نقل قول:
تایید میشه تا تا ساعت 2:30 یک فیلم 400 مگی دانلود کردم همراهش وبگردی هم کردم .
یه E-book هم دانلود کردم:31:
Printable View
نقل قول:
تایید میشه تا تا ساعت 2:30 یک فیلم 400 مگی دانلود کردم همراهش وبگردی هم کردم .
یه E-book هم دانلود کردم:31:
من كه ديگه قيد رايگان شبانه رو زدم چون چند شبه سرعت از 30 بالاتر نميره ،بعد از كلي چت كردن با مسئولش به اين نتيجه ي خيلي مهم رسيدم كه سرعت 30 براي پهناي باندي كه بين 10 نفر به اشتراك گذاشته شده كاملا طبيعي مي باشد!! به نظر من هر چيزي كه ميخايد دانلود كنيد اگر امكانش هست بخريدش مثلا با 5000 كه پول يه گيگ ترافيك هست ميشه 5 تا DVD خريد كه تو هركدوم 4.7 گيگ اطلاعات هست ...از اون گذشته اصلا 6 ساعت وقت گذاشتن براي 400-500 مگ هيچ جوره به صرفه نيست نه به بيخوابيش مي ارزه نه به اعصاب خورد شدنش البته پول برقش زياد نميشه چون اگه مثلا مانيتور (مثل مال من كه يه مانيتور معمولي هست) 70 وات و cpu هم مثلا 120 وات مصرف كنه 6 ساعت مصرف كامپيوتر ميشه مثلا 6 تا 200 وات يعني 1.2 كيلووات كه هر كيلووات هم 45 تومنه پس مصرف برقش براي يه شب زياد نميشه از اون مهم تر بيخوابي و ضرري كه براي بدن داره ...
ولي در كل اين دليل نميشه كه هرشب نصف سرعت استاندارد رو بدزدن!!:angry:
بابا شبو بيخيال روزو بچسب من شنيدم ميخوان سرعت 8مگ بدن
بابا اینا تو 128 موندن اخه چجوری میخوان 8 مگ بدن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 اکو - جدیدا دان استریم رو بردن روی 2.5 مگ ولی روی دانلود خوبه وبگردی هنوز کنده!
با سلام
من اکو 512 دارم و شب ها به مدت یک هفته است از 30بالاتر نمی رود ولی روز ها عالی است آیا برای بقیه هم همین طور است (اصفهان)
خیر ، بنده یکسالی هست که ADSL دارم . قبلاً از پیشگامان داشتم ، بعد رفتم سراغ آسیاتک ، الانم حدود 4 ماهه اومدم شاتلنقل قول:
پس همچین تازه کارم نیستم ! پیشگامان و آسیاتک ، هردو ، سرعت رو روی استانداردی که تعیین شده به مشترکین میدن + قطعی خیلی زیاد !
اما خداییش این 4 ماه که شاتل گرفتم قطعیش اونقدی نبوده که بشه بهش گفت مشکل ! + اینکه سرعت از روز اولی گرفتم فراتر از انتظارم بود . چه 3 ماه پیش که 512 اکو داشتم ، چه این 3 ماهی که 128 اکو دارم
شما صبانت رو مثال میزنین ، اما همین صبا هم مشکلات مخصوص خودشو داره و همیشه اینطور عالی نبود ، همونطور که در زیر میبینید ، دوستمون بهش اشاره کرده :
تازه تعرفه های شاتل رو نگاه بندازین ، به نظر من از همه سرویس دهنده های اینترنتی ، نرخش بهترهنقل قول:
بنده کارمند و یا بازاریاب شاتل نیستم که بخوام بگم شاتل فرشته ی نجاته و بیاین شاتل بگیرین ! نه ، من هم قبول دارم نقصانی وجود داره و 100 البته باید رفع بشه ، اما نه اینکه بخاطر این چند روز که سرعت ها کمی تغییر کرده ، یا بقول گفتنی نصف شده ، بیایم بزنیم زیر همه چی !!! کمااینکه این اختلال برای منم وجود داشته ( تو پست های قبلیم عنوان کردم ) و امکان داره بازم بوجود بیاد ...
