اینکه میگن جدیدا میشه تو دوران دانشجویی هم واسه معافیت اقدام کرد درسته ؟
Printable View
نقل قول:
چه خوب منم تعريفش رو زياد شنيدم داداش اين شمارمه دوس داشتي بيا واتس اپ اشنا شيم قبل خدمت ٠٩٣٦٤١٥٤٦٣٠
دوستانی که تا حالا کسری گرفتن برای 12ماه جبهه پدر دقیقا چقد کسری خدمت گرفتید؟؟؟
موافقم..بنظر من همین خرید خدمتم نباید میبود.دستگیرشون میکردن.یعنی چی که ما بریم خدمت بعد یه عده ترسو نرن و 2سال ازمون جلو بیفتن و با 15 میلیون سر و ته قضیه رو هم بیارن! و بعد به ریشمون بخندن..انصافه این؟؟؟هرچه قدر بهشون سخت بگیرن حقشونه:n24::n24::n24:نقل قول:
تو دفترچه زده سابقه بیماری رو بزنید
مثلا کهیر و الرژی زده
بعد این تیک بزنی یا نزنی چه فرقی داره؟
مثلا سابقه کهیر داشته باشی . چه فرقی داره؟ سرکاری هست؟
این غایبین کل اطلاعات و زندگی شون رو دادن پلیس + 10
راحت کل اطلاعات از غایب ها رو به دست اوردند :n02:
2 سال جلو بیفتن ؟! شما هم نرو زمانش شد برو پول بده بخر به ریش همه بخند !:n31:نقل قول:
دوستان من امروز ثبت کردم اعزامم شد برج چهار سال 94
خیلی طولانی میشه اینجوری...نمیشه کاری کرد که برج دو اعزام شم؟ درخواست تعجیل رو چه زمانی بزنی فرق داره؟ اگه الان درخواست تعجیل بدم موافقت نشه دوباره میتونم درخواست تعجیل بدم؟
اگه شانس منه بخوام سربازی نرم..همه سرباز فراریارو اعدام میکنن:n02:نقل قول:
دوستان یه سوال خیلی ضروری
من پدرم بازنشسته ارتش ولی فوت کردن
الان من با این حساب میتونم از شرایط پدر نظامی استفاده کنم واسه اینکه شهر خودم بیفتم؟
سلام تا اونجایی که من میدونم اول باید اعزام بشی بعد از قبولی تو دانشگاه میتونی ترخیص شی از خدمت بازم پیگیر باشنقل قول:
یعنی هر کی رفته 05 افتاده مرز عراق؟ یا دارید شوخی میکنید؟ :n13:نقل قول:
دوستان یه سوال خیلی ضروری
من پدرم بازنشسته ارتش ولی فوت کردن
الان من با این حساب میتونم از شرایط پدر نظامی استفاده کنم واسه اینکه شهر خودم بیفتم؟
دوست عزيز اگر چند پست بالا تر من رو بخونيد به خوبى توضيح دادم ، اين قدر زود باور نباشيد و الا در خدمت اسيب مى بينيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
تقسیمات بد 05 به این صورته :نقل قول:
شرایط دارها همه شهرهای خودشون.
بقیه : خرم آباد ، خاش ، دشت آزادگان ، دو تپه ی اندیمشک ، سر پل ذهاب و یکی دو جای بد دیگه.
در کل روز دادن امریه ها مثل روز حساب می مونه.:n28:
آدم دوست داره بمیره ولی دیگه هیچوقت اون لحظه را تجربه نکنه.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
منم افتادم 75 وزارت دفاع قطوین جوادنیا
باهمیم
اگه سربازی نرم و کار دولتی و گواهی نامه نخوام چی میشه ؟
یکی نره سربازی چی میشه ؟
دوستان راسته میگن ثبت نامی های جدید،تیر اعزام میشن !(منظور کسانی که مدرک دانشگاهی دارن )
اگه اینطوری بشه میشه تعجیل زد؟ و درصد موفقیت چقدره؟ تشکر
نمیتونی از کشور خارج بشی.یک سری محدودیت ها دارد. همین بدون گواهینامه پشت ماشین نشستن، خودش خیلی خطر داره.نقل قول:
فعلا هم که میخواهند بفروشند.
