به شدت مهمن...نقل قول:
مشکلی داشتی بگو!
من اونجاها رو فولم!:27:
Printable View
به شدت مهمن...نقل قول:
مشکلی داشتی بگو!
من اونجاها رو فولم!:27:
باشه حتما می گم فعلا به شدت درگیرم هر وقت تموم شد و سوالی داشتم میام می پرسمنقل قول:
ممنون
کتاب های پروفسور هاوکینگ همشون عالین(مخصوصا برای نسبیت)
باید هر چیزی رو که میخونی فکر کنی مهمه شاید باورت نشه ولی خیلی وقتها چیزای عجیب غریبی که فقط برای سرگرمی نجومی یا مثلا برای اینکه خوابت ببره می خونی به طور حیرت انگیزی بهش نیاز پیدا می کنی
من هیچوقت ننشستم یه کتاب رو برای این که کامل بخونم ,بخونم .من با کتابها همیشه مثل کتابهای مرجع برخورد می کنم یعنی می شینم مساله می خونم یا به سوالایی که دارم جواب می دم که به مشکل برخورد می کنم اون وقت می رم فهرست کتابها رو نگاه می کنم و هر چی رو که به نظرم مفید میاد (راجع به اون موضوع خاص )مطالعه می کنم این طوری دقیقا می فهمم که هر چیزی با توجه با سوالا چقدر به دردم می خوره و مطالعه ام هم هدفدار و به نوعی جذاب می شه و دیگه عذاب آور نیست
من فکر کنم که شاومز و ساختار ستارگان و کهکشانها از بقیه بهتره و نجوم دینامیکی کتاب مرجع خوبیه من فقط فصل سیاراتش رو خوندمنقل قول:
آمادگی کامل برای مطالعه ...نقل قول:
خوبه که می خوای اینجا تجربه کسب کنی اما اون حرف من یادت نره !
برای حل مسائل فقط کافیه موضوع رو متوجه بشی . همین . فکر می کنی معلم چی کار می کنه ؟ پول مفت می گیره !
موضوع رو که متوجه بشی عین آب خوردن می تونی حلش کنی .
هر موقع دیدی کسی نتونست مسئله ای رو حل کنه بدون که اون رو متوجه نشده !
.................................................. ...............................................
[سپاسگزار .حتما"می خونم.
سلام
ببخشید می شه لطف کنین سوالامو جواب بدین ؟
1. می شه طرح تلسکوپ اشمیت کاسگران رو یه کم توضیح بدین ؟
2. طبقه گفته کتاب برا توضیح نسبت کانونی گفته > نسبته f/10 به این معناست که فاصله کانونی عدسی یا آینه 10 برابر دهانه آن است .تلسکوپی که نسبت کانونی آن f/5 است تصویرهایی با روشنایی تقریبا 4 برابر تلسکوپی با نسبت کانونی f/10 ایجاد می کند.
من می خوام بدونم ز کجا باید بفهمم که با همچین نسبت کانونی تصویر 4 برابر روشن تر هست ؟ ( 4از کجا اومده )
3. تو کتاب نوشته فرموله روشنایی تصویر در تلسکوپ = B = C (a/f) به توان 2 اینجا منظورش از ( / ) اینه که دهانه تقسم بر فاصله کانونی ؟
4. من اینو نمی فهمم چه جوریه ؟ >>> در معیارهای زاویه ای 1درجه برابر 60 دقیقه و 1 دقیقه 60 ثانیه <<<
فعلا همینا هستن
ممنون می شم یکی اینارو برام توضیح بده .... (شرمنده که سوالام اینقد ...هستن )
چرا منو هیچکی تحویل نمیگیره منه بدبختم میخوام المپیاد بدم . خواهش میکنم اگه اطلاعاتی در مورد مزایایی که به نفرات برتر مثل سهمیه کنکور و ... هست رو بگید .
متشکرم