یه سوال دارم ازتون ، آیا اگه سرعت شما مثل تعدادی از دوستان ، شبها روی 200 تا 270 بود ، میومدی بگی شاتل اینه ، شاتل اونه ؟
مسلماً نه !
art 1 سرعت دانلودش چقدره یه جا یه نفر نوشته بود با 117 دانلود میکنه
اخه 8 مگ می خوای چیکار وقتی دانلود محدوده؟ترافیکم گیگی 5 تومن؟:2:نقل قول:
مرض که نداره سرعتش 270 باشه بیاد شکایت کنه:31:نقل قول:
اتفاقا خود شاتل از این که یوزر ها رو از دست بده همچین خوشحال هم نمیشه! نمونه اش من که رفتم تا پای فسخ قرارداد ولی با صحبتی که شد فعلا منصرف شدم، این نشون میده که خودشون هم از این مسئله شاکی هستن!
به نظر من مشکل از همون دروازه ورود اینترنت به ایران شروع میشه، همه جای دنیا دولت ها از شرکت های high tech پشتیبانی میکنند اینجا بهشون گفتن باید خودگردان باشید! خوب اونها هم برای اینکه خرجشون به دخلشون بخوره باید قیمت رو 10 لا 20 لا حساب کنند! وگرنه اگر مثل خیلی جاهای دیگه که بودجه میلیاردی دارن اونها هم ردیف بودجه داشتن الان اینترنت ما هم فوق ارزون بود ما هم 2800 صفحه مطلب ننوشته بودیم!
واقعا دیگه نمیدونم چی باید بگم! از هر چیزی حرف بزنیم به .....ت منتهی میشه که در مورد اون هم نمیشه حرف زد!
من با eco 512 سرعت دانلودم یک هفتس بین 280 تا 300 KB شده!
من اکو 512 شش ماهه دارم و با این شل کن سفت کنی که شاتل دراورده تهدید کردم که اگر تا 48 ساعت دیگه دانلود شبانه ام به 64k نرسه قردادم روفسخ می کنم ( الان یه 5 روزی هست سرعت شبانه ام به حدود 30 میرسه اما تو روز سرعت بالای 2 مگ)
اما این تهدید یه جورایی الکی بود چون هر جور که فکر می کنم از شاتل بهتر نمی تونم پیدا کنم قبلا از فن اوا اشتراک 128می گرفتم سرعت شبانه روز روی 14 بود اما اگر تا 48 ساعت دیگه درست نشد اشتراکم رو 128 اش می کنم چون اگه قرار باشه دانلود شبانه نداشته باشم عملا تو روز فرقی بین 128 با 512 وجود نداره
کسی خبر نداره؟نقل قول:
شما وضعتون خوبه! من کرمان هستم دهن ما رو این شاتل سرویس کرده! 1 ماه کامل تقریبا شبا میومد رپیدشیر رو می بست بعد استدلال هایی می آوردن خیلی جالبه!اول که می گفت آقا سیستم شما مشکل داره از ساعت 1 شب به بعد قاطی می کنه! گفتم نه بابا! سیستم من کل روز حالش خوبه شب که می شه می زنه به سرش؟ گفت ببینید جناب سایت رپیدشیر این هم بگم یک سایت شناخته شده نیست و مشکل پهنای باند داره! گفتم چرا چرت می گی ! پهنای باند رپیدشیر ان برابر پهنای باند کل ایرانه!!! گفت ببینید مشکل از جانب مخابراته شما Trace بگیرید بگید چه جوریه! گفتم خوب تا سرور اول شاتل می ره بعد تایم اوت می شه! می گه آهان مشکل از مخابراته. مخابرات میاد شب ها رپیدشیر رو بلاک می کنه! گفتم آقا من رو نپیچون توی مخابرات روی CRM دیتا فقط سویچ می شه! اصلا نمی شه آی پی بلاک کرد! الو الو الو جناب ..... بوق اشغال!
اینم از پشتیبانی! حالا روز ها اومدن سرعت روی 65 ثابته می ره تقریبا ولی شب ها چی بگم! من یک فایل 50 مگی رو 2 روز! 2 روز طول کشید تا دانلود کنم!
