دوستان عمرانی اینجا نیست
اطلاعاتی در مورد کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد دارم
خوشحال میشم اگه با دوستان ردوبدل کنم
Printable View
دوستان عمرانی اینجا نیست
اطلاعاتی در مورد کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد دارم
خوشحال میشم اگه با دوستان ردوبدل کنم
سلام دوستان زمان ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی و زمان کنکورش کیه ((دولتی)) ؟؟؟؟؟؟؟؟ ((حسابداری هستم))
راستی برای فوق دیپلمها بعد از فارغ التحصیلی چند ماه وقت دارن برای خدمت من شنیدم 6 ماه به 1 سال تغییر کرده :21::14::21: درسته یا نه همون شش ماهه :41:
زمان ثبت نام : 1386/11/20 لغایت 1386/12/10نقل قول:
زمان آزمون : 1387/4/21
سوال دومتون را هم برادرا جواب میدن :31:... شاد باشی دوست من :46:
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
یا نه همون 6 ماه ( یه سال شایعه س )نقل قول:
حتی احتمال داره اون فرجه 6 ماهه رو هم بردارن.
فکر کنم قانون اینه که شما اگه توی اون شش ماه مثلا توی سه ماهش کنکور بهتون خورد و قبول نشدین باید سریعا برین و دفترچه بگیرین و برین خدمت. چون اگه نرین غیبت میخورین و اگه غیبت بخورین دیگه نمیزارن در حین خدمت کنکور بدین و قبول بشین و مرخص بشینو.
البته منم شنیدم امسال شده 1 یکسال...!نقل قول:
بروبچ اين كنكور علمي كاربردي كي هست ؟
دفترچشو كي ميدن ؟
تاپيك خيلي خوبيه / ممنونم !نقل قول:
ما که سراسری با رتبه 64 قبول شدیم رفت
دوست عزيز شما چه رشته اي هستي اگر كامپويتر بودي مارو راهنمايي كن !
دوستان خواهشا اين قضيه سربازي رو روشن كنيد تا تكليفمون مشخص بشه !
دوست من بهم گفت خودش تو اخبار شنیده که گفتن فرجه فارغ اتحصیلان فوق دیپلم از شش ماه به 1 سال تمدید شده ((دروغ هم نمی گفت مادرش هم تایید کرد))نقل قول:
ولی من امروز رفتم هنگ پرسیدم گفت نه همون 6 ماه هست :37::45::37::45::37:
گفتم آخه تو اخبار شنیدم گفت اخبار گوش نکن .... زیاد میگن :31:
آره معضل بزرگیه :24:نقل قول:
خداییش این سربازی هم معضلیه واسه شما پسرا
همدردی می کنیم
خدارو شکر واسه دخترا سربازی نذاشتن
ممنون از همدردیت :10:
ولی یه جک ((جک که نه یه حقیقت)) هست درباره سربازی رفتن پسرا و نرفتن دخترا ولی نمیتونم بگم :31: ((هر کی خواست تو پ خ بهش میتونم بگم:31:)) که معضل سربازی ما پسرا رو حل میکنه تازه کلی هم خوشحال میشیم که 2 سال می ریم سربازی:27:
متاسفانه من فعلا نميتونم درس بخونم يعني خداييش وقت نميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي شاهكار كنم بعد از عيد يه خورده سرم خلوت ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما جاي من باشيد و سه ماه وقت داشته باشيد ، چطور برنامه ريزي ميكنيد ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هركي راهنمايي كنه دعا ميكنم نفر اول كنكور شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]