چی کاره؟ کی چیو تست کرده؟ تو کا800 رو با ان 95 مقایسه می کنی؟ خندم گرفت!نقل قول:
تازه به نظر من عکسای 95 از کا850 هم بهتره.البته تو نور کم 850 برنده می شه...
Printable View
چی کاره؟ کی چیو تست کرده؟ تو کا800 رو با ان 95 مقایسه می کنی؟ خندم گرفت!نقل قول:
تازه به نظر من عکسای 95 از کا850 هم بهتره.البته تو نور کم 850 برنده می شه...
[quote=ali racer;1893912]بله عکس های ان95 به خوبی کا850 نیستن ولی نه اینقدر که بخورش
از لحاظ فیلمبرداری ان 95 و عکسبرداری کا850 سرتر هستش
اینم از اون حرف های متعصبانه بود...:2:
[quote=Sina.G;1891957]توی نظر سنجی GSMArena ، کا850 در بین 4 CameraPhone چهارم شد ! در ضمن N95 اول شد ، سامسونگ G600 دوم شد ، و LG KU990 Viewty سوم شد .
کد:http://www.gsmarena.com/5_megapixel_faceoff-review-191.php
هرچی گشتم نتونستم مخالفت کنم علی جون!نقل قول:
همونی که مردم از روی عکس و بدونه دونستن برند فقط با دیدن عکس ها انتخاب کرده بودن ؟؟
من اینم قبول ندارم که خیلی قویتره
ببخشیدا هر چند که از طرفداران نوکیا هستم ولی اینم به نظرم بی انصافیه
همون اختلاف کیفیت فیلم برداری توی N95 بوده که باعث شده سونی اریکسون کم بیاره.
من هم خیلی عجیب هست برام که سونی اریکسون کیفیت و سایز فیلم برداری رو حداقل مثل N95 نمیکنه.
این قسمت رو ببینید از سایت gsmarena:
The Sony Ericsson K850 is the descendant of a much-admired line of highly successful cameraphones. Among the winning hardware features of this baby are the top-of-the-line xenon flash, the fast user interface and the integrated accelerometer allowing image auto-rotation. Video is not among its strong sides and probably that handed N95 the win in the last 5 megapixel shootout that we held - it was a close call however.
سلام یک گوشی k850 از انگلستان برایم فرستاده شده وقفل است و سیم کارت مگذارم کار نمی کند.ممنون اگر راهنمایی فرمایید:41:
مثل اینکه بچه های کا800 این وری شوتت کردن:31:من که بهت گفتم.ببین با سیم کارتهای ایرانسل و تالیا کار میکنه یا نه اگه با اونا کار کرد میتونی امیدوار بشی که بشه سریالش رو چینج کرد البته اگه چینج بشه. بهتره یه سر به مغازه دارها بزنی.نقل قول:
ولی اگه با این دو کار نکرد فکر نکنم با آنتنهای ایران کار کنه.مثلا گوشیهایی که توی ژاپن هستش توی ایران اصلا آنتنشون کار نمیکنه.حالا نمیدونم انگلیس هم اینجوریه یا نه.
ما فکر میکردیم قانون رجیستر دیگه تموم شده.:31:
باید بدی برات unlock کنن.چجوریش رو نمیدونم.باید یه چیزی توی مایه های فلش کردن باشه.
قیمتش خیلی خوب شده:
485 دلار:
کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-k850i-phone
سلام با سیم کارت ایرانسل کار نکرد اما تالیا رو امتحان نکردم .آنتن می ده اما قفل هستش. مهم اینه که کجا ببرم (پیش مغازه دارها یا مخابرات)؟
البته اینو خدمت دوستان بگم کهk850i گوشی بسیار خوش دستیه و در بسته بندیش یک مموری 512 و یک بند دستی بسیار شیک همراه با USB و شارژر و... می باشد .و بر عکس نظر بعضی از دوستان که می فرمایند دگمه هاش سخت کار میکند کاملا در اشتباه هستند.امیدوارم زودتر قفلشو باز کنم تا در مورد عکسبرداری و فیلمبرداریش هم خبرهایی به دوستان بدم.
اره همین که دکمه هاش از هم فاصله دارن خودش یک مزیت هست مخصوصا موقع sms زدن.
ببخشید متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
نظر شخصی من اینه کهنقل قول:
علتش ضیعف بودن پرسسور گوشی های سونی اریکسون نسبت به نوکیا
برای پردازش کردن و ضبط فیلمبرداری با حجم و رزولوشن بالاتر هستش
والا دلیل دیگه ای نمیبینم مخصوصا در گوشی های هم اندازه پیکسل که اکثرا گوشی های سونی دوربین بهتری دارند در عکاسی نسبت به نوکیا
مطمئن باش کار میکنه اگه 100% از انگلستان آوردننقل قول:
برات
ببر مخابرات درستش میکنن
فقط باید گذرنامه یا مدرکی که نشانه مسافر بودنت
رو نشون بده(البته زمان ریجستری این جوری بودا !)
آدرس تهرانو دقیقا خاطرم نیست ولی میدونم که تو خیابان شریعتی بود