چندتا خواهش ازت دارم:1:آیا شما عملا کاری کردید یا در حد تئوری صحبت می کنید؟ 2:اگر جواب مثبته بگید در چه مرحله ای هستید ؟ ممنونم
Printable View
چندتا خواهش ازت دارم:1:آیا شما عملا کاری کردید یا در حد تئوری صحبت می کنید؟ 2:اگر جواب مثبته بگید در چه مرحله ای هستید ؟ ممنونم
اگر میشه بحث توقف فکر را بیشتر باز کنید
دوستان باید بدونند که هیپنوتیزم یک علم پیچیدست و نباید بی گدار به آب بزنیم. طی این مرحله بی همرهی خضر مکن***ظلماتست بترس از خطر گمراهی
اینکه این حرفو زدم منظورم اینه که خیلی از کسانی که هیپنوتیزم کار می کنند * یجور اعتقادات خاصی پیدا می کنند و اکثرا دچار اشتباه می شوند * پس هر کس که می خواهد شروع به کار کند نباید بگذارد تمام اعتقادات افراد روش تاثیر بذاره. البته این مطلب یک مقدار توضیح می خواد که از حوصله این متن خارج است. اما اگر لازم شد بگید که از حرف خودم دفاع کنم و اگر نتونستم و متوجه شدم که شما درست می گید با جون و دل می پذیرم. امیدوارم که این تاپیک ادامه داشته باشه .چون می تونه به خیلیها کمک کنه
تله کینزی telekinesis به کنترل مغز بر اجسام .انسان .میگویندکد:نگو جايي بت ميخندن!
برای اجسام مثل . شکستن لامپ با تمرکز .حرکت دادن اجسام .
برای انسان. مثل ضرباتی بدون لمس افراد میزنند که در کونگ فو اساتید و... این کار انجام میدهند و اگر نیرو
کم باشد فرد جایش تکان می خورد. واگر ضربهقوی باشد باعث تخریب اعضای بدن از داخل می شود.
ودر ضمن بهترین محل برای کنترل یا تله کینزی چاکرای آجنا یا چشم سوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي حل اختلاف در باره ي معناي تله كينزي :
نمونه :نقل قول:
Psychokinesis
From Wikipedia, the free encyclopedia
The term psychokinesis (from the Greek ψυχή, "psyche", meaning mind, soul, or breath; and κίνησις, "kinesis", meaning motion; literally "movement from the mind") also known as telekinesis (Greek τῆλε + κίνησις, literally "distant-movement"), sometimes abbreviated PK and TK respectively, denotes the purported ability of the mind to influence matter, time, space, or energy by means outside the currently known laws of physics.
يا
( اصراري به صحت و سقم عكس ها ندارم . صرفا از باب نمونه است )
تصريح مي كند كه يعني : « توانايي ذهن ( شما مي توانيد بگوييد روح ، روان ، يا .... ) در تاثير گذاري بر اشيا ، فضا ، زمان و ... يا انرژي اي كه خارج از قوانين فيزيك عمل كند »
..... و اما بعد !
مطالب اين تاپيك را تقريبا كامل خواندم . ضروري است تذكرات به دوستان جوان و علاقمند در اين زمينه بدهم :
اول. تمرين هاي بينايي ( خيره شدن ، تمركز روي تصاوير و .... ) بايد با دقت بسيار انجام پذيرد چون كوچكترين بي احتياطي و ناآگاهي در اين زمينه ، موجب خشك شدن قرنيه ( به دليل پلك نزدن و نرسيدن رطوبت كافي ) و آسيب ديدگي هاي كلي يا جزئي خواهد شد .
دوم. كارورزي و تمرين در زمينه ي دست يابي به توانمندي هاي فوق طبيعي ( حالا در باره ي فوق طبيعي بودن يا نبودنش مي شود بحث جداگانه اي داشت ) فقط با نشستن و تمركز كردن انجام نمي شود . اگر شما آماده نيستيد تا « روند زندگي خود را تغيير بدهيد » بيهوده وقت خود را تلف نكنيد و ساعتهايي را كه در اين راه به هدر خواهيد داد ، حداقل از كلاس زبان ، موسيقي يا درس هاي خود بهره ببريد تا نتيجه اي برايتان حاصل شده باشد . توفيق در اين راه ، مستلزم تحمل مرارت هاي بسيار است . غذا خوردن ، راه رفتن ، سخن گفتن ، خوابيدن ، رفاقت ها و خيلي چيزهاي ديگر بايد تغيير كند والا فقط وقت را به بطالت خواهيد گذراند و دست آخر هم به پوچي و بيهودگي خواهيد رسيد.
سوم. بعضي از تمرين ها مستلزم حضور فرد خبره اي است . پل ژاگو در اين زمينه مي گويد : « شما با انجام اين تمرين ها ، دري را كه پشت آن ناشناخته است خواهيد گشود و چه كسي مي داند كه پشت در چه چيزي در انتظار شماست ؟ »
موفق باشيد
تمیرن بدون استاد درست است که تاثیر زیادی ندارد اما بی تاثیر هم نیست
سلام
کسی تا حالا تونسته چیزی رو تکون بده(با استفاده از تله کینزی)؟
چه چیز های رو؟تا چند سانتی متر یا متر؟
میدونم خیلی وقت هست که اینجا چیزی پست نشده ولی اگه جواب رو بدید ممنون میشم.
من یه دایی دارم که ثانیه گرد ساعت رو نگه میداره