سلامنقل قول:
همشهری
سرعت دانلود من از 53 بالاتر نرفته
مودم چی گرفتی؟
128 3 ماه 10 گیگ 45 تومن
Printable View
سلامنقل قول:
همشهری
سرعت دانلود من از 53 بالاتر نرفته
مودم چی گرفتی؟
128 3 ماه 10 گیگ 45 تومن
اینم لینک تعرفه های صبا نت در کرمانشاه
کد:http://www.sabadsl.ir/pri.php
مودم از قبل داشتم.نقل قول:
128 گرفتی اونوقت با سرعت 50 Kbps دانلود میکنی؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟؟!:42::4 2::42::26::26::thumbsup::16:
خیلی با حاله!!؟!؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
خدا کنه زود تر وصل بشه!!!!!
دارم دیوونه میشم!!!!!
فقط به کسی نگشید تا User هاش نره بالا و سرعتش نیاد پایین!!(شوخی کردم) D:
صبانت که الکی حال نمیده دوست عزیز .نقل قول:
اینطور که من فهمیدم از گفته های دوستان ف همونطور که توی تعرفه هاشم زده ، شما محدودیت حجمی دارید واسه ر ماه 4 گیگ . با این تفاسیر چه سرعتتون ، 1 مگ باشه و چه 128 فرق چندانی نداره . چون وبگردی پهنای بالایی رو لازم نداره البته هر چه بیشتر بهتر ولی اگه بخوای با همچین سرعتی که شرکت بهت میده دانلود کنی .
در عرض چند روز پهنای باند ماهیانت تموم میشه و شرکت در قبال پهنای باند اضافی از شما مبلغی رو خواهد گرفت .
دقیق نمی دونم از اونای که دارن بپرس ولی مثل اینکه از ساعت 3.5 تا 7 صبح پهنای باندی که استفاده می کنی جزو حجم ماهینه ات نمیشه ف البته نمی دونم توی این ساعات سرعتشون چقدره .
امیدوارم روده درازی نکرده باشم و مفید باشه .
از اون جهت که بله باز حق با شماست.
ولی باز فکرشو کن چه فازی میده با ماهی 10 تومن این سرعت رو داشته باشی و وبگردی کنی؟دانلود های بالای 50 مگابایت و فیلم رو میزارم واسه ی شب.
فکر نکنم کار به خریدن فضا برسه.!؟
خوب آره منکر این نیستم .
اونطوری احتیاجی هم نیست که سیستمت مثل مال من بدبخت 24 ساعته روشن باشه من الان با 64 ماکسش بتونم توی یه روز دانلود کنم 500 تا 600 مگ بیشتر نیست .
ولی اگه اشتراک 64 صبا نت به طور متوسط 50kbps بهت بده توی اون 3.5 نیمی که رایگانه ( اگه درست گفته باشم بین 3.5 تا 7 صبح بود دیگه ؟) اونوقت توی همین 3.5 ساعت شما میتونی 630MB دانلود داشته باشی . که واقعآ میصرفه .
چون شما ماهی 10 هزار تومن میدی و من ماهی 21700 تومن .
عدالت علی در تمام مملکت در حال اجراست "دی"
با این اوصاف کاش زنجان هم بیاد .
محمد جان من 64 دارم سرعت دانلود در بهترین شرایط 55 هستنقل قول:
فکر دانلود رایگان رواز سرت بیرون کن چون از 3 شب به بعد سرعت دانلودش من دیدم رسیده به 6 !!!!!!
حداکثرشم 22
من هر شب گزارش سرعت دانلودم رو اینجا میدم:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من هم 128 گرفتم . سرعت دانلود بین 50 تا 60 .
واقعا سرعتی که صبانت میده عالیه . اما همونطور که واقف هستید سیاست کاریشه دیگه . :46:
با سرعت 50 مگ دانلود و پهنای باند 2 گیگابایتی در ماه چی کار می تونم کنم ؟ مگر اینکه واسه دانلودهای با حجم بالا از شبانه استفاده کنم دیگه . که فعلا فرصتش رو هم ندارم . با همین روزانه و مشغله های کاری خودم فعلا قناعت می کنم. :31: