اقا شهاب اگه رو دي 820 هم جواب ميده. يه زحمت بكش اين كد رو به ما هم بده مرسينقل قول:
Printable View
اقا شهاب اگه رو دي 820 هم جواب ميده. يه زحمت بكش اين كد رو به ما هم بده مرسينقل قول:
دوستان من هم يه دونه d900 گرفتم . البته قبلش n70 داشتم. حالا مي خوام بدونم كه چه جوري ميتونم با بهترين حالت وكيفيت فيلم برداري كنم و عكس بگيرم. چون عكس و فيلم برداري كمي از n70پايين تر بود حالا نميدونم از تنظيم نبودنش يا كلا همينجوريه و در مورد كاربرد حالت هاي مختلف فلاش هم بنويسيد.لطف كنيد در مورد تنظيمات كاملا از روي منوي گوشي توضيح دهيد كه من هم تازه گرفتم متوجه بشم.ممنون :40:
بهترين حالت فيلمبرداري در سايز 355#288 ميسر استنقل قول:
جهت بهترين حالت عكاسي نيز ميتوانيد به تنظيمات دوربين رقته و اونجا بزرگترين سايز رو انتخاب كني
بعد از امتحانات چشم.نقل قول:
در هنگامی که دوربین روشنه (چه در حالت فیلم و چه در حالت عکس)، کلید نرم (soft key) سمت چپ رو بزن تا منو ظاهر بشه. توی این منو گزینه setting رو بزن. همه تنظیمات اینجاست.نقل قول:
از این قسمت بالاترین کیفیت ها رو انتخاب کن.
برای فیلمبرداری CIF و برای عکاسی هم بالاترین رزولیشن رو انتخاب کن. مطمئناً از ان70 بهتره (هم عکسش و هم مخصوصاً فیلمش)
سلام من از جايي كه ميكروفن داره باز كردم و با گوشي جنيوس عوض كردم فقط 4تا لحيم كاري ميخواد
مشكلي هم نداره.آخه گوشيهاش ه9ي از گوشم مي افتاد.
آقا شهاب من هم خودم ميدونستم كه بايد روي بهترين تنظيمات بذارم ولي مشكل اين جاست كه روي بعضي از منوها متوجه نميشم كه بهترين تنظيم كدوم يكيه. حالا اگه شما يه آموزشي در قالب pdf يا world بزاير اون هم كامل تمام منو ها و حالت ها رو توضيح بدي ممنونت ميشم. قربانت:40:نقل قول:
d900 مادرم کلا یک روز و نیم بیشتر شارژ نگه نمیداره ,زیادم باهاش کار نمیکنه
حالا یه سئوال همه d900 ها انقدر شارژشون کمه یا این گوشی باطریش مشکل داره ؟
ميگويند باطري روي گوشي غير اصل ميباشد دوست گرامي و علت گرم شدن گوشي طبق تجربه بنده همين باطري مزخرف ميباشد.
وقتی گوشیو با Usb به کامپیوتر وصل میکنم Pc Studio گوشیو میشناسه ولی تمام آیکونای برنامه بسته اند
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
براي عكس برداري:
بعد از اينكه وارد photo settings شدي براي حداكثر كيفيت اين تنظيمات رو انجام بده:
1-size رو هر چي دوست داري بزار
2-Quality رو بزار روي Superfine
3-Viewfinder mode ربطي به كيفيت عكس نداره و مربوط به صفحه نمايش هستش
4-Focus mode اگه روي Auto focus باشه عكس هاي واضح تري ميشه گرفت مخصوصا از فاصله نزديك ولي يكم كندتر عكس ميگيره.با دكمه 9 هم تنظيم ميشه.
5-Scene Program هم دوربين رو براي نور كم آماده ميكنه
6-Exposure metering فكر ميكنم اگه روي matrix باشه بهتره
7-Whit Balance مربوط به فضاي منظره ميشه مثل اتاق --ابري --خورشيد و ... كه توي رنگ بندي تاثير ميزاره و به نظره من براي هر بار عكس گرفتن با توجه به نوع محيط ميتونه كه متفاوت باشه و براي تنظيم كردنش لازم نيست كه حتما داخل تنظيمات بشي بلكه بازدن دكمه شماره 6 تنظيم ميشه و روي صفحه يه آيكن كوچيك هم براش در نظر گرفته شده كه با هر بار زدن 6 عوض ميشه مثلا ميشه خورشي--لامپ و... كه اگه روي Auto باشه رو اكثر منظره ها جواب ميده.
8-Iso رو توضيح كاملش همين جا هست فقط بگم هرچي كم تر باشه عكست بهتر ميشه به شرطي كه نور كافي باشه يا بهتر بگم توي فضاي آزاد و هرچي بيشتر باشه نور بيشتر ميشه البته كيفيت رو نميشه گفت كه آنچنان كم كنه و پيشنهاد ميشه كه روي Auto باشه .
دكمه * هم فلاش رو روشن ميكنه كه با يه بار زدن موقع عكس گرفتن روشن ميشه با سه بار زدن دائم روشن ميمونه.
در ضمن اكثر تنظيمات با دكمه ها هم انجام ميشه بري ياد گرفتن به Camera shortcuts مراجعه كن.
فيلم برداري باشه بعدا اگه كسي توضيح نداد مينويسم خسته شدم:31: