یار دیرینشون شانس :18::31: جدی میگینقل قول:
نه که ایتا لیا از اول تورنومنت با چه تمی های سختی افتاد مثل اوکراین و استرالیا
و روی اشتباه داور در دقیقه 90 پنالتی براشون میگیرن به همین راحتی صعود میکنه
بعد المان شانس داره!!!!!!
Printable View
یار دیرینشون شانس :18::31: جدی میگینقل قول:
نه که ایتا لیا از اول تورنومنت با چه تمی های سختی افتاد مثل اوکراین و استرالیا
و روی اشتباه داور در دقیقه 90 پنالتی براشون میگیرن به همین راحتی صعود میکنه
بعد المان شانس داره!!!!!!
اگه آلمان شانس داشت ناکام ترین فینالیست تو جام های جهانی نبود ودر ضمن قهرمانی های ایتالیا به غیر از 2006نقل قول:
حتما به خاطر بازی بهترشون نه!
یا اینکه دلداریشون میدادند
البته زورشون رو زدند اما بیچاره ها مگه چقدر زور دارند تا اینجاشم که اومدند از سر میزبانی و همون یار دیرینشون( شانس) بود...که خود این هم جای تشویق داره
خداییش تیم قحط بود اومدید طرفدار آلمان شدید هنوز هم دیر نشده...
بقیه موقع حکومت موسلینی بوده کمی عجیب نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در ضمن شما ایتالیایی ها برین جلوی رسوایی هاتون تو لیگ بگیرین که هر سال یه پرونده برای تیماتون باز نشه بعد بیان بگین آلمان اینجور هستش ویا از این حرفا!!!!!!!!!!!!!
به به، نمی دونستم آلمان این همه طرفدار متعصب داره، آفرین..:33:
خوب ابتدا بریم سر رسوایی های لیگ ایتالیا، انگار یادتون رفته قضیه اون داور رشوه بگیر ماله یکی دوسال قبل...حالا گیریم یادتون رفته خوبه که لااقل تو لیگ ایتالیا همه چیز مشخص شده از کجا معلوم تو لیگ آلمان همچین چیزایی نباشه که این خود نظارت قوی لیگ ایتالیا رو میرسونه...:rambo:
حالا شما با رسوایی چیکار دارید برین سراغ فوتبال، اگه لیگ ایتالیا ضعیف بود پرافتخارترین لیگ اروپا نمیشد...
حالا شما با لیگ چیکار دارید برین سراغ تیم ملی، حتما میدونید که آلمان هیچوقت نتونسته ایتالیا رو تو جام های جهانی شکست بده، تو بازی های رودرو هم باز این ایتالیاست که برتره ( آخ این برد 4-1 هیچوقت از یادم نمیره):5::38:
در ضمن اگه ایتالیا خوش شانس بود تو جام های 90،94،98 با پنالتی و تو 2002 هم با ناداوری مطلق حذف نمیشد در مورد اروپا هم که بحث خود رو داره البته این ها یه گوشش بود که با یکی دوبار خوش شانسی جبران نمیشه...:19:
و اما خوش شانسی های آلمان هم بماند...حالا همه اینها به کنار خدایشش ته دلت دوست داری آلمان تو ملت های اروپا به ایتالیا بخوره!!!:27:
به نظر من شانس قهرمانی آلمان در یورو خیلی بالاست گروه که آلمان هست خیلی گروه خوبی افتاده و به سادگی میتونه بیاد بالا.......
اگه با تیمهای سخت نیفته در یک هشتم و یک چهارم(که میفته!)شانس قهرمانیش زیاد هست........
سعی میکنم برم بازی های تیم ملی آلمان که سال 2088 هست رو برم از نزدیک ببینم.....امیدوارم قهرمان بشه............:11:
من فقط از نظم هماهنگی آلمانی ها در فوتبالشون خوشم میاد کلا خیلی با نظم هستند....:20:
البته پرتقالم خوبه امیدوارم فینال این دوتا با هم بازی کنن:20:
:11:
بی نهایت در صدتایید میشه مخصوصا در مورد خوش شانسی الماننقل قول:
90 رو که من زیاد یادم نیست ولی آلمان قهرمان شد با شایستگی:5:نقل قول:
94 که برزیل زد 120 دقیقه ایتالیا رو کرد توقوطی. ایتالیا هم که به دفاع محض معروفه:5:. ان قد دفاع کرد تا کشید پنالتی. بعدش برزیل به حق خودش رسید.
98 هم که خورد به فرانسه میتونس میومد بالا. نتونست دیگه .
2002 رو حالا قبول دارم . داور توتی رو اخراج کرد .
ولی آلمان تو 2002 همون تیم کره جنوبی رو قشنگ شکست داد.
فقط ایتالیا رو عشقه.
نمیدونم چرا به دفاع ایتالیا گیر دادید. مهمترین اصل فوتبال دفاع کردنه.
مهم اینه تا اونجا که می تونی دروازتو بسته نگه داری برای گل زدن به هر حال همیشه موقعیتش پیش میاد.
تو خیلی از بازی های مهم هم شاهد بودیم که حتی با شروع مجدد دروازبان مهاجم تک به تک شده و گل زده.
البته ایتالیا هیچ وقت دفاع مطلق نبوده بلکه سیستم دفاعیش عالی بوده. تو همین جام جهانی هم دیدیم که تاکتیک
تیمی لیپی یه سر و گردن بالاتر از باقی تیم ها بود. نبود؟
مقدماتی ملت های اروپا هم ایتالیا تیم اول گروه شد و فرانسه با 2 یا 3 امتیاز کمتر (دقیق یادم نیست چقدر بود ) دوم
شد .
آرش جان همشهری عزیز ایتالیا داشت حزف میشد تو مقدماتی یورو 2008نقل قول:
با اسکاتلند بازی داشت که خدایی داشت حزف میشد و دقیقه 92 گل دوم رو زد
خیلی چاکرم ولینقل قول:
کلا تو فوتبال زدن این حرفها که دلیل نمیشه . مثلا فلان دقیقه گل زدن یا دوتا توپ به دیرک زدن و ....
به هر حال گل رو زده و دقیقش مهم نیست. تو فوتبال امروز هیچ مربی بعد شکست
نمیاد بگه که ما دقیقه 94 گل خوردیم و شکست حق ما نبود و یا 5 تا توپ به دیرک زدیم شکست حق ما نبود.
اشتباه مستحق شکسته چه دقیقه 1 باشه چه دقیقه 94 .
در ضمن امسال اسکاتلند هم تیم خیلی خوبی بود .
من عاشق ایتالیا و اسپانیام اما فکر کنم امسال شانس با آلمان باشه