منم
کد
2
دارم
225
Printable View
منم
کد
2
دارم
225
من نمی دونم پس چرا با این شرایط بیشتر از دوبرابر ایرانسل قیمت داره. خداییش با این شرایط تا چندوقته دیگه که ایرانسل از لحاظ آنتن دهی مناسب تر بشه قیمتش از دولتی هم می زنه بالاتر. من خودم دارم کم کم وسوسه می شم این خط بی قابلیت دولتیم را بفروشم و جاش ایرانسل بگیرم ، البته اینرا هم حدس می زنم که اگه طرفدارهای ایرانسل بخاطر امکاناتش بیشتر بشند شبکه دولتی هم دست به یکسری تغییرات بزنه...
ممنون از توضیحت اما بازم یه تیکش نا مفهوم بود!!!نقل قول:
مگه کامپیوتر هم بولوتوث داره؟؟؟؟:blink:
ببینم نکنه شما با لب تاب وصل شدین؟؟؟؟؟؟:blink:
منظور ایشان اینه که بلوتوث برای کامپیوتر جدا داشته باشید . از همین ها که در بازار هست . شما می تونید از اینفرارد و کابل و بلوتوث استفاده کنید . چون گوشی شما 6600 هست و کابل نمی خوره برای این کار باید یا یک پورت اینفرارد بخرید یا بلوتوث تا بتونید از اینترنت ایرانسل در کامپیوتر استفاده کنید .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شبکه دولتی Gpras هم داره ولی ارائه نمی کنه چون کیفیت ان پایینه مثلا ارسال یک عکس زنگی یک ساعت طول می کشه و یا اینکه اینترنت ان از 0.5 کلیو بایت هم کمتر به خاطر همین ارائه نمی کنه
چون ترافیک زیادی روی BTS هست مگر اینکه تعداد bts ها را زیاد کنه که فعلا چنین قصدی ندارند
دوست عزیز هیچ وقت قیمت ایرانسل از دولتی نمی زنه بالا این مطئمن باشنقل قول:
تا یک سال دیگه ایرانسل سیم کارت اعتباری خودشو به نصف قیمت ارائه می کنه
4 میلیون سیم کارت تهیه کردند همش باید بفروش بره
زمانی میرسه که مگن اقا این سیمکارت رو بگیر فقط زنگ بزن
سود شرکت از تماس و واستفاده از خدمات است نه فروش سیم کارت
اشتباه شد این متن ...
برای من تقریبا همه چی درسته غیر از اینکه نمی تونم دانلود کنم با دپ و نمی تونم از یاهو مسنجر استفاده کنم چون ساین این نمی کنه!اما سایت ها خوب لود میشن.
چرا؟!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمی دونم چرا!اما به هر حال دیگه مشکلی نیست!;)
اقا من یه مشکل پیدا کردم وقتی با گوشیم میخوام وصل اینترنت بشم نمیتونم ولی وقتی با استفاده از کامپیوتر وصل میشم هیچ مشکلی ندارم حتی یاهو مسنجر رو هم باز میکنه لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه.
در مورد گوشی سونی اریکسون J210i وقتی میخوام تنظیمات رو Save کنم میگه اول IP وارد کن وقتی هم که برای IP همینجوری یه عددی میدم چک میکنه با شبکه پیغام میده IP اشتباه است. یکی راهنمایی کنه؟
لطفا نگید IP نمی خواد چون اين مدل گوشیها بدون IP امکان Save نميده :(