من تو سايت يه چيز رو فهميذم كه اكثرا دنباله رو اون هستن . اون
بده پست تا تواني با كي بورد خويش
كه ستاره ات بود در ترازوي خويش
Printable View
من تو سايت يه چيز رو فهميذم كه اكثرا دنباله رو اون هستن . اون
بده پست تا تواني با كي بورد خويش
كه ستاره ات بود در ترازوي خويش
بابا شاعر!نقل قول:
ستاره ها همه مجازیند بابا مدیریت هم همینطور
دل خوش سیری چند؟
نقل قول:
فکر میکنم 1500 پست .....
نقل قول:
5*****= 3000
بالاخره 5 ستاره چند تا پست لازم داره؟!نقل قول:
من كه با 2.500 تا پست شدم ! ...
راستی مطمئنید 6 ستاره فقط برای مدیرا و همکارهاست؟!
نقل قول:
از 2500 پست تا 25 ميليون پست هم كه برسيد
همين 5 ستاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داريد !!
مگه همكاري ، مديري چيزي بشيد
ممنون از شما.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.نقل قول:
من چی کار کنم که مدیر بشم ؟
سلام
با اجازه مطالب قبلی رو نخوندم
من وقتی تو این سایت عضو شدم اصلا ستاره ای وجود نداشت .
اون موقع فقط لقب بود .
اصلا کسی به فکر این نبود که پست هاش زیاد بشه لقب بهش بدن همه به فکر پست های مفید بودند که کاربر جمع کنه./
فکر کنم تا 8 الی 9 ماه پیش ستاره ای وجود نداشت./
به فکر ستاره نباشید (برخی از دوستان فکر می کنند اگر ستاره ها شون زیاد باشه کاربران به اونها بیشتر محل می دن)
نه بابا این جور چیز ها نیست
من از ابتدا که در این انجمن عضو شدم مطالب مفیدی ارائه کردم به دوستانی که سوال داشتم کمک کردم فکر کنم از پست 50 یا 60 یه لغب بهم دادن درست یادم نیست چی بود انگلیسی بود یادم نیست
و حدود 1 ماه بعد از عضویت کار بر فعال شدم فکر کنم تاپیک های مفیدم 200 تا بود یه چیزی تو همین مایه ها./
الان هم در روز چیزی حدود5 الی 6 تا پیغام در مورد راهنمایی کردن دارم که رسیدن به همش سخته
و چیزی حدود 50 الی 60 تا ایمیل دارم که حدود 20 الی 30 تاش در مورد راهنمایی کردن است .
من تازه کار بر فعال هستم بیچاره مدیران سایت حتما روزی 30 الی 40 پیغام در مورد راهنمایی می گیرن و...
در کل گفتم بدونید ستاره زیاد مهم نیست مفید بودن پست مهم است.
ویرایش میکنم:اون موقع فقط لقب بود.(شوخی بود.ناراحت نشی)نقل قول:
اون موقه فقط لغب بود .
من یک سال پیش عضو شدم ستاره بود!نقل قول:
فکر کنم تا 8 الی 9 ماه پیش ستاره ای وجود نداشت.
تایید میشه.نقل قول:
به فکر ستاره نباشید
مثال میزنم.مثلا من 3-2 ساعت پیش 3 ستاره شدم!حالا کی بهم محل میزاره؟!اصلا کسی فهمید؟!نقل قول:
برخی از دوستان فکر می کنند اگر ستاره ها شون زیاد باشه کاربران به اونها بیشتر محل می دن
-----------------------------------------------------------------------------
سلام.عضویتت رو تبریک میگم.هنوز نیومده می خواهی مدیر بشی(شوخی).نقل قول:
من چی کار کنم که مدیر بشم ؟
اگه مدیر کل(ادمین) می خواهی که نمیشه چون مدیر کل ها در واقع سازندگان سایت هستند و عوض نمی شوند و اگه می خواهی ادمین این جا بشی باید سایتو بخری که فکر نکنم ادمین ها قصد فروش داشته باشند و تازه حتما گرون هم هست.
اگر منظورت مدیر ارشد یا مدیر یکی از بخش ها یا همکار انجمن یا ...(خلاصه درجات کاربری) بشی به تعداد پست هات نباید نگاه کنی باید به مفید بودنشون نگاه کنی.خوب مدیران که فعالیتتو ببینند بسته به میزان فعالیت به یکی از این درجات میرسی.پیشنهاد می کنم با یکی از ادمین ها صحبت کنی؟!)
سلام
دوستای خوبم که این تاپیک رو نگاه کردید یا زحمت جواب دادن رو هم کشیدید ازتون ممنونم.
اما باور کنید من فقط از روی کنجکاوی پرسیدم که قضیه ستاره ها چه جوریه؟
از نظر خودم ستاره ها اونقدا هم مهم نیست. :25:
اصلا اگه دست من بود همه ستاره های آسمون رو (نه ستاره های مجازی!) بین بچه های پی سی تقسیم می کردم. فقط یه دونه (خوشگل ترش رو) بر می داشتم مال خودم!
از همه بازم تشکر می کنم.
مهم اینه که همه با هم دوستیم حالا چه با ستاره چه بی ستاره.:10:
همه تون رو به اندازه همه ستاره ها دوست دارم.:11: