نقل قول:
واقعا ایرانسل باید یه فکری به حال پلاسش کنه. تعداد کسانی که گزارش دادن پلاس کمتر از تک باند سرعت داده زیاده
Printable View
نقل قول:
واقعا ایرانسل باید یه فکری به حال پلاسش کنه. تعداد کسانی که گزارش دادن پلاس کمتر از تک باند سرعت داده زیاده
نوع مودم؟ مدل؟ عکس از صفحه تنظیمات شبکش؟نقل قول:
سیمکارت 4g بوده؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نوع مودم LH92 - هستش روی سایت هستش هم پوشش 3g&4g سیمکارت هم جدید گرفتم چند روز پیش. متاسفانه نمیتونم عکس بزارم الان.به موبایل فعلا دسترسی ندارم متاسفانه.نقل قول:
چه تک کانکشن خوبی.روی چه آیپی هست؟ من همیشه ثابت 4 مگابیت تک کانکشن دارم. قند شکن بزنم تا 30 مگ میره. اونم فقط با هات اسپات شیلد میشهنقل قول:
ای پی متغیره اون موقع چک نکردمنقل قول:
به تاثیر ای پی خیلی اعتقاد ندارم،
تستم بدون قند شکنه و 5 مگابایت واقعی بود
تست های تک کانکشنم معمولاً بین ده تا 20 مگه،
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستانی که تجربه زیادی دارند.بنده میخوام برای دانلود استفاده کنم.میخواستم بدونم کدوم طرح رو پیشنهاد میدید؟
2 تا بسته نامحدود شبانه بگیر میشه شبی 4 تومن ؛ بسته به سرعتی که میده بین 10تا 100 گیگ میتونی 6 ساعته دان کنی هرشب .نقل قول:
1) این اینترنت 3G ایرانسل وقتی با گوشی وصل میشم از +H تغییر میکنه به h به خاطر چی هست اینطوری میشه ؟
2) مودمی چیزی داره که بخرم و با سرعت بالاتر وصل بشم ؟
3) این تست سرعتی که دوستان میزارن از 4G ایرانسل با مودم وصل میشن یا با خود گوشی هست ؟
4) با مودم وایرلس معلمولی میشه از نت ایرانسل استفاده کرد یا باید مودم خود ایرانسل بخری
5) کلن به صرفه هست اینترنت ایرانسل نسبت به شرکت های خصوصی اینترنت یا نه ( روزی 500 مگ استفاده میکنم نهایتا )
البته بیشتر از 100 گیگ هم میشه گرفت .نقل قول:
جالبه چند وقت قبل زنگ زدم به ایرانسل گفتم من جایی هستم که اصلا آنتن 3g و 4g نیست ولی در نزدیکی ما پوشش داره و من به فورجی دسترسی دارم. گفتم لطفا کیفیت آنتن رو ببرید بالاتر که ما بیشتر مستفیض بشیم و این جنبه شکایت و انتقاد نداره و یک پیشنهاد و خواهش هست.
در جایی که سرعتم نهایتا رو 5 مگ بود الان رسیده نزدیک 20 مگ بدون اینکه پوشش رسمی فورجی باشه !
4G - تهران
تست های امروز - هم سرعت هم ثبات - بابت هر دو ممنونم ایرانسل .
3:17 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
3:19 بامداد
---------
3:23 بامداد
-----------
3:28 بامداد
---------
3:31 بامداد
این ایرانسلی که رفتم ثبت نام کردم ایمیل رو توی پرونده اشتباه وارد کرده به اپراتور گفتم میگه از برنامه ایرانسل من استفاده کن.توی برنامه ایمیل رو که تغییر میدم خطا میگیره.چه کنم من؟ بنده 4g به زور 3.5 مگابایت دانلود میشه تقریبا 47 مگابیت . راهی هست زیادش کنند؟شهرستان هستم بندر ماهشهر.
