احتمالا این دوست عزیز عنوان تاپیک رو نخونده دیده هم در مورد نکشیدن سیستم هاشون صحبت میکنن فکر کرده این تاپیک مر بوط به این مطلب میشه!!!!!نقل قول:
عزیز من این چه ربطی به اینجا داشت
احتمالا این دوست عزیز عنوان تاپیک رو نخونده دیده هم در مورد نکشیدن سیستم هاشون صحبت میکنن فکر کرده این تاپیک مر بوط به این مطلب میشه!!!!!نقل قول:
عزیز من این چه ربطی به اینجا داشت
Rainbow Six : Vegas
Splinter Cell : Double Agent
Ghost Recon : AW
و در آخر
Metal Gear !!!!!!
حال می کنید چی از دست دادم ؟؟
تا حالا اصلا یکیش هم بازی نکردم !!!
یه بار یه سی دی خریدم که نصبش کنم .... فایل نصب بازی Zip بود و سریال می خواست و تو کره ی زمین گشتم ولی سریال نبود که نبود!! سی دی رو شکستم انداختم دور !!
الان هم بازی هایی هستن که بدلیل سیستم ضعیف هنوز بازیشون نکردم (90% بازی هایی که بازی کردم بهم نچسبیدن !! می خوام با سیستم جدید دوباره امتحانشون کنم !)
Doom3
Quake 4
...
فقط همين بازي ها بدليل سيستم پايين بود
لطفآ نظر بديد
خودمم ميگم
SPLINTER CELL DOUBLE AGENT
متال گیر3
هالو 2
اویل 4 نسخه پلی 2
گود اف وار 1 و 2
مگه god of war برای pc است؟:40:نقل قول:
S.T.A.L.K.E.R
بدلیل ضعف کارت گرافیک geforce 6200 و بهم ریختن تصاویر بازی و خراب شدن محیط بازی :41:
گذاشتم هر وقت سیستم رو ارتقا دادم اونموقع برم سروقتش !!!!:31:
من چند نفر رو دیدم راحت با این کارت این بازی رو انجام دادننقل قول:
فقط باید این درایور رو دانلود کنی
URL= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
God Of War برای کامپیوتر اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خیلی دوست دارم DiRT رو بازی کنم. این یازی جدیدترین عنوانیه که من خیلی دوست دارم بازی کنم،
امیدوارم همین روزها بتونم پیسی ام رو آپگرید کنم تا بتونم بازیهایی که دارن میان رو بازی کنم
Need For Speed: ProStreet - Assassin's Creed - Stranglehold
کرایسیس رو هم که بیخیالش شدم با این وضع - ماشا... انقدر زیادن که ...)
من Resident Evil رو خيلي دوست داشتم ولي بابام اجازه نميداد بازي كنم حالا هم كه بزرگتر شدم ديگه قديمي شده