حالا مرحله بعدی فروش سربازی کی باشه معلوم نیست!!! نمیشه روش حساب کرد برای همین
هیچی نمیشه..نقل قول:
اگه واقعا قصد کار دولتی نداری و از کشور هم نمیخوای خارج بشی..سربازی نرو.
گواهینامه ات هم تو دوره تحصیلت میتونی بگیری..
بعد از 8 سال غیبت هم... برو سربازیت رو بخر..:n02:
من به شخصه شدیدا با خرید سربازی مخالفم... چرا یه سری جوون باید تو سرما و گرما دهنشون سرویس بشه ؟ بعدش یه سری با پول خیلی راحت برن خدمت رو بخرن ؟ این ظلم در حق کسایی هست که رفتن دو سال زندگی شون رو گذاشتن و خدمت اجباری کردن..
کارشناس های پیش بینی کردند که سال 1400 ایران دیگه نیمتونه سربازی رو اجبار کنه . اگه زاد و ولد به همین صورت باشه انقدر سرباز کم میشه که مجبورند نیروی حرفه ای بگیرند ...نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال دوستان این نحوه افزایش درصد جانبازی چه طوری هاست مثلا پدر بنده 15% هست ولی اون زمان برای دیسک کمرش اقدام نکرده و اونو ثبت نکرده الان مثلا راهی هست این 15 بشه 20؟؟
میگن چون 25 بار مالی داره واسه دولت سخته ولی این 20 چی ؟؟ راهی داره این 15% بشه 20% ؟؟
1400 اینقدر کفگیرشون به ته دیگ میخوره که 1 ساعت بعد از رسیدن به مشمولیتت میکننت تو گونی میبرنت سر پست 32 ماهه :n10:نقل قول:
به کارمندای خودشون پول ندارن بدن اونوقت میان نیرو حرفه ای استخدام میکنن؟
کسی دیگه اون سوال منو دقیق نمیتونه جواب بده پست صفحه قبل؟ نریم ثبت نام کنیم بخونیم قبول بشیم بعد نزارن بریم -_-
اگه فردا صبح برم واکسن بزنم و ساعت 9 برم برای کار معافیت پزشکی غیبت برام حساب میشه ؟
خیر جناب!نقل قول:
فقط اضافه خدمت سنواتی بخشیده میشه و بقیه چیزا سر جاش هست!
خود من هم سنواتم بخشیده شد ولی تا آخر خدمت اجازه ادامه تحصیل نداشتم:n30:
دوستان من امروز ثبت کردم اعزامم شد برج چهار سال 94
خیلی طولانی میشه اینجوری...نمیشه کاری کرد که برج دو اعزام شم؟ درخواست تعجیل رو چه زمانی بزنی فرق داره؟ اگه الان درخواست تعجیل بدم موافقت نشه دوباره میتونم درخواست تعجیل بدم؟
ممنون سربازی هرگز نمیرمنقل قول:
پس بهتره ک االان دانشجوام گواهی نامه بگیرم
نه باو شغل دولتی کجا بود
فقط موندم ب اینایی که سرباز فراری میگن چی هستن ؟ یعنی اگه نرم بازداشت میشم ؟
نه داداش هیچ بازداشتی در کار نیست مگه اینکه دفترچه پست کنی بعد نری!نقل قول:
الان فامیل داریم که سربازی نرفته در مغازه باباش کار میکنه 28 سالش شده!
بهترین ماشین زیر پاشه خونه داره الانم میخواد سربازیشو بخره بتونه بره خارج سیاحتو زیارت!
به نظرم اگه پولداری نرو ، ولی اگه میخوای با مدرک تحصیلیت جایی استخدام شی برو!
اگه پول نداری اهل درس خوندنم نیستی و می خوای کار آزادم کنی نرو!
اگه خیلی پول دارید (خیلی) واسه سفرای خارجی رفتن به نظرم برو که زودتر بری اونور آب دنیارو بگردی...
