یک خبر دسته اول به دوستان.یکی از بچه های فروم پرشین تولز توی شیراز خریده این گوشی رو 650.000 با هدست بلوتوث.
به زودی قیمتش پایین تر هم میاد.
P1 که اومده بود قیمتش از 700 -800 شروع شد.این خیلی خوب شروع شده.
Printable View
یک خبر دسته اول به دوستان.یکی از بچه های فروم پرشین تولز توی شیراز خریده این گوشی رو 650.000 با هدست بلوتوث.
به زودی قیمتش پایین تر هم میاد.
P1 که اومده بود قیمتش از 700 -800 شروع شد.این خیلی خوب شروع شده.
حامد جان ننوشته بود از کجا خریده ؟!!! کاشکی یه لینک میدادینقل قول:
ممنونم.
هنوز تو تهران نيومده
اگه اومده راهنمائي كنيد بگيد كجا
من فعلا با همین W950 دارم حال می کنم..! ایشاالله قیمت W960 اومد دور و بر 400 تومن می رم می خرم...
دفعه قبل w950 رو خریدم 640 هزار تومن الان پشیمونم که چرا صبر نکردم بیاد پایین! دیگه این اشتباهو نمی کنم به شما هم توصیه می کنم با این قیمت های کذایی نخرید! بعد که اومد پایین دلتون می سوزه..!
ارزششو داره آدم چند هفته صبر کنه و با قیمت خیلی پایین تر بخره...
من این گوشی و با w950 مقایسه کردم در کل چند تا فرق بیشتر نداشت
1- دوربین 3.2 داره
2-به جای 4 گیگ شده 8 گیگ
3-وای فای داره
4-LCD w960 زیر نور افتاب خوب دیده میشه ولی w950 اینجوری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی به نظرتون کدوم خشگل تره ؟؟؟
حالا یه نظرتون ارزش اختلاف قیمت 300 تا 400 تومان وداره ؟؟
برای من دوربین مهم نیست و اون موقع هم که w950 داشتم هیچ وقط نتونستم حافظه 4 گیگ شو پر کنم فقط میرفتم پیش بچه ها فیلم جالبی داشتن میریختم روش میاوردم خونه میریختم تو کامپیوترم
حالا نظرتون چیه میارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نداره.....یعنی ارزش داره ولی با اختلاف 100 تا 120 تومن...بهتره صبر کنی ارزون شه...همون 1و2و3و4 که گفتی خیلی ارزش داره..در ضمن صداش میگن خیلی بالاتره...... سرعتش هم بالا تر رفته ...ویدئوهاشو تو youtube ببینید...تا کلیک میکنی اجرا میکنه..خیلی حال کردم باهاش .....نقل قول:
آها !!!!....این درسته!!....قبولت دارم:5:نقل قول:
[QUOTE]اون یارو مثله اینکه خالی بسته.....سره کاری بوده.:31:...نقل قول:
خوب اون ویژگی هایی که بالا گفتید که واقعاً مزیت گوشی محصوب میشه ... من روزی 300MB اطلاعات رو جا به جا میکنم.! حالا چه فیلم باشه چه فایل های کاریم.:31:پس مطمئناً 8 گیگ برای من مفید میتونه باشه ...وای فای هم مزیت خوبیه حداقل تو ایران داخل فرودگاه میشه یه کارایی کرد نه؟نقل قول:
من این گوشی و با w950 مقایسه کردم در کل چند تا فرق بیشتر نداشت
1- دوربین 3.2 داره
2-به جای 4 گیگ شده 8 گیگ
3-وای فای داره
4-LCD w960 زیر نور افتاب خوب دیده میشه ولی w950 اینجوری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی به نظرتون کدوم خشگل تره ؟؟؟
حالا یه نظرتون ارزش اختلاف قیمت 300 تا 400 تومان وداره ؟؟
برای من دوربین مهم نیست و اون موقع هم که w950 داشتم هیچ وقط نتونستم حافظه 4 گیگ شو پر کنم فقط میرفتم پیش بچه ها فیلم جالبی داشتن میریختم روش میاوردم خونه میریختم تو کامپیوترم
حالا نظرتون چیه میارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر اینکه اختلاف قیمت ارزشش رو داره فعلا در مقایسه با P1 اره ولی در مقایسه با W950 نه !...
ما هم صبر میکنیم تا ارزون تر بشه ولی مشکل اینجاست که طاقت نداریم متاسفانه :40:.
[QUOTE=^^ HAMID ^^;1902718]نه نداره.....یعنی ارزش داره ولی با اختلاف 100 تا 120 تومن...بهتره صبر کنی ارزون شه...همون 1و2و3و4 که گفتی خیلی ارزش داره..در ضمن صداش میگن خیلی بالاتره...... سرعتش هم بالا تر رفته ...ویدئوهاشو تو youtube ببینید...تا کلیک میکنی اجرا میکنه..خیلی حال کردم باهاش .....
آها !!!!....این درسته!!....قبولت دارم:5:
دیگه این حرف جای دیگه گوفته نکونی حامد هچ وقت دوروغ نمگه:31:(مثل دوم بخونید)الانم که جواب نمیده رفته سوئد پیش سونی اریکسون تا در مورد مشکلات دبلیو960 با اونا صحبت کنه بعدشم یک طیاره دربست میگره میاد تهران و جواب شما رو میده:31:نقل قول:
اون یارو مثله اینکه خالی بسته.....سره کاری بوده.:31:...
ممنون از شما که طرفداری ما رو کردی.زیر بار سنگین مرام شما له شدم.نقل قول:
دیگه این حرف جای دیگه گوفته نکونی حامد هچ وقت دوروغ نمگه(مثل دوم بخونید)الانم که جواب نمیده رفته سوئد پیش سونی اریکسون تا در مورد مشکلات دبلیو960 با اونا صحبت کنه بعدشم یک طیاره دربست میگره میاد تهران و جواب شما رو میده
در مورد اون خبر هم باید بگم متاسفانه غلط بود.
جریان از این قرار هست که یک آدم بیکار و بی شعور توی اون فروم وجود داره که با آیدی های مختلف بالا میاد و مردم رو سره کار میزاره.شاید اگر بگم بالای 200-300 ایدی ساخته تا حالا اشتباه نکردم.
توی همین فروم هم با ایدی cd player ملت رو زیاد سر کار گذاشته.
به هر حال من شرمنده تمامی دوستان هستم.