این که نماینده شهراد هستش:نقل قول:
کد:http://www.anjir.com/news/detail.asp?id=710
یهو بگید UFO :31:نقل قول:
اگر منظورتون fair use policy یا همون FUP هست در دو پست زیر کامل توضیح دادم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5502074&postcount=25424
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5609385&postcount=26418
بفرمایید این هم خدمت شما که آمریکا رو قابل نمی دونید:نقل قول:
فقط به من بگید آذربایجان چیش از ایران سر تره؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5673395&postcount=837
بخواید واسه پاکستان رو هم تقدیم میکنم ببینید کشوری که توش تروریست پشتک میزنه و ما برای سیل بهشون 100 میلیون دلار کمک میکنیم چقدر پهنای باند ارزونه.
منظورتونو نمی فهممنقل قول:
من گفتم اگه اونجا ارزون تر و آزادتره بخاطر اینه که مردم قانون کپی رایتو رعایت می کنن و هر چی بخوان هزینشو می دن
منظور اینکه ما در حدی نیستیم که بخوایم خودمونو با امریکا مقایسه کنیم چون نه فقط اینترنت ، بلکه هیچی مون در حد اونا نیست
دلیلش رو از ۱۰۰۰ سال پیش معلوم شده بودنقل قول:
فقط به من بگید آذربایجان چیش از ایران سر تره؟
چون اینجا ایرانه اونجا شده اذربایجان تا موقعی که جز ایران بود همین مثل خودمون بودن
مشکل اصلی هم ربطی به پهنای باند ایرانو این حرفا نداره
قیمتی هم که میگید ۲ برابره ۴ برابره مطمئنید واقعا بیشتره؟ سایتی چیزی هست که سندیت داشته باشه حرفتون؟
من فکر کنم تو ایران اینترنت هم بخواد رد بشه حق گمرک و هزار جور حق از روش میگیرن که این قیمت میشه (فان بود این جمله)
اصلا کار شاتل قابل توجیه نیست که سرعتو میاره پایین چطور بهمه داره ۲ مگ میده ازون طرف تا ۴ روز پیش میگفتن چون پهنا باند جواب نمیده مخابرات شلوغه افت سرعت داریم؟ دیگه دروغ بزرگتر از این؟
دقیقا همین چرندیات رو بهمه میگن شما بهتره هیچ وقت با پشتیبانیه تهران صحبت نکنی بهترین کار با پشتیبانی ای که تو شهرتون هست تماس بگیریدنقل قول:
شما وضعتون خوبه! من کرمان هستم دهن ما رو این شاتل سرویس کرده! 1 ماه کامل تقریبا شبا میومد رپیدشیر رو می بست بعد استدلال هایی می آوردن خیلی جالبه!اول که می گفت آقا سیستم شما مشکل داره از ساعت 1 شب به بعد قاطی می کنه! گفتم نه بابا! سیستم من کل روز حالش خوبه شب که می شه می زنه به سرش؟ گفت ببینید جناب سایت رپیدشیر این هم بگم یک سایت شناخته شده نیست و مشکل پهنای باند داره! گفتم چرا چرت می گی ! پهنای باند رپیدشیر ان برابر پهنای باند کل ایرانه!!! گفت ببینید مشکل از جانب مخابراته شما Trace بگیرید بگید چه جوریه! گفتم خوب تا سرور اول شاتل می ره بعد تایم اوت می شه! می گه آهان مشکل از مخابراته. مخابرات میاد شب ها رپیدشیر رو بلاک می کنه! گفتم آقا من رو نپیچون توی مخابرات روی CRM دیتا فقط سویچ می شه! اصلا نمی شه آی پی بلاک کرد! الو الو الو جناب ..... بوق اشغال!
اینم از پشتیبانی! حالا روز ها اومدن سرعت روی 65 ثابته می ره تقریبا ولی شب ها چی بگم! من یک فایل 50 مگی رو 2 روز! 2 روز طول کشید تا دانلود کنم!