البته ۳.۵ مگالایت میشه ۲۸ مگابیت. درمورد ایمیل هم از طریق کنتر حساب اینترنتی E-Care میتونید براحتی تغییر بدید اگر هم اصرار دارید با اپ ایرانسل من اینکارو کنید چندلار امتحلن کنید پشت هم بالاخره ویراش میشه، سرعت هم بستگی به کیفیت انتن و دکل و تعداد کاربرانی داره که از دکل استفاده میکنندنقل قول:
Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk
این که همش مالیات کم میکنه؟؟؟؟؟ من الان 7 تومن شارژ کردم شد 6.400 ؟ بیشتر از 4تومن میشه قطعانقل قول:
- - - Updated - - -
تا الان 20 30 باز زدم نه از تو وبسایت و نه از برنامه نمیشه با رمز یکبار مصرف و ایکر میزنم همش خطا میده.نقل قول:
اشتباه زیاد میکنن تلفنی میشه تصحیح کرد جدیدا خودمون هم میتونیم ویرایش کنیم بعضی وقتا ارور میده تو ساعات مختلف تست کنید.نقل قول:
سرعتتون ایده ال هستش میتونید با جابجایی یا اینکه هزینه کنید انتن و این چیزا بخرید و دوتا فرکانس جداگانه تست کنید ببینید رو کدوم بهتر جواب میگیرید اگر سیگنالتون بهترین حالت نباشه تجهیزات بهترش میکنه . ۴۷ مگابیت سرعت بدی نیست، من میتونم تو منزل با جابجایی مودم ساعات خلوت تا ۶۰ مگابیت بگیرم اما ترجیح دادم مودم جایی بشه که کابل طولانی و.... استفاده نکنم.
رو باند ۷ تا ۶۰ میتونم بگیرم اما اصلا ثبات نداره و تک کانکشن افت میکنه تو پیک مصرف و اپلود پایین با باند ۳ تا حدود ۱۹ مگابیت میگیرم اپلود و دانلود متقارن و تک کانکشن تو تلگرام تا ۲.۵ مگابایت هم گرفتم ثبات بهتری هم داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
چقدر این روز ها میشه به راحتی دانلود کردنقل قول:
یه لیست تا ۱ ماه پیش داشتم که هر از چند گاهی که توی سایت هایی مثه تاینی میچرخیدم اونو آپدیت میکردم و بعد از سه چهار ماه بعد که لیست کامل میشد اونو به همراه هارد 500 گیگ میفرستادم تهران واسم پرش کنن و هردفعه بالای ۵۰ تومن هزینه فیلم ها و کرایه میشد
الان به گفته شما با ۴ هزارتومن میشه بیشتر از ۱۰۰ گیگ گرفت
هی زندگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بسته خریدم از این 2 هزارتومنی ها ساعت 3 ظهر.الان چجور استفاده میشه؟فقط باید یک شب ازش استفاده کرد؟
حتما باید از 2 باشه یا مثلا میشه از 5 صبح دانلود کرد؟
اگر مثلا 1 ساعت دانلود کنم.بعد دیگه 2 ساعت دیگش میپره؟
بسته های نامحدود تاریخ انقضا دارند؟
با این حال توی این فوروم کسایی رو دیدم که همچنان مثلا دنبال نامحدود 256 هستن که یه شبانه روز کامل بذازن 2-3 گیگ دانلود شه .نقل قول:
با این سرعتهایی که ایرانسل میده راحت میشه 10 روزه یه هارد 2 ترا پر کرد .
دوستان می دونم اینجا جاش نیست ولی ایرانسل یه مودم cat6 اورده کسی اطلاعاتی چیزی نداره؟ انتن می خوره ؟ برای چه مارکی هست؟
واقعا مسخرست یکی گفت کسی اطلاعی داره از این موردم... لینک گذاشتم از مودمی که گفت پست منو پاک کردند به دلیل اسپم... خب بگید نظر نده اسپم چیه این وسط خیلی مسخره بود
وضعيت کلى نت ايرانسل بهتر شده؟
اگر شما نقشه نقاط تحت پوشش 4G ایرانسل در وبسایت opensignal را با نقشه 4G سایت ایرانسل مقایسه کنید میبینید که پوشش 4G فراتر از نقشه سایت ایرانسل است. ایرانسل همچنان در تلاشه با بهینه سازی هسته شبکه 3G,4G و همچنین بهینه سازی سایت های نسل 3 و 4 سرویس بهتری به مشترکینش بده. هر چند این کار نیاز به زمان داره اما در حال انجامه.نقل قول:
دوستان سلام
من از وقتي مودمم و گرفتم سرعتم بيشتر از 30 مگابيت نرفته بود تا اين كه شك كردم به اين قضيه!
