واسه من که خیلی جذاب شد ! آخه من در بدر دنبال آهنگم چونکه هیچ کس اطراف من متال گوش نمی ده ! و اینترنتمونم که بدرد دانلود نمیخوره ! امیدوارم برنده شم ممنون !
Printable View
واسه من که خیلی جذاب شد ! آخه من در بدر دنبال آهنگم چونکه هیچ کس اطراف من متال گوش نمی ده ! و اینترنتمونم که بدرد دانلود نمیخوره ! امیدوارم برنده شم ممنون !
فکر کنم با این روند صعودی در سطح سوالات یک چند وقت دیگه باید سوت بزنیم !
جوایز خوبه داوود جان ;)نقل قول:
جوایز مسابقات متال شناسی :
نفر اول : 9 عدد Cd صوتی و تصویری در سبک های مختلف موسیقی متال
نفر دوم : 6 عدد Cd صوتی و تصویری در سبک های مختلف موسیقی متال
نفر سوم : 3 عدد Cd صوتی و تصویری در سبک های مختلف موسیقی متال
شرایط دریافت جوایز :
زمانی که نفر اول مسابقات به امتیاز 1000 رسیده باشد. ( هر کی زودتر به هزار برسه برنده اعلام میشه)
زمانی که نفر اول اعلام شده باشد ، مسابقه به پایان می رسد. ( یعنی امتیازات نفر دوم و سوم نزدیک ترین امتیاز به نفر اول باشه و عدد خاصی براش معین نمیشه )
تعداد مسابقاتی که شرکت کننده ها حضور داشتن و تعداد مسابقاتی که انجام شده اهمیتی نداره.
در نهایت این یعنی هیجان !!! هر کس نظری ، پیشنهادی و انتقادی داره می تونه اون رو برای خودش نگه داره ، شوخی کردم .
فقط این مطالب رو بزار تو پست اول تاپیک که برای بازدید کننده ها راحتتر بشه
موفق باشی
فعلا
این کار رو همون موقع کردم ، چه قدر با هم ، هم عقیده هستیم ما دوتا !!! :10:نقل قول:
[QUOTE=Hectorist;1082649][CENTER]جوایز مسابقات متال شناسی :
نفر اول : 9 عدد CD صوتی و تصویری در سبک های مختلف موسیقی متال
نفر دوم : 6 عدد CD صوتی و تصویری در سبک های مختلف موسیقی متال
نفر سوم : 3 عدد CD صوتی و تصویری در سبک های مختلف موسیقی متال
[QUOTE/]
به به چه بخور بخوری بشه اینجا!
داوود جان دستت درد نکنه منم میخوام از اینا!:31:
پس باید اینطوری که معلومه سخت روی سوالا کار کنیم ماشالله هم اینطور که معلومه سوالات خفن و خفن تر دارن میشن امیدوارم با این روال درصد پاسخ درست به صفر درصد نرسه!:46:
شوخی کردم...
خیلی ممنون
:27: دوستان یه فکر پلید به مخم درست همین الان خطور کرد...
میگم بیاید با هم همکاری کنیم و تمام مسابقه ها ر با هم کمک کنیم و اینطوری هر چه زودتر به 1000 امتیاز برسیم
بعدشم سی دی ها رو با هم تقسیم میکنیم(ت 1) تازشم میتونیم از روشون تکثیر هم کنیم! کار طراحی سایتش هم با من:20:
اونوقت داوود میمونه و سی دی خام های تموم شده و آرشیو به تاراج رفته!
الانه که داوود و دوستان دست اندر کار منو تبعیدم کنن به تاپیک اختصاصی جوادیساری!!!:19:
شرح تبصره یک: اگه احیانا نتونستیم با هم کنار بیایم جواز استفاده از اسلحه سرد و گرم هم صادر میشه!:5:
[QUOTE=DaRiOuShJh;1083737]راست می گیا ! من بهش فکر نکرده بودم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب به زودی اعلامیه همکاری و اتحادو پخش می کنیم ! LOL !نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط DaRiOuShJh
نقل قول:
دوستان عزیز و محترم ، لطفا شوخی کارگری نفرمایید !!! داریوش خان محترم ، شما اگه جواب سئوالا رو بلدی چرا نمی فرستی ؟؟؟ :27: آها ، احتمالا چون بلد نیستی داری بقیه رو آهو می کنی که بیان جوابا رو Share کنن ، آره ؟؟؟ این پوریا ساده لوح هم خوشش میاد. آخه تو دیگه چرا پوریا ؟؟؟ تو که فعلا اولی . :13:
در کل ، اگه ببینم از این تیریپای دو دره بازی و sharing راه بندازین ، درشو می بندیم میریم. شما میمونین و حوضتون :27: :21:
آها راستی : جوایز رو به طور مساوی ، پدرام ، فرهاد و من انتخاب و تقدیم دوستان عزیز می کنیم .
بیو بابا بد اخلاقنقل قول:
من میخواستم بگم این راه هم هست!
خوب اونایی که با من موافقن تیریپ زیر زمینیUnderground میزنیم!:20:
:18: شوخی کردم 3 نفر شدن نمیشه با سه نفر در افتاد!
پس حالا که قرار شد از این کلک مرغابی ها نزنیم، حداقل یه جایزه (حتی یه نصفه سی دی خام هم شده) برای نفر آخر بزارید که یه چی دست ما رو هم بگیره!
خدا عمرت بده جوون:46:
موفق باشید:10: :11:
راستی من که جواب های این دفه رو دو سه تاش رو فرستادم نرسیده مگه؟!:13:
ما یک چیزی گفتیم شما چرا جدی گرفتی !نقل قول:
آقایون و خانومها!:18:
:40: خدمات پس از تز ما در این لحظه به پایان میرسه!
اگر وسط این هیر و بیر یکی زد اونیکی رو کشت یا اونیکی اینیکی رو کشت یا جفتشون با هم خود کشی کردن یا اصلا با همدیگه توانی کردن و یه رهگذر رو کشتن شایدم دو سه تا ... خلاصه خودمم نفهمیدم این وسط لیلی زن بود یا مرد!:13: ، حالا هر کی هر کی رو کشت نندازید گردن من ها! من کاره ای نبودم فقط یه فکر شیطانی رو که اشتباهی پاش به فکرم باز شده بود ر گفتم همین!
من نمیخوام یه عمر عذاب وجدان داشته باشم و خودم رو برای باعث کشته شدن یه نفر (شایدم دو تا، شایدم 10 تا، شایدم 300 تا، شایدم کل لشکر خشایار شاه!!!:46: ) ندامت کنم!
هنوز جوونم بابا کلی آرزو دارم (یکیشون هم به دست آوردن جایزه نفر اول این مسابقات:21: )
خلاصه خودتون سعی کنید بفهمید من چی گفتم!:31:
ممنون از توجه شما:10:
داریوش