thanx!:10: :10:
Printable View
thanx!:10: :10:
دكتر جون خيلي زحمت مي كشي ممنون!!!!
دكتر جون من خوابم زياده شايد روزي 9-10 ساعت بخوابم دكترم رفتم كلي ويتامين و قرض آهن و...بهم داد كه اون يه نسخه رو خوردم اما افاقه نكرد چيكار بايد كرد؟سنم 22
سلام دكتر ...
ممنون از اين كه وقتتونو در اختيار ما مي ذاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال من اينه :
پسري 23 ساله هستم ... آزمايش خون دادم و متوجه شدم كه كمبود پلاكت دارم ... البته هيچ مشكل خاصي ندارم و فقط گاهي اوقات لكه هاي كوچيك قرمزي روي پوستم ظاهر مي شه كه البته زود هم ميره ...
پدرم هم كمبود پلاكت داره ...
راه درمانش چيه ؟ دارو ؟رژيم غذايي يا ...
ممنون اگر راهنمايي كنين.
راستي دكتر در اين باره
ممنون ميشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر بتوانم یک اسکنر پیدا کنم تمام نرمشهای لازم برای استفاده کنندگان کامپیوتر را برایتان ارسال خواهم کرد
سلامنقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز
مدت خواب برای هر فرد امری اختصاصی است ! این به فیزیولوژی بدن شما ربط دارد . ( بعضی افراد خیلی کم خوابند - بگمانم هیتلر کلاً 2 ساعت میخوابیده ! - و بعضی طبیعتاً زیاد میخوابند)
بنابراین اگر به بیماری خاصی مبتلا نیستید نگران نباشید .
اگر وضع تغذیه تان مناسب است ، احتیاجی به مصرف ویتامین و املاح اضافی ندارید.
سلام دوست گرامینقل قول:
خواهش میکنم !
لطفاً شمارش پلاکتهایتان را برایم بنویسید . تنیجه تست BT (Bleeding Time را هم بنویسید .
اگر تستهای دیگری هم انجام داده اید ذکر کنید.
از کی متوجه شده اید ؟
آیا غیر از پدرتان سایر اعضای خانواده هم درگیر هستند ؟
آیا بیماری خاصی در خانواده دارید ؟
آیا داروی خاصی بطور مزمن یا گهگاهی مصرف میکنید ؟
سلام دكتر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوالات رو دادم ، انشالله كه تو جواب دادنت كمك كنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
با مراجعه به یک پزشک فشارخونتان را درچند نوبت اندازه بگیرید - با رعایت کامل اصول آن !!!!!
البته متاسفانه بسیاری از همکاران پزشک هم روش صحیح آنرا اجرا نمیکنند . بنابر این اگر در فامیل یا در درمانگاهی دستگاه الکترونیکی آن وجود داشته باشد با آن اندازه بگیرید . البته نوع بازوئی باشد نه مچ دستی . مارکهای ناسیونال و اومرون هم از بهترینها هستند .
راستی ناراحتی معده ندارید؟ از هرنوعش !!
در نهایت اگر تهران تشریف دارید به دکتر اکبر سلطان زاده در بیمارستان شریعتی مراجعه کنید .
:13:
سلام دكتر ...
ممنون از توجهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزمايش رو نيافتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي دقيقا يادمه كه شمارش پلاكت ها 130 بود ...:13:
تست ديگه اي انجام ندادم.
1 سال حدودا
خير
خير
خير
نقل قول:
دكتر جون ممنون اما خواب زياد كلافه ام كرده نمي شه يه جورايي اين فيزيولوژيه رو گول اش زد؟فكر كنه هيتلره من حاضرما!!!البته منظورم اينه كه 2 ساعت بخوابم راست اش به كارام نمي رسمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
با پلاکت 130000 غیرممکن است که دچار هرگونه خونریزی خودبخودی و یا حتی ناشی ار ضربه بشوید !!!!!
مگر اینکه بطور دوره ای دچار کاهش جدی آن بشوید.
بهرحال ابتدا تستهای مربوطه را مجدد انجام دهید . ترجیحا یک آزمایش در دوران عادی و یکی موقعی که کبودی پیدا کرده اید.