نقل قول:نقل قول:نقل قول:ماشالله کلا 4 تا پست دادید اونم همش یه جور!:13:نقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ماشالله کلا 4 تا پست دادید اونم همش یه جور!:13:نقل قول:
ماشاالله فک و فامیل هم صدا می کردی چند تا پست دیگه می رفتی.
راستی برای شما هم که وقتی به اون اختاپوس می رسین بازی گیر می کنه خیلی ضد حاله برای من اسلاموشن میشه وقتی تو دمو میره
salam be hamegi:20:
ما هستیم عزیزم
سلام...
من در بازی god of war 2 یکی از معما های بازی را نتوانستم حل کنم .
بعد از اینکه وارد Atlas مي شه و بعد از کمی بازی کردن روی دست اون غول بزرگه می ره بعد از نشان دادن یک فیلم انیمیشن از بازی یک سلاح که atlas quake (زدن دو تا مشت محکم رو ی زمین) را می گیره .
بعد از این که چنذ نفر را کشت دست غوله اون رو به بالا می بره . بعد از رد کردن چند صخره با پریدن و پرواز کردن به یک زمینی می رسه که در رو به روی آن بسته شده بعد چند نفر را می کشه و در را باز می کنه و به داخل قصر می ره و بعد از بیرون آمدن از قصر معما شروع میشه ......
در بیرون از قصر یک شیپور هست و دو در بسته و یک مجسمه که زمان را نگه می دارد و یک شعله آتش که نمی زاره راه رو ادامه بده و....
اگه کسی این جا رو رد کرده به من کمک کنه تا بتوانم معما را حل کنم .
با تشکر
سلام ميشه بگين رو پل بايد چي كار كرد؟
بابا يكي جواب بده من اين پل رو چه طور رد كنم در ضمن dvd هم نوشته 100% ولي نمي دونم اين پل رو چه طور رد كنم
بابا كف كردم يكي ما رو تحويل بگيره
كسي نيست كمك كنه.......
روي پل گير كردم كسي نيست كمك كنه
بابا يه سوال كردم
كسي نيست كمك كنه
عجب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
اينجا گير كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از Dvd بازی هست باید یک Dvd کامل و مطمئن 100% پیدا کنی در ضمن سیو های Dvd قبلی را بی خیال بشی و بازی را دوباره با Dvd جدید و کامل بازی کن.تا اونجا میری از سمت راست پل مرد بالداری بیرون میاد با کریتوس حرف میزنه....
فكر كنم همينجا باشه كه بالشو ميگيري
Dvd کامل این بازی 8 گیگ حجم داره اما Dvd تو 3.96حدودا است .
شرمنده...........
با سلام من اين بازي را به پايان رساندم البته چند ماه قبل و تمام سيو ها شم دارم ولي رو مي موري كارد و اگر
كسي كمك خواست مي تونم كمكش كنم من هردو شماره رو به پايان رسوندم :31: