراجعه به پايگاه سوم پليس آگاهي با طرح شکايت مشابهي از کارآگاهان براي دستگيري مرد کلاهبرداري که با همين شيوه خودرو تويوتا کرولاي وي را از چنگش درآورده بود کمک خواست.
با ثبت اين شکايات بازپرس بابايي رئيس شعبه 6 دادسراي ناحيه 6 دستور توقيف خودروها را صادر کرد و ماموران موفق شدند يک هفته بعد دو خودروي تويوتا را کشف کنند. با دستگيري دو مردي که خود را به عنوان مالک اين ماشين ها معرفي مي کردند، ماموران با ادعاي جديدي مواجه شدند. اين دو مرد جوان مدعي بودند تويوتاها را از مردي جوان به نام هومن خريده ولي هنوز براي انتقال سند به دفتر اسناد رسمي مراجعه نکرده اند. يکي از اين دو مرد به نام رضا به ماموران گفت؛ من دو روز پيش از طريق آگهي روزنامه براي خريد تويوتا کمري اقدام کردم و متوجه شدم هومن به علت ورشکستگي نياز فوري به پول دارد و به همين دليل ماشين خود را به قيمت استثنايي به فروش مي رساند. او در ازاي دريافت 30 ميليون تومان، خودرو را به من واگذار کرد و پس از نوشتن قولنامه مدارک آن را به من داد و قرار شد يک روز در هفته آينده براي واگذاري رسمي اقدام کنيم.
در حالي که با ثبت شکايات جديد تلاش کارآگاهان پليس براي دستگيري اين مرد شياد آغاز شده است، سرگرد محمد نظري مسوول اطلاع رساني پليس آگاهي از کساني که اطلاعاتي از اين جوان 24 ساله دارند خواست مراتب را از طريق شماره تلفن 21865656 با کارآگاهان پايگاه سوم پليس آگاهي در ميان گذارند.
نقل قول:
این مرسدس جز برتریت رودستر های جهانه . من عاشقش هستم به خاطر تورک فوق العاده بالایی که داره و در حقیقت بالاترین تورک اتومبیل رودستر جهان مربوط به اس ال 65 amg میشه با 1000 n/m :27:
تورک چیه؟؟ چه تاثیری داره؟؟