من نزدیک یه هفته مشکل قطعی اینترنت داشتم تو بعضی ساعات دیشب که دیگه ترکوند ۲۵۰ مگ دانلود کردم(البته فایلهای دانلودی من زیاد نیستن)
امروز دیدم اصلا سرعت نداره تا ۱۲.۳۰ تحمل کردم رفتم چت انلاین دیدم این یارو اصلا نمیدونه rg45 فرقش با rg11 چی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ زدم به پشتیبانیه ساری بعد ۵ دقیقه سرعت از ۱۲ پرید رو ۲۴۷ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا الان هم که قطع نشده نتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله یعنی میگید اونا اصلا فیلم رو به صورت انلاین نمیبینند؟نقل قول:
منظورتونو نمی فهمم
من گفتم اگه اونجا ارزون تر و آزادتره بخاطر اینه که مردم قانون کپی رایتو رعایت می کنن و هر چی بخوان هزینشو می دن
منظور اینکه ما در حدی نیستیم که بخوایم خودمونو با امریکا مقایسه کنیم چون نه فقط اینترنت ، بلکه هیچی مون در حد اونا نیست
این همه سایت های غیر اخلاقی دارن با کیفیت hd و blue ray دارن دانلود نمیکنن؟
پس ازین سرعت بالا برا چی استفاده میکنند؟
مثلا برای ایمیل فرستادن؟بازار بورس؟
وب گردی؟
بیخیال بابا اونا هم دانلود میکنن
دقیقا من با شما موافقم حق باشماست اصلا هم نباید خودمونو با امریکا مقایسه کنیم
باید سرعت روزانه رو با سرعت شبانمون مقایسه کنیم
امشب یه نکته جالب توی صحبت یکی از افراد پشتیبانی شاتل کش رفتم:
سرعت شبانه من جدیدا بعضی شبها روی 256 محدود میشه(اکو 512) و طبق معمول زنگ زدم پشتیبانی و طبق معمول گفت مشکلی نیست و طبق معمول گفت به ما ابلاغ نشده سرعت کسی محدود شده باشه تا اینجا همه چی روی روال عادی شاتله اما یه دفعه یه جمله ازش پرید بیرون: "هیچ محدودیتی وجود نداره مگر برای یه سری مشتریای خاص" که وقتی من گفتم نکنه من هم جزو مشتریهای خاصتون اون گفت: "نه ، اصلا ما توی تهران همچین چیری نداریم!" الان هم طبق معمول بعد از زنگ زدن و تهدید به فسخ ، با یکبار روشن خاموش شدن مودم، سرعتم برگشت به 512! و دقیقا طبق معمول لاگ اون دقایقی که 256 بود سرعتم، از قسمت اتصالات POEEE در سایت شاتل حذف شده!!! که مدرکشم هست و ازش عکس گرفتم.
خودتون بفهمید توی این شرکت چه خبره!
تسلیت عرض میکنم!نقل قول:
من هم همین کار رو کردم، به جای اینکه سرعت دانلود شب رو درست کنند سرعت روز رو کردن 64kb/s!!!!
باز که اعتراض کردم گفتن این هدیه! شاتل بوده! دیگه شامل شما نمیشه!!!!
یعنی عملا اعتراض هم نمیشه کرد!
پ.ن:
تشکر میکنم که پیام های قبلی من بعد از دیدن مدیران سایت درج نمیشه!!!
دوستان دیشب به ما فاز دادن با eco 128 حدود 4.1 گیگ رایگان دان کردیم.
شاتل هر روز بدتر از دیروز
eco 2048
ساعت 3 بعد از ظهر
با پشتیبانیش چت کردم میگه افت سرعت و packet loss از طرف دیتای مخابراته.
هرچی به حماسه ی 8 دی! نزدیک میشیم سرعتا پایین تر و پینگا بالاتر میره.تو این مدت استفاده از اینترنت به بهای اعصاب خوردیه.
