نقل قول:
عکساتون باز نمیشن :13:
Printable View
نقل قول:
عکساتون باز نمیشن :13:
میشه لینک فرومش رو هم بدین چون میخوام اطلاعات ان95 8گیگ رو چک کنمنقل قول:
میگن که اونم دال سی پی یو هستش
شما شنیدین ؟
یه بررسی کامل تر از این گوشی
حافظه داخلی این گوشی 100 مگابایت هستش که در مقایسه با n95 یه 60 تایی کم تر هستش ولی در کل 100 مگابایت حافظه داخلی خوبی هستش. کارت حافظه این گوشی از نوع microSD هستش.گفته شده کارت حافظه همراه این گوشی 2 گیگابایت هستش.
اندازه صفحه گوشی 2.4 اینچ هستش که بازم در مقایسه با n95 یه 2 اینچی و در مقایسه با n95 8gig یه 4 اینچی کم تره که فکر میکنم در رابطه با این موضوع بازی رو به ان 95 واگذار میکنه.
دوربین این گوشی 5 مگاپیکسل همراه با اتوفوکوس و فلاش زنون که این موی تونه واقعآ در نوع خودش جالب باشه و خیلی خیلی خوب باشه واسه این گوشی در ضمن باید بگم که لنز دوربین این گوشی از نوع کارل زایس هستش.فیلم برداری این گوشی 30 فرم در ثانیه هستش که با فرمت MPEG4 فایل ها ذخیره می شود.
همراه این گوشی یک رابط تلویزیون هم موجود می باشد که می تونید فایل های ذخیره ایی روی گوشی رو در صفحه تلویزیون هم مشاهده کنید.
این گوشی تمام قابلیت های دیتا از جمله gps رو پشتیبانی میکنه فقط اینفرارد نداره که بودو نبودش هیچ فرقی نداره.
سیستم عامل این گوشی Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 هستش.این گوشی فقط در یک رنگ اونم نقره ایی وارد بازار خواهد شد.
در رابطه با باتری این گوشی هم باید گفت 4.5 ساعت صحبت و 225 ساعت در حالت استندبای رو می تونید در این گوشی داشته باشید.
قیمت این گوشی با کارت حافظه همراه 450 یورو اعلام شده و قبل از کریسمس هم این گوشی در بازار هستش.
در رابطه با طرح ظاهری این گوشی حرفی ندارم ولی قابلیت های این گوشی اونقدر بالاست که میگم نوکیا در سال 2007 بیشترین انرژی خودش رو گذاشت و به نظر من موفق ترین شرکت توی امسال نوکیا بود اینقدر گوشی تولید کرد که برای هر سلیقه ایی می توان یک نوع گوشی خوب پیدا کرد.
یه فلش مثل فلش موس دارن که با جوی استیک گوشی میشه کنترلش کرد. و به صورت هوشمند اگه نزدیک یه لینک بشه میپره روش. زیاد سخت نیست.نقل قول:
عزیز منظور من لقبی بود که نوکیا به گوشی های خودش میده. مثلا به n73 قبلا لقب camera phone داده بود چون بین 3 مگاپیکسلی های نوکیا بهترین کیفیت رو داشت و به n83 هم این لقب رو داده معلومه بین 5 مگاپیکسلی هاش بهترین کیفیت رو داره. یعنی مطمئنا کیفیت عکسش از n95 بیشتره. در ضمن اون فقط یه آمار ساده از یه سایت اینترنتی بود و جامعیت نداره.نقل قول:
اگه وارد بازار بشه حتما میگیرمش
خیلی باهاله
اینجور که معلومه قیمت مناسبی هم داره
نقل قول:کد:http://www.forum.nokia.com/devices/matrix_all_1.html
این لینک خود سایت:نقل قول:
کد:http://meandmyphones.blogspot.com/2007/11/nokia-n82-impressions-after-week.html
به نظر گوشی قشنگی نمیاد.
ولی مطمئنم که تا از نزدیک نبینیش نمیشه در موردش نظر داد.
ولی از نظر مشخصات سخت افزاری؛ خیلی کامله.
درست میگه. به خاطر کیفیت بهتر و فلاش زنون.نقل قول:
البته جاش اینجا نیست ولی برای اطلاع عمومی میگم بهترین کمرا فون سال 2006 کا800 شده
یه نشانگر مثل موس داره که اونو با 4 جهته حرکت میدن....نقل قول:
این گوشیهایی که لمسی نیستش چه جوری توی اینترنت باهاشون کار میکنن یه صفحه پر از گزینه هستش مثلا همین صفحه که الان شما میخونید من که تعجب میکنم