کنتراستش 1300:1 هستنقل قول:
Printable View
کنتراستش 1300:1 هستنقل قول:
دوستان قیمت این سینمای خانگی چنده؟
Ht-x250
بله پلاسما بود
درسته
hd42pv500
ولی پاناسونیک LCD هم داره
اینها
کد:http://www.panasonic.ae/pmm/farsi/Products/ProductDetails.aspx?PrdId=1343&CatId=174
درسته دوست من ولی lcd های پاناسونیک جای برای گفتن ندارننقل قول:
نظرتون در مورد سینمای خانگی سامسونگ مدل Ht-tq25 چیه؟
مدل خوبیه ولی من TX-35T رو پیشنهاد میکنم. البته از این گرونتره یکم.نقل قول:
قیمتش حدودا چنده؟نقل قول:
من فرصت نکردم همه ی پستا رو بخونم ولی اینا رو از روی تجربه میگم :
lcd فقط سونی سری V ، اینچ 32 ا فول hd نیست و نباشه مساله ای نیست ، تا اینجایی که من دیدم اکثرا گفتن فول باشه ولی اصلا شما می دونید فول hd یعنی چی و برای چه تلویزیونایی ؟
بعدم برای دی وی دی :
ببین یک مدل پاناسونیک هستکه بهش اصطلاحا می گن ریسیور یا فول ریسیور ، قیمتشم حدود 1 تومنه ! ولی اگر بگیرینش خیالتون راحته راحته ! ببین چیا داره :
1 - پخش تمام فرمت های سی دی و دی وی دی 2- در یافت شبکه های ماهواره ای ( همون ریسیور خودمون ) 3-امکان اتصال به انواع کابل ها و ورودی و خروجی صوتی کواکسیال و اپتیکال . 4- امکان اتصال بلنگوها و تبدیل به سینمای خانگی 7.2 کاناله 5- ضب برنامه های صوتی و تصویری بر روی دی وی دی . 6 -...
مدلشم اگر خواستی برات می نویسم ولی توی ایران اگر گیر بیاد خیلی گرونه 1400 یا بیشتر ، بهترین پیشنهاد اینه که بگی از دبی یا یک جای دیگه برات بیارن .
و توضیحات کلی : هر تلویزیونی که می گیری حتما دی وی دی ( home teatre ) هم با همون مارک بگیر . اگر این کارو نکنی بد جوری پشیمون می شی ، مثلا اگر سونی تلویزیون بگیری و دی وی دی هم ( حتما سینمای خانگی ) سونی بگیری با همون کنترل تلویزون و بدون دردسر می تونی سیتمو کنترل کنی . و هم چنینی پاناسونیک .
سینمای خانگی رو بدون DVD Player هم میفروشن؟چون تلویزیون میخام سامسونگ M81 بخرم و بالطبع سینمای خانگی هم سامسونگ بهتره.ولی نتاسفانه هیچ کدوم با HDMI به تلویزیئن وصل نمیشن