چه جالب مسیر من الان آذربایجان و ایتالیا شده و با همه جای دنیا پینگ زیر 150 :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چه جالب مسیر من الان آذربایجان و ایتالیا شده و با همه جای دنیا پینگ زیر 150 :دی
باشه.خیلی تشکر که همیشه پاسخ میدی!نقل قول:
خواهش میکنم وظیفه است...:n16:نقل قول:
یه خبر جدید برای دوستان اهوازی :
نه مشکل از مخابرات بود خودش درست شدنقل قول:
واسه من که فاجعه شده امشب از ۹۵۰ رسیده به ۳۰۰ !
خدا به خیر کنه معمولا شبایی که اینجوری میشه یه قطعی چند ساعته در انتظار خط هست !
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه نفر وضعیت خطمو بگه ببینم چجوره
واسه من برخلاف شبهای دیگه سرعت خوبه تا الانم 6 گیگ گرفته ولی همیشه اینطوری نیست بالا پایین زیاد دارهنقل قول:
دوست عزیز خط شما فعلا 4 مگ بسته شده و نویزش خوب هست و حداکثر مقداری که خط شما میکشه 8 مگ هستش:n01:نقل قول:
البته چون مودش رو G.DMT هست نویز یکم بیشتره !! شما بذارید روی +ADSL2 بعد دوباره یه عکس بگیرید(اینجوری نویز بهتر میشه مقدارش )
خطت هیچ مشکلی نداره و خوبه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میگن خطت تا 8 مگ توانایی داره.ولی اگه میخوای پهنای باند رو بیشتر کنی اون وقت تنظیمات خطت تغییر میکنه هم نویز و هم کیفیت و همینطور توانایی حداکثر توانایی خطت هم بالا تر میره
دوستان من از دیشب نمیتونم وارد یه سایت خاص بشم و باید حتما با پیلترشکن وارد شم.سایتش فیلتر نیست که کلا باز نکنه.بدون چیلتر شکن کامل باز نمیکنه اما تا با فیلترشکن میرم،مثل هلو میاد.
با 2 تا پی سی و یک گوشی هم امتحان کردم،همین مشکل رو دارم
یک هفته پیش هم اینطوری شده بود اما خود به خود درست شد.
مشکل از اون سایته یا اینترنت من؟من پینگ گرفتم با سایته،مشکلی نبود و بخوبی reply داد
الان نتم وصل شد...:n19: فقط یه سوال..روی چهار مگ بستن.سرعت دنلودم 450 کیلوبایت هست.زنگ زدم روی 8500 بسته شد دیدم سرعتم ومد روی 100 و کمتر.کلا از از 140 بالاتر نمیرفت.بهش گفتم برش گردونده روی 4 مگ..چرا اینطور شد؟؟نقل قول:
مبارک .چی شد که وصل کردن آخرش؟یه عکس از status مودم بذار بنده و دوستان نظرشون رو اعلام کنن...نقل قول:
الان میزارم...نمیدونم....مشکل از مخابرات بود..
لطفا یکی وضعیت خطمو بگه چطوره..چون وقتی رفت روی 8 مگ سرعتش از 400 کیلوبایت اومد زیر 100...این با مودمم d-link هست.اگه اطلاعاتش با مودم zyxel فرق میکنه اونو بزارم..
[QUOTE=FansPitbull;8063917]لطفا یکی وضعیت خطمو بگه چطوره..چون وقتی رفت روی 8 مگ سرعتش از 400 کیلوبایت اومد زیر 100...این با مودمم d-link هست.اگه اطلاعاتش با مودم zyxel فرق میکنه اونو بزارم..
میتونم مثلا بهش بگم بزاره روی 6 مگ یا 7 ؟
[QUOTE=FansPitbull;8063920]آره چرا نشه...یکی از آشناهای خودم خطش به خاطر سیم کشی قدیمی نویز داشت نتونست رو 9 مگ کارکنه واسش رو 6 مگ بستن...ضمنا بگو Mode رو از ADSL_g.dmt به ADSL2+ تغییر بدن این دومی خیلی مهم تره.بهتر قبل از اینکه بگی رو 6 یا 7 مگ ببندن Mode رو واست تغییر بدن شاید نویزت برای 9 مگ مناسب شد.نقل قول:
منظورتو نمیفهمم .باید برم کدوم بخش ؟نقل قول:
میتونه از هر کدومش باشه. واضحه که این سایتی که میگی تمام فایلهاش رو رو سرور خودش میزبانی نمیکنه. مثلاً ممکنه اسکریپتهای جاوا (مثل JQuery و ...) یا عکسهاش رو از سرورهای دیگهای بارگذاری میکنه. حالا اگه به هر دلیل اون سرورا کند بشن (مشکل خودشون یا مشکلاتی که اینترنت شما با اون سرورها ممکنه پیدا کنه) اون وقت لود شدن سایت اصلی طول میکشه یا ناقص انجام میشه.نقل قول:
مثال عینیش همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خود سایت نه فی لتره نه مشکلی داره. اما وقتی یه صفحهاش رو باز میکنی، عکسهاش که اکثراً نمایش داده نمیشن. یه چند وقتی هم هست که چون بعضی از فایلهای css یا اسکریپتهای دیگهاش رو سرورهای دیگهای قرار داره که ظاهراً فی لتر شدن، صفحههای این سایت به درستی نمایش داده نمیشن و چیدمان صفحه به هم میریزه.
