یکم راه بیفتیم من تازی barracks ساختم فعلا اصلا سرباز ندارم
اینیکه زیرش خط کشیدم رو داشتی
سرعت ورد 11 خیلی کمه مثل لاکپشت می مونه
Printable View
یکم راه بیفتیم من تازی barracks ساختم فعلا اصلا سرباز ندارم
اینیکه زیرش خط کشیدم رو داشتی
سرعت ورد 11 خیلی کمه مثل لاکپشت می مونه
الندیل خیلی lord of the ring رو دوست داری
برا اینکه اموال دیگران رو غارت کنیم و یه خورده سریعتر پیشرفت کنیم :5:نقل قول:
نقل قول:
آره سرعت و10 2 بود ولی و11 1 هست
سرعت فقط round10 سرعتش 300 هست آدم تو سه سوت اونجا شاخ میشه :18:
الندیل خیلی lord of the ring رو دوست داری بازیشو چی اونم دوست داری
آره بازیش خوبه BFME2=LOVE همون اوایل سال 2006 که اومده بود گرفتم .
خود لوتر رو هم هم سه گانه هم سیلماریلیون هم هابیت و هم تقریبا جلد اول تاریخچه سرزمین میانه رو خوندم پیشنهاد میکنم شما هم بخونید
نظرتون درباره حمله رو توی و11 نگفتید ها
خوب تمام این کتاب هارو دارم بعدش یک چیزی دارم که اگه بدونی حال میکنی دادم برام از امریکا برام تمام کتاباشو به زبان اصلی بیارن بعد من هر دو تا بازیشو اورجینال دادم برام اوردن یکی The Lord of the Rings, The Battle For
2 Middle-earth
وبعدیش
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II, The Rise of the Witch-King
این یکیو پول دادم برام بخرن هنوز نگرفتم
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
تو سرور ea بازی کردن تا صبح با سرعت 512 نمیدونی چه حالی داره خداست نقشه های جدید گروه های انگمار جدید یونیت های جدید پچ میریزی اشکتو در میاره بازی سخت میشه 8 نفری بازی میکنیم
فعلا که من دارم tribal بازی می کنم
بازی های قدیمش مثل LOTR1 و LOTR3 هم بازی های خوبی بود
و لی فعلا علیزاده داره کتاب داستان های ناتمام رو ترجمه میکنه که فک کنم توی نمایشگاه کتاب سال 87 نشر روززنه کتابش رو بزاره
این کتابو که گفتی حول کدوم موضوع هستش اما بازی اورجینال یک چیز دیگست رجیستر میشی حال می ده در مورد این کتاب جدید بگو
کتاب داستان های ناتمام سرزمین میانه و نومه نور رو پسر تالکین (کریستوفر تالکین ) از دست نوشته های باباش جمع و درست کرده
آقا بیا فعلا بازی کن بیخیال لوتر
منم تمام کتاباشو خوندم و شماره 2 میدل ارث رو هم بازی کردم.ولی سر بقیش فکر نکنم سیستمم بکشه.فیلمش رو هم دیدم.از اینترنت هم دانلود کردم.خدای فیلم بازگشت شاه.251 دقیقه.ولی تلویزیون ما180 دقیقه نشون داد.چون یه ذره گشاد بودن حاضر نبودن پول بدن نسخه ادیشن شده اکستندد بگیرن.