هرکی آدرس دانلود عکس با پسوند Png داره بگه(ایکون) برای طراحی اتوران نیاز دارم!
Printable View
هرکی آدرس دانلود عکس با پسوند Png داره بگه(ایکون) برای طراحی اتوران نیاز دارم!
سلام به تمام کاربران این برنامه های آتوران سازی!!
من یه Sound Player در برنامه فتوشاپ طراحی نمودم و بک گراوندش را هم به شکل Transparent در آوردم و اونو به فرمت BItmap در آوردم اما زمانی که اونو از بخش Project Setting و از بخش Mask وارد محیط مولتی میدیا بیلدر میکنم، اون اصلاً معلوم نمیشه. ضمناً این اولین پروژه منه که میخوام با مولتی میدیا بسازمش.
لطفاً به من بگید تا تصویر را چگونه طراحی نمایم تا در بیلدر مثل بچه آدم راه بیفته.
ممنون شما
فرهمند
سلامنقل قول:
آقا ممنون دستت درد نکنه...
دیگه چی داری؟؟
اگه خواستی پیغام خصوصی بده یا همین جا مطرح کن...
مرسی...:10: :40: :40:
من موقع کار با autoplay media studio 6 این ارور را میگیرم.چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
گرافیک و مولتی مدیا > تاپیک معرفی ایکونها
نقل قول:
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره پسوند jpg هم امتحان کنید با درصد فشردگی کم
اگه به مشکل بر خوردید توصیر همرا ه با ماسک رو برای من بصورت خصوصی ارسال کنید تا براتون انجامش بدم
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
مرسی ممنون:46:نقل قول:
اساتید عزیز
برای فارسی نوشتن در Autoplay Media Studio 6.0 به مشکل برخوردم..
لابه لای متن فارسی لغات لاتین هم هست.. به کمک فونت استاندارد ویندوز Tahoma ترتیب و چیدمان نوشته ها به هم میخوره.. با کمک فونت های یونیکد لغات لاتین ناهماهنگ و قاطی میشوند.. به کمک فارسی نویس مریم هم نشد.. برخی حروف مانند "ی" علامت سوال میشود !
ممنون از توجهتون ..
مشکل عجیبی نیست.نقل قول:
سلام
خوبین ؟
دوستان مشکل مولتی مدیا بیلدر همینه .
مثلا شما از فونت Tahoma استفاده کردی . ولی اگر کامپیوتر دوستتون فونت Tahoma نداشته باشه خراب میشه .
حتی می تونید روی کامپیوتر خودتون امتحان کنید .
برای رفع این مشکل باید از عکس استفاده کنید .
نه! چی چی رو از عکس استفاده کنید.
می تونید دستور نصب اون فونت رو قبل از شروع برنامتون بدهید اینجوری مشکلتون حل می شه.
درست نمی گم؟
كسي ميدونه توي mmbچطوري ميشه راديو باتون و چك بوكس گذاشت ايا پلاگيني در اين مورد هست؟؟؟؟
با تشكر