اینم چند تا عکس برای اپراتور :
http://rapidshare.com/files/78175606/operator__pack.rar.html
یادوتن نره rename کنین همه رو به همون اسم رینیم کردم ولی جلوشون 1 و 2 و 3 و... هست اونا رو پاک کنین حله ...
Printable View
اینم چند تا عکس برای اپراتور :
http://rapidshare.com/files/78175606/operator__pack.rar.html
یادوتن نره rename کنین همه رو به همون اسم رینیم کردم ولی جلوشون 1 و 2 و 3 و... هست اونا رو پاک کنین حله ...
دمت گرم.توضیح کامل و خوبی بود...:46:نقل قول:
قابلی نداشت به قول صاحب تاپیک با یاری بچه ها تاپیک ایشالا جون میگیره ...نقل قول:
نقل قول:
روش قرار دادن یه عکس به جای اپراتور تو گوشی بدون استفاده از نرم افزار
این روش فقط برای گوشیهای سری 60 os 7 ,8 هستش مثل 6630 , 7610 , n70 و....
خوب برای اینکار شما به یه فایل منیجر تو گوشیتون نیاز دارین و یه عکس با سایز
25*97 یعنی ارتفاعش 25 باشه البته بر حسب پیکسل شما این کار رو میتونین با فتوشاپ انجام بدین منم چند تا عکس لوگو میذارم براتون با این سایز تا بهتر درک کنین ...
بعد از اینکه عکس مورد نظرتون آماده شد با اون فایل منیجری که گفتم باید تو گوشیتون داشته باشین باید تو این مسیر یه فولدر باز کنین :
C:\system\apps
شما باید اسم این فولدر رو بزارین phone بعد یه فولدر تو همین فولدری که ساختیم درست میکنیم و اسمشو میذاریم OpLogo حالا باید اسم اون عکس رو به تغییر بدیم و پسوندش رو bmp کنیم ( اگه پسودنش jpg هم باشه با rename کردن داخل گوشی میشه تبدیلش کرد به bmp) و اسم اون رو بزارین 0_35_432 و بعد عکس رو به این مسیر انتقال میدیم :
C:\system\apps\phone\OpLogo
بعد از اتمام کار یک بار گوشی رو ریست میکنیم بعد میبینیم که این عکس به جای اپراتور اون بالاست !!!
ممنون... ای ول... عجب تاپیکی...
پروفشنال شدنت مبارک!
ممنون اسلان خان استفاده کردیم!نقل قول:
ممنونم از تبریکت ....نقل قول:
راستی از دوستان اگه کسی بلده بیاد بگه مام استفاده کنیم اگه مثل من نگران کارت اینترنت هستین dc بشین و تو word تایپ کنین بعد اینجا کپی کنین ....
ممنون از همتون ...
درسته... (و خدا Word را آفرید)!نقل قول:
ممنونم از تبریکت ....
راستی از دوستان اگه کسی بلده بیاد بگه مام استفاده کنیم اگه مثل من نگران کارت اینترنت هستین dc بشین و تو word تایپ کنین بعد اینجا کپی کنین ....
ممنون از همتون ...
عالی لطفاَ ادامه بدین
با توجه به اینکه با برنامه های مدریت رم گوشی زیاد کار کردم و همیشه هم به خاطر اجرای بازی های سنگین رم کم میارم یه راه رو امتحان کردم و جواب داده.
دوستان اگه برنامه ای رو باز دارین و اون رو از طریق خود برنامه ازش خارج شین به طور کامل از رو رم نمی ره ولی اگه دکمه منو رو نگه داشته و از تسک منجر پاکش کنین رم بیشتری آزاد می شه.
هیچ دلیل و منبعی واسش ندارم.فقط تو تجربه فهمیدم.
برای من که معمولا حدودا 80 مگابایت رم خالی دارم، فرقی نمی کنه...!نقل قول:
با توجه به اینکه با برنامه های مدریت رم گوشی زیاد کار کردم و همیشه هم به خاطر اجرای بازی های سنگین رم کم میارم یه راه رو امتحان کردم و جواب داده.
دوستان اگه برنامه ای رو باز دارین و اون رو از طریق خود برنامه ازش خارج شین به طور کامل از رو رم نمی ره ولی اگه دکمه منو رو نگه داشته و از تسک منجر پاکش کنین رم بیشتری آزاد می شه.
هیچ دلیل و منبعی واسش ندارم.فقط تو تجربه فهمیدم.