ابی چی کار کنیییییم؟؟؟؟؟؟
Printable View
محمد جان ، عزیزم منم به نوشین گفته بودم که این ایده رو محمد داده .... سوء تفاهم شده من ایده شما رو برای خودم بر نداشتم . یعنی هیچ وقت این کار رو نمی کنم .نقل قول:
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
و سلامي گرم خدمت نوشين خانوم عزيز
نوشين خانوم من اين ايده رو به ابراهيم عزيز دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اين بود که گروه نويسنده ها يه متني بنويسن که مثلن يه 20 سوالي بين چند تا قوم که مثلن مجري يه سوال مي پرسه و شرکت کنندگان جواب ها و عکس العمل هايي از خودشون نشون مي دن که خنده دار ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصيم بااجازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابک جان ، تا حالا که چیزی پیدا نکردم ولی ....نقل قول:
فعلا زندگی کنیم تا ببینم می تونم یه متن کوتاه از تو انجمن پیدا کنم ؟.....
سلام نوشین جان چه طوری ؟ اگر متن رو پیدا کردم برات می فرستم ....نقل قول:
ابی هم یه دفعه یه همچین پیشنهادی داده بود
ولی من متوجه منظورتون نمی شم
میشه بیشتر توضیح بدی؟
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 worldنقل قول:
اميدوارم که حالتون خوب باشه
و سلامي گرم خدمت ابراهيم خان گل گلاب :11::11::11::11:
دوست من بابا من خاک پاي شما و همه ي بروبچ p30 world و مخصوصا گروه p30laugh هم هستم:10::10::10::10::11::11::11::11:
بابا من که چيزي نگفتم به نوشين خانوم عزيز گفتم که با اجازه ي شما من اين فکرو کردم :11::11::11::11:
ابراهيم خان من واقعا متاسفم اگه شما ناراحت شديمنو ببخش:10::10::10::10::11::11::11::11::11::11::1 1::11:
مخلصيم بااجازه:31::31:
سلام عزیزان من از سفرم برگشتم و گویا تو این 10 روز شما هیچ کار نکردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه از من کمکی بر میاد از این پس در خدمتم
در ضمن ابراهیم جان دلم واست تنگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فعلا بای
عجب تاپیک باحالیه ندیده بودم
دمتون گرم برو بچ پایه سایت
انشاالله موفق باشین
دوستان خسته نباشید!
به نظر من بهترین و کم دردسر ترین سایت آپلود مدیا فایر هستش :
کد:www.mediafire.com
خيلي ممنون L O V A B جان . :31:نقل قول:
--
نمياي تو جمع بچه هاي P30Laugh ؟
نه من استعداد این کارا رو ندارم:46:نقل قول:
ولی کلا" به طنز خیلی علاقه دارم...:11: راستی ممنون می شم من رو آرمین صدا کنی:20:
نقل قول:
[/QUOTE] راستی ممنون می شم من رو آرمین صدا کنی:20:[/quote]
چشم . آرمین جان . از این به بعد ...
-- منم Ya3R
این گروه تشکیل نشده منحل شد؟؟؟؟