ویرایش تکمیلی:
چون گفتی با فی لتر شکن بدون مشکل بالا میآد پس اون سرورهای دیگه مشکلی ندارن. مشکل از اینترنت داخلیه. که یا دسترسی به اون سایتها کند شده یا کلاً آدرس اونا رو فیل تر کرده.
[QUOTE=l30l30y;8063948]بهشون گفتم.گفتن زیاد فرقی نداره چون برام در دو حالت تست کرد که ببینه میتونه 9 مگ بزاره یا نه.بهش گفتم بزارم روی 7 مگ گفت من فقط میتونم 4 مگ یا 9 مگ بزارم.بین 4 تا 9 مگ جدید اومدند اجازه ندارم ولی چند هفته دیگه پیگری کنید.نقل قول:
تو این چند روزه که هی دارن مسیر هارو تغیر میدن یه همچین ایراداتی پیش میاد!!! مثلا یه سایت بود که با مسیر ترکیه مخابرات نمیرفت ولی الان با مسیر پارس میره و موردی ندارم !!!نقل قول:
این مورد هم از سایت نیست از اینترنت پیزوری ماست !!! رفع میشه !!!
مودمتون چی هست ؟نقل قول:
باید از تو قسمت wan برید به قسمت adsl setting اونجا modolasion هارو نشون میده
برای راهنمایی بهتر عکس بذارید تا بگم چیکار کنید
[QUOTE=FansPitbull;8064085]من قبلا پرسیدم تو پروفایل اینا 6 مگ وجود نداره !!!(البته پشتیبانی تبریز میگفت)نقل قول:
از پشتیبانی تهران بخوای میزارن...اون نفر هم که میگفتم ساکن تهران بود:n09:نقل قول:
پس فک نکنم برای کسی غیر از تهران بزارن...اگه زنگ بزنم پشتیبانی تهران مطمینم میگه زنگ بزن به پشتیبانی شهر خودتون.:n01:نقل قول:
نقل قول:شما بعد ساعت(8-9) اداری زنگ بزن پشتیبانی شهر خودت ببین واسه پشتیبانی کجا وصل میشه:n06:نقل قول:
دوست عزیز شما گفتی که mode رو بذارن روی +ADSL2 ?نقل قول:
بله گفتم.گفت زیاد فرقی نمیکنه..یه چیزی دیگه گفت نمیدونم به صوورت اتو هست یا ... به هر حال عوضش نکرد!!نقل قول:
امشب زنگ میزنم:n02: .راستی الان بخش گزارش مصرف میزنم اخرین زمان ساعت 11 میاره.چند بار هم مودمو خاموش روشن کردم!!!نقل قول:
احتمالا همه کانال ها بازه !!!نقل قول:
یه بار شما خودت تست کن ببین مودمت خط رو آپ میکنه روی+ADSL2
چطوری تست کنم؟نقل قول:
اجازه بده یه خرده بگذره احتمالا سیستم داره بروز رسانی میکنه...گاهی وقت این گیج بازی ها رو داره سیستمشون.نقل قول:
مارک مودم مدلش چی هست؟نقل قول:
برو به آدرس مودمت که اکثرا هست 192.168.1.1 وبرای بعضی دیگه 192.168.2.1نقل قول:
بقیه حالت رو مثل این عکس تنظیم کن:
d-link مودمنقل قول:
اصلا adsl settings نداره !نقل قول:
شاید این ادرسش باشهنقل قول:
192.168.1.254
همچین گزینه ای باید باشه !! از داخل مودمتون عکس بذارید تا بگم کجاسنقل قول:
این مراحل رو انجام بده دوست عزیزنقل قول:
Advanced Setup
DSL
به ترتیب رو ی این گزینه ها میری اونجا این تنظیمات قرار داره
سرور خارجی خیلی داغون شده
کی درسته بود رفیق :n09::n02:نقل قول:
بنظرتون با این وضعیت زیر میتونم از سرعت 8 یا 9 مگ استفاده کنم؟
داخل خونه:
از دم درب:
اگه نه حداکثر سرعتم میتونه روی چند باشه که نویز بالا نره و قطع و وصلی نداشته باشه؟ یه خط تلفن آزاد دیگه هم دارم تو خونه ولی نمیدونم اونم Noise داره یا نه راهی هست بفهمم؟
راستی این مشکل صد در صد از خطمه یا ممکنه از مخابرات نویز گیری نشده باشه؟
ADSL2+ Enabledنقل قول:
AnnexL Enabled
هر دو تیک دارند.. تیک بر دارم؟