لازم نیست بگیرن...یه چند وقت دیگه که اینترنت ملی راه بیوفته خودشون واسه همیشه دسترسی مردم رو به اینترنت میبندن.نقل قول:
Printable View
لازم نیست بگیرن...یه چند وقت دیگه که اینترنت ملی راه بیوفته خودشون واسه همیشه دسترسی مردم رو به اینترنت میبندن.نقل قول:
سلام
برای من که به راحتی باز شد .
براي من كه مشكي نداره
احتمالا مر بوط به سرويس دهنده ي اينترنت تو هست
به اسم ایران و به مردم ایران و کلا به ایرانی کاری ندارم , بدبخت عالم ما کاربرای اینترنت هستیم , تا چند وقت دیگه اینترنت ملی راه بیافته همش , سایت امام زمان , سایت رهبری , سایت دولت شلخته , سایت موتور جستجوی ثار ا... , سایت ایمیل رسول ا... , سایت آپلود سنتر مخزن الاسرار و هزار جور کوفت دیگه که به درد درز دیوار هم نمیخوره . وا مصیبتا اگه اینها راه بیافته , دیگه محبوبهایی مثل گوگل , رپید شیر , بلاگ اسکای , حتی مایکروسافت و یاهو رو باید ببوسیم و بذاریم کنار , تو این مملکت برای یه جستجوی ساده منت از چند تا احمق رو بکشیم .نقل قول:
ولی همچنان میتونم وارد GSMArena بشم , محدودیتی نداره . خلاصه ببخشید یه ذره تند رفتم .
جالب بود بسی خندیدیمنقل قول:
احتمالا تا چند وقت دیگه فروش ویندوز هم ممنوع میشه و همه باید همه از لینوکس فارسی استفاده کنن
یه اسم ایرانی مثل ولفجره 6 میزارن روش میگن ایرانیه !!!!
شما ها مثل اینکه متوجه نیستید؟!
جمهوری اسلامی یعنی چی؟یعنی اینترنت؟ یعنی موبایل؟یعنی هر کاری دلتون خواست بکنید؟
من با این کارا موافقم.باید اینترنت قطع بشه.موبایل قطع بشه.طرح مبارزه با بد حجابی شدت بگیره تا مردم ایران بفهند کجا دارند زندگی میکنن.
این ملت یادشون رفته توی ایرانند! فکر کردن توی اروپا زندگی میکنن!
یه سری دیگه گند میزنن میان ip ما رو می بندن که نریم تو gsmarena می دونید قضیه اینکه که می خوان ما همه چیز رو تقصیر حکومت بدونیم یه جوری می خوان نارضایتی بیشتر ایجاد شه نسبت به حکومت! یه جورایی همون کودتای مخملیه خودمون!