من 810 دارم.با اون پچی که دوستمون گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد!
Printable View
من 810 دارم.با اون پچی که دوستمون گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد!
من گوشی اصلیم ک800 هست و دبلیو 810 هم واسه خواهرمهنقل قول:
تو که گوشیت k800 هست مگه نه؟
شاید این کار رو w810 خوب جواب نمیده
ولی هر روز با هم عوض میکنیم
الان هم دستم دبلیو 810 هست (تو فک کن هر دو گوشی رو دارم)
داداش گفتم که با پج GFX هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
منم تو ی این حرفاش موندم به خدا .
رو چه حسابی حرف میزنه خودش میدونه .
ما که تجربه کردیم ارور داد حالا اون خدا میدونه.
به خدا من عوض کردم و بیشتر بچه ها (همین آقای ودکا)نقل قول:
سلام
شماها هنوز تو بحث عوض کردن پوسته واکمن موندید ؟ برید ببینید که تو فروم se-nse چه طور هر روز ابتکاراتشون رو به بقیه معرفی می کنند !؟!
بابا عوض کردن یه پوسته واکمن که دیگه کاری نداره من W810i دارم و انواع و اقسام پوسته ها رو بدون کوچکترین مشکلی رو گوشیم ریختم حالا نمی دونم که چرا بعضی ها هنوز رو این مسئله به این سادگی موندند؟
هیچ کدوم به مشکل بر نخوردیم (با پچ GFX )
به جون مادرم با پچ GFX هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
ببخشید اما این عوض کردن اسکین مدیا پلیر خیلی کاره بی خودیه برای اینکه واقعا گوشی خراب میشه مثلا عکس هاتون شکسته می شه یا گوشی وقتی به کسی زنگ می زنی ریستارت می کنه
اما بازم کار دوستمون ارزش داره شما می تونی فقط splash رو بزنید
در ضمن آقای ودکا هم تایید کردند
دوستان عزیز بابا این داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما رو اینقد اذیت نکنین
درسته که عوض کردن پوسته ی مدیا پلیر گوشیو اذیت میکنه (همون مشکلاتی که دوستان گفتن) ولی با استفاده از پچ GFX هیچ مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد
من جزو اولین کسایی بودم که از این پک استفاده کردم
از همون زمان تا الان هم رو گوشیم نصبه
و هیچ مشکلی هم ندارم
آره بابا تایید میشه.نقل قول:
اگه لازمه منم قسم بخورم.:20:
بفرمایید داش دانیال هم ما رو تایید کرد
ودکا عزیز هم که جای خود داره
دوست عزیز جناب R@r#m@n
شما نیازی به تایید دیگران ندارید هر کی تونست استفاده کنه ، حالشو می بره و هر کی نتونست دیگه مشکله خودشو !
نه واسه این به تایید نیاز دارم که ملت نگن خرابه و نریزندنقل قول:
دوست عزیز جناب R@r#m@n
شما نیازی به تایید دیگران ندارید هر کی تونست استفاده کنه ، حالشو می بره و هر کی نتونست دیگه مشکله خودشو !
ولی خاب از لطفت ممنون
سلام
دوستان ما بر اساس دلیل و مدرک حرف میزنیم اصلا هم قصد توهین نداریم
من این کار رو تو 4 تا گوشی انجام دادم ماله خودم رو اول با tpa عوض کردم همینطور گوشی خواهرم رو (w550)
گوشی به طور کامل قاط زد اما الان که از این کار 1.5 ماهی میگزره گئشی درست شده اما بازم بعضی وقتا قاط می زنه
2 گوشی بعدی هم ماله دوستام بود w810 که با پچ gfx همه گرافیک گوشی رو عوض کردم الان کم مونده من رو بکشن از بس گوشی قاطی کرده مثلا sms جدید به جای اینکه اول باشه میره اخر یا قاطی پاتی میشه یا عکس نشون نمیده الان هم گوشی خودم با پچ gfx هستش
راستی وقتی گوشی قاطی میکنه یه بار روشن خاموش می کنی درست میشه اما بعد از یه مدت روز از نو روزی از نو اما به نظر من بازم ارزشش رو داره ادم باید یه ذره اعصابش رو کنترل کنه
داداش منم با دلیل حرف میزنم
من از اون موقع روی گوشی خودم این پک رو ریختم و هنوز هم عوضش نکردم و هیچ مشکلی هم ندارم
دوستان هم تایید کردند
احتمالآ شما بد عمل کردی و یا گوشی های دوستاتون مشکل داشتند !!!!
هه هه هه گويا فقط با عوض کردن از طريق tpa قاط ميزنه
هنوز با gfx امتحان نکردم