بهت پيشنهاد ميدم بورو بگيرش بازی کن بعد هم يه سر به تاپيک ما بزن. اونوقت ميفهمینقل قول:
ریدیک چرا بزرگترین بازی تاریخه؟
Printable View
بهت پيشنهاد ميدم بورو بگيرش بازی کن بعد هم يه سر به تاپيک ما بزن. اونوقت ميفهمینقل قول:
ریدیک چرا بزرگترین بازی تاریخه؟
این بازی کردم 3 مرحلش را ولی متاسفانه سال 2005 گیرم نیومد داستان حالت سینمایی داشت منظر دوربین هم عالی بود به خصوص هنگامی که سوم شخص میشدنقل قول:
گیم خوبی بود برای زمان خودش بهت پیشنهاد می کنم خودت را آپ تو دیت کنی.ممنون
شورش در شهر هم با همان گرافیک سگا برای 15 سال متوالی بهترین بازی بزن دو نفره شد:21:
شرکت نیک کالا قرارداری را با شرکت مایکروسافت برای xbox 360 به امضا رساند
بازی God Of War برای کامپیوتر هم آمد!
یک خبر داغ داغ داغ داغ داغ داغ داغ داغ داغ داغ داغ داغ داغ داغ نسوزی برو کنار
امارت قم بازی sparta رو که بر گرفته از فیلم 300 بود. حلال کرد
ته خنده بود خداییش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازی آنلاین قارچ خور در دست ساخت
اینجا جاش نيست. يک سر به لينک امضام بزن. حتمانقل قول:
این بازی کردم 3 مرحلش را ولی متاسفانه سال 2005 گیرم نیومد داستان حالت سینمایی داشت منظر دوربین هم عالی بود به خصوص هنگامی که سوم شخص میشد
گیم خوبی بود برای زمان خودش بهت پیشنهاد می کنم خودت را آپ تو دیت کنی.ممنون
شورش در شهر هم با همان گرافیک سگا برای 15 سال متوالی بهترین بازی بزن دو نفره شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپانی Capcom تصمیم به ساخت یک بازی به نام Resident Fotoohi کرده که سری 5/5 این بازی هست و قراره اول برای Ps3 و Xbox360 بیاد.بعدا شاید رو Pc هم اومد.گویا داستان بازیم از این قراره که گروه S.T.A.R.S به دلیل مسایل کمپانی آمبرلا به ایران میان و درگیر یه مساله ایرونی میشن.خودتون باقیشو میتونین حدس بزنین.
در پی بازی جذاب نجات بندر قرار است بازی جدید نجات فضا با همکازی ناسا و فضا نوردان(معتادان عزیز هموطن) به بازار بیاید. خبر ورداری 2cc.