اره عزیزم...برا این که صدارو درست کنم بعدش با ید مینو فلش کنم میخوام
اره عزیزم...برا این که صدارو درست کنم بعدش با ید مینو فلش کنم میخوام
آقايون اين جديدترين برنامه جهت فلش گوشي هست كه اسمش هم Phone-XS V2 هست و خيلي راحت ميشه باهاش كار كرد و سرعت بالاي در فلش كردن داره كه نگو ونپرسنقل قول:
فقط يادتون باشه كه فايل اصلي زيپ شده رو هميشه نگه دارين ( چون بعضي اوقات برنامه كار نميكنه و بايد پاكش كنين و دوباره فايل زيپ شده رو اكستركت كنين تا بتونين از اون استفاده كنين )
آموزشش رو هم اگه خواستين تا بعد براتون بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم آموزش استفاده از برنامه Phone XS2 :
به نظر من که خیلی عالیه.منم هر کمکی بتونم میکنم.در ضمن یه نکته ای هم من میگم که اگه باس درایور کمتر باشه بهتره(به قولی مگا نباشه)و صدای زنگ هم زیاد باشه.نقل قول:
حالا اگه میتونی به این لینک برو نرم افزار جالبی برای ساخت درایور صدا داره.
اینم توضیحات لینک بالا.نرم افزارها رو اگه نتونستید بگیرید من یه جای دیگه آپ می کنم.
-----------------------------------------
آموزش ویرایش فایلهای Acoustic
برای این کار به یک HEX Editor احتیاج دارید که من Winhex رو پیشنهاد میکنم
برای راحتی کار به فایل زیر SE_APF.tpl نیز احتیاج دارید.
برنامه winhex رو نصب کنید و اون رو رجیستر کنید و فایل SE_APF.tpl رو تو جایی که برنامه رو نصب کردید کپی کنید.
برنامه winhex رو اجرا کنید و از قسمت file ,open رو بزنید و acoustic مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و دکمه open رو بزنید.
سورس acoustic برای شما آماده ویرایش میشه.
حالا alt رو نگه داشته و دکمه F12 رو بزنید و از پنجره باز شده SE APF رو انتخاب کنید و دکمه Apply رو بزنید.
اصل کار ما با پنجره ای که الان باز شد.
اونایی که من میدونم رو میگم و امیدوارم دوستان با تست کردن بقیه گزینه ها کاربرد اونهارو به ما هم بگن.
RXVOL1 و RXVOL2 کنترل بلندی صدا در چپ و راست. فقط RXVOL1 برای بلندی صدا در اسپیکر پشتی
AUXI1_TXGAIN و AUXI2_TXGAIN کنترل صدا برای رادیو
MIC1_TXGAIN کنترل ولوم صدا در میکروفون (چه هنگام ضبط چه هنگام مکالمه)
AUXI3_TXGAIN کنترل ولوم صدا در میکروفون هندزفری
EnhancedEchoCanceller کنترل اکو صدا هنگام مکالمه فعال یا غیر فعال
من اصل کار رو بهتون گفتم بقیش با خودتون
----------------------------------
با تشکر از آقای Abbas_h که زحمت اینکار رو کشیدند.
اين سايت ----- شده چرا ؟نقل قول:
امان از دست مخابرات.این سایت با بعضی از ISp ها ....... شده.از لینک جدید استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهدی جان این 1.07 صداش یکم کمتره ولی انگار یه زره صاف تره - بدم یه سوال دارم - آقا از این پچ black list واسه 810 اطلاعی داری که از کجا میشه گیر آوورد بدم استفادش با x++ چطوریه؟ بدم اینکه افزایش ظرفیت اس ام اس واسه 810 با x++ ]چجوری هستش؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم.:23:نقل قول:
دوستان اگه میشه این فایل Acoustic 1.07 را دوباره آپلود کنید
خب هرچند اینجاجاش نیستنقل قول:
ولی از اینجا میتونی پیدا کنی
فایلهای فیرمور اکثر گوشیها اینجا هست