Optimus Prime
نقل قول:
هر دو گروه به شما در طول Act حمله خواهند کرد و دشمن شما خواهند بود (در بیمارستان هم هر دو گروه حمله خواهند کرد)هم White Reila و هم Touro'vial کشته خواهند شد.همراه شما Triss خواهد بود.Card آخری مربوط به 2 پرستار که نجات می دهید خواهد بود به جای White Reila برای Order و Turovi'al برای Scoia'tael امید وارم متوجه شده باشید!
البته دوست عزیز انتخاب Triss ربطی به اون قسمت نداره اگه بیطرف باشیم ممکنه با Shani بیفتیم، این انتخاب مربوط به اون وقتی هست که Dandelain ازمون میپرسه که Triss از Alvin بهتر نگه داری میکنه یا Shani
بقیه توضیحاتت عالی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DaRiOuShJh
نقل قول:
قیافش فرق میکنه یا مشخصاتش؟
یعنی امکاناتیکه به پوشیدندش!!! میده!
لازم به توضیح نیست زیاد ولی خب نوع Order برای شمشیر زن خوبه ، نوع Elf برای جادوگر (Sign Expert) و اون بیطرف هم برای کسی که با ترکیب این 2 نوع شیوه مبارزه میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Vampire ها هم روایات خیلی مختلفی وجود داره، توی هر کدوم هم قوانین و اسطوره های خاصی حاکمه من خودم شخصا با 5 تاشون آشنایی دارم مثلا یکی از مدل ها اینه:
1. World of Darkness : خداوند قابیل رو بعد از کشتن برادرش نفرین کرد که چون اولین قاتل بود تا ابد تشنه به خون باشه و خونریزی کنه و قابیل عمر جاودانه یافت و نوادگان برادر خودش رو هر کس رو که فکر میکرد شایستگی جاودانه بودن رو داره تبدیل به خوناشام کرد و همگی ( اگرچه با هم اختلاف داشتند ) در دنیای تاریک شب با قدرتهای تلپاتی خودشون انسانهای ضعیف الاراده ( که پستهای سیاسی و حساس داشتند ) رو کنترل میکنند