پسر عموی من دانشجو هستش همین چند ماه پیش معافیت بخاطر جبهه باباشو گرفت!نقل قول:
یه دوستمم که دانشجو بودیم باهم 4 سال پیش باباش پاسدار بود فوت شده بود همون ترم 1 معافیتشو گرفت!
یه دوست دیگم مشکل قلبی داشت واسه معافی تو دوران دانشجویی اقدام کرد بهش گفتن درسات تموم شد بیا فعلا رسیدگی نمیکنیم تا دانشجویی!
امیدوارم جوابتو گرفته باشی:)
نه تو فکر خارج نیستمنقل قول:
نه پولی دارم و نه پس اندازی پوادار هم نیستیم
فقط میخوام ی کار باشه 1 و نیم حقوق داشته باشه و سربازی هم نرم
رشته هم کامیپوتر و ترم 2 کاردانی
خدمت عنبر شما عرض کنم که دستگیری تا مهر ماه سال 94 وجود نداره و بعدش کلانتری ها نسبت به جلب و اعزام به خدمت مشمولین غایب اقدام خواهند کرد:n19:نقل قول:
ممنون سربازی هرگز نمیرم
پس بهتره ک االان دانشجوام گواهی نامه بگیرم
نه باو شغل دولتی کجا بود
فقط موندم ب اینایی که سرباز فراری میگن چی هستن ؟ یعنی اگه نرم بازداشت میشم ؟
که در این صورت تا روز اعزام در زندان خواهند بود و زندان نظامی و جریمه نقدی در انتظار این افراد هستش:n24:
آقا الکی دل ملت فراریو خالی نکن:n02:نقل قول:
عمرا بیان دنبالشون،
مگه اینکه طرف خودش کاری کنه که پاش بیفته به کلانتری اونموقع آره دیگه :n24:
بابا اگه بچه مایه نیستید باید برید خدمت !! بحث گواهینامه رانندگی و این حرفا که سر جاش
فردا پسفردا قانون بزارن برای زدن سند خونه بنامتون مشکل دارید ، خرید ماشین مشکل دارید ، مجوز کسب مشکل دارید ، هر کاری بخواید بکنید مشکل میخورید از 20 کیلومتری کلانتری هم خ@%^!یه نمیکنید رد شید :n09::n10:
بیاید مثل من دل رو بزنید به دریا دفترچه بفرستید بره !!!!
مگر اینکه توی بانک پدر سرمایه گذاری کرده باشید که اون بحثش جداست :n37:
منم لیسانس کامپیوترم که ازش پولی در نمیاد مگه اینکه یه جا استخدام شی با پارتی!نقل قول:
که اگه سربازی هم نخوای بری باید به فکر کار دیگه باشی،
اگه بتونی بری در مغازه آشنایی کار کنی خوبه ولی یه چیز بگم که هیچوقت آرامش کامل نداری یعنی همش یه نگرانی به اسم خدمت جلو راهته،
منم نمیخواستم برم ولی فکر کردم دیدم یه سربازی ارزش سرکوفت پدر مادرو برادرو فامیلو نداره که بگن انقدر وجود نداشت بره خدمت،
اگه آدم بی خیالی هستی نرو ولی اگه جوشی هستی برو راحت شی!
حرف حق میزنه!:n05:نقل قول:
اووو خدایا برج 4؟ آدم شما رو میبینه امیدوار میشه، خوشا به برج 4 اینا که دارم کم کم جمع و جور میکنم برم پایان دوره :n26:نقل قول:
به نظرم شما هر چی زودتر برو پلیس+10 درخواست تعجیل ات رو ثبت کن، فکر کنم یه بار بیشتر نشه درخواست داد.
گفتم شاید بیان پایان دوره.نقل قول:
بله
همه میرن سربازی که بعدش یا برن خارج کشور یا کار پیدا کنن پیدا کردی کاری که یک و نیم حقوقشه و سربازیم نمیخواد منم هستم :n31:نقل قول:
یکی از رفیقای من دی آموزشی رفت وزارت دفاع قزوین دیروز تموم شد چجوری انقدر زود تموم شده ؟؟؟ مگه 60 روز نیست؟؟
خودم که یک اسفند میرم خدا کنه اینجوری باشه :D