-
یارو به من گفت یه پک میبندم واست که دو تا رم توشه!! میشه 2 تا 256 دیگه آره؟ بعد راجع به بافر هم یه توضیحی میده اگه برگردی صفحه قبل یه چیزایی راجع به بافر ازت پرسیدم بعد یه چیز دیگه یارو به من گفت اگه میخوای 1 گیگ رم ببندب یعنی 2 تا 512 اولا تو مایه های 200 تومن در میاد بعد هم میشه 4 تا رم و دیگه MB جای برای رم دیگه نداره راس میگه؟ بعد حتی میدم باهاش یه دور بخوری بوق چیه :lol:
-
سلام. مرسي بابت دور.
ببين جانم طرف 2*512 مگ رم نداشته گفته بايد 4 تا 256 ببندي به همين خاطر هم گرونتر مي شه. اصلا اين طور هم نيست . چه خبره 200 تومن.
از بابت بافر هم بت بگم كه اين طور نيست كه يه ظزفيت خاصي بافر خاصي هم داشته باشه. ببين ممكنه هر دو نوع هارد تو بازار باشه هم 120 با 8 مگ بافر هم 120 با 16 مگ بافر. هيچ محدوديت خاصي نيست. ولي خوب احتمال اينكه 16 مگ بافر ها بيشتر تو ظزفيت هاي بالا گير بيان خوب تو بازار ايران ....
احتمالا 16 مگ بافر گرون باشه . فكر كنم بهتره يا تو تاپيك قيمت همين انجمن يه سري بزني يا اينكه يه تاپيك هارد 16 مگ بافر باز كني ببيني كسي از بازارش دقيقا خبر داره يا نه ...
-
سلام آرمان جان .
maxtor-------250GB---------16M Buffer --------- 135toman
maxtor--------250--------------8M buffer---------125toman
maxtor--------200----------8M buffer -------------97 toman
-
سلام رشید جون این قیمت ها رو از کجا گیر میاری؟
بعد هم کلی و خیلیو وبیشتر دستت درد نکنه :mrgreen:
-
-
-
دستت درد نکنه رشید جون آقا من به طرف سفارش دادم حالا تقاضا داده تهران که واسم بیارن تا ببینیم چی میشه ممنونم.
-
چي سفارش دادي؟ كل سيستم رو يا هارد رو ؟
بالاخره تصميمت چي شد ؟
-
کل سیستم رو همنایی که گفتم دیگه رشید جونم!
-
مباركه. :D
يادت نره طرف اگه داره برات قطعات رو سوار ميكنه يه وقت سي دي هاي اشانتيون توي قطعات رو برا خودش بر نداره ... حتما جعبه ها رو بگير ازش. ...