سيم كارت و انداختم تو گوشي و سرعتم تا 60 هم رفت. مودمم b315 هستش. يعني مودم ممكنه ايراد داشته باشه؟ نكته دوم اينكه من نمي دونم كه گوشي به 4g وصل مي شه يا 4g+ چون ios هستم و نمي تونم بفهمم اما فكر مي كنم اگه پلاس بود سرعت بايد بالاتر مي رفت با توجه به اينكه با bts فاصله چنداني هم ندارم[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] ??
اديت: با كانكشن مستقيم LAN به لپ تاپ تا 5-6 مگ بيشتر مي گيرم كه در هر صورت بازم از گوشي فاصله زيادي داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
اوکیه دیگهنقل قول:
مودم تا 50 مگ میره . گوشی هم روی حالت پلاس بیشتر می گیره و این کاملا طبیعیه
اتصال وای فای بسته به خیلی چیزها می تونه دچار افت بشه
مثلا گوشی من هیچ وقت بیشتر از 32 مگ نمی گیره اما با لن یا کارت وای فای قوی تا 60 مگ سرعت می گیرم
دوست عزیز می دونید اینجا جاش نیست و دوباره پست می زنید؟نقل قول:
لطفا رعایت کنید
نقل قول:
اینم امروز ساعت 4:01 بامداد
محتوای مخفی: -
اگر آيفون ٧ دارين حدودي ميشه تشخيص داد كه پلاس رفته يا نهنقل قول:
زير ٧ هم كه به گفته ايرانسل پلاس پشتيباني نميشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اگه 80 مگ سرعت دارید ولی بازم براتون راضی کننده نیست نگران نباشید
اینترنت ایرانسل خیلی رو به پیشرفت هست امیدوارم زودتر همه جای ایران بتونن به 120 مگابیت سرعت برسن :)
دوست عزیز منبع این نقل قول شما از ایرانسل کجاست ؟ من با ایرانسل تماس گرفتم گفتن آیفون 6s هم باید پشتیبانی کنه از فورجی پلاس !! چون cat6 دارهنقل قول:
قسمت گزارش از گوشي هاي كه پشتيباني ميكنن فورجي پلاس رونقل قول:
شايد من اشتباه ميكنم شما چك كنين با گوشي يكم مشكل
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
کاش ایرانسل فرکانس ۸۰۰ رو هم به 4g اضافه کنه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ایرانسل مطمئنا همچنان به دنبال دریافت پهنای باند فرکانسی بیشتر روی دو باند 2600 و 1800 و همچنین دریافت فرکانس پایینتر مثل 800 و 700 از سازمان تنظیم مقررات و رگلاتوری هست.نقل قول:
البته بر سر باند های 700 و 800 همچنان بین صدا و سیما و سازمان تنظیم مقررات بحث و جدل هست و صدا و سیما اینطور که معلومه به این زودیا این دو تا باند رو به طور کامل تخلیه نمیکنه.
پوشش شبکه 4.5G به وبسایت ایرانسل اضافه شد.
اره اضافه شده اما همان پوشش فورجی هستش فقط رنگ اش عوض شده.
نقل قول:
نه
الان چک کردم فرق داره ظاهرا
منطقه ما رو زده 4.5 اونوقت تو واقعیت 4g هم به زور میده.
مخالفت قاطع نمایندگان مجلس با اخذ عوارض از اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه ما توی نقشه کاملا توی پوشش هست حتی اطراف منطقه هم زده پوشش داره ولی در عمل دروغ اصلا فورجی نیست فقط داخل حیاط شاید یه خط آنتن بده داخل خونه کاملا قطع میشه.جالب اینه داخل پوشش فورجی پلاس هم زده منطقه رو.واقعا دروغگویی بیش نیس ایرانسل.صد رحمت ب همراه اول.
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
دوستان ایرانسل حجم دزدی نمی کنه!؟:n13:
من حدود 1600 تومن شارژ داشتم اینترنت گوشی رو فعال کردم که با اسپیدتست ببینم سرعتش چقدره
1 بار که تست گرفت 10 ثانیه بعد اس ام اس اومد که اعتبار شما رو به پایان است و اینترنت قطع شد رفتم تو مای ایرانسل دیدم اعتبارم یه 0 کله گنده شده!!!:n04:
یعنی یه اسپیدتست رفتن 1600 تومن خورده!؟ مگر اینکه هر مگ رو 1000 تومن حساب کرده باشه!!