منظورم کاملا واضحه گفتید در حد آمریکا نیستیم اون پست رو زدم که شما خودتون رو با آذربایجان مقایسه کنید ببینید وضع اینترنت چقدر از اونها عقبه. پاکستان هم خیلی کشورش از ایران پیشرفته تر نیست وای اینترنت 8 مگ رو حدود 40 تومن میدهند الان متوجه منظورم شدید؟نقل قول:
کلا حرف شما من رو یا اون اشخاصی میندازه که هی میگن ما 8 سال با کل دنیا جنگیدیم همین الان هم خیلی پیشرفت کردیم.
در مورد اینکه آمریکا به خاطر اینکه کپی رایتو رایت میکنه آزادی هست از اون حرفها بود کافیه شما تورنت باز حرفه ای باشید اونوقت متوجه میشید که چقدر سیدر و لیچر از آمریکا هستش.
این دو دوست هم در مورد مقایسه کردن خوب حرفی زدند :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5710497&postcount=8327
درود بر شمانقل قول:
ضمن خوش آمد گویی بابت اولین پستتون امیدوارم روز به روز شاهد فعالیت روزافزون و پاسخ دادن شما به سایر کاربران باشیم. در مورد عقیده شما باید بگم محترمه ولی در مورد شاتل صادق نیست چون شاتل به دو صورت سرعتها رو میاره پایین
1- مشترکها ی پر مصرف رو مانیتور میکنه و سرعت اونها رو میاره پایین
2- کل منتطقه یا کل شهر رو میاره پایین در صورتی که سرعت بقیه ممکنه بالا باشه این به زیاد دانلود کردن کسی بستگی نداره.
بیشتر مورد اول اتفاق میافته پس فرقی به حال کسی نمیکنه چون خودشون سرعتها رو طبق سیاستهای بالا میارند پایین و زیاد دانلود کردن کسی باعث پایین اومدن پهنای باند کسی نمیشه.
بفرمایید این هم نمونه ای از همون محدودیتها که کاملا سلیقه ای عمل میشه:
نقل قول:
من آرت 1 دارم. از امروز سرعت از 448 برگشته روی 160 :41:
یعنی کمترین سرعتی که توی این 19 ماه اشتراکم داشتم. حتی موقع نصب سرویس هم سرعت 192 بود.
مصرف دوره ام هم 98 درصد بود که الان شده 99 . اگر تا فردا که ترافیکها صفر نشدن درست نشد مجبورم دوباره با پشتیبانی شون صحبت کنم و تهدید به فسخ قرارداد کنم. آخه 160 تا شد سرعت ؟!!!!!!!!!!
فکر کنم سرعت شماهایی که کم شده رو دادن به ما :8:
سرعت 128 شاتل ساعت 1 تا 7 صبح . متاسفانه تنظیمات پاور آپشن ویندوز رو درست نکرده بودم کامپیوترم بعد از 30 دقیقه که بهش دست نزدم خاموش شده بود و دانلود نکرده بود ساعت 4 صبج که بلند شدم روشنش کردم تا ساعت 7 صبح با سرعت 300 کیلوبایت در ثانیه 2 گیگ دانلود کردم . کاشکی این سرعت هرشب باشه :20:
بچه من توی سایت اسپید تست که سرعتمو تست کردم اینو داد . با توجه به اینکه اینترنتم 128 کیلوبیت
دوستان من امروز به پشتیبانی گفتم که خطم دو مگ نمیکشه (خیلی قطعو وصلی داشتم) و به 1024 کاهش بدیدش . کردنش 512 !!!!!!!!!!!!! گفتم چرا 1024 نکردید میگه نمیکشه !:18:
به نظرتون کاره اشتباهی کردم ؟! اخه هم قطعو وصلیم شدید شده بود ... و هم پدر ترافیکمو در اوردم:21: وهم 1 شب با سرعت دو مگ دانلود میشد و 2.3 شب اصلا حتی نمیشد وب گردی کرد !!!
اگه با این سرعت هم شب نتونم دانلود و وب گردی یا بازی انلاین کنم دیگه باید پدر پدر سوختشونو در میارم !:2:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5710497&postcount=8327
فکر کنم شما منظور منو اشتباه متوجه شدید
ما هم از پاکستان هم از آذربایجان خیلی عقب تریم
وضع اینترنتمون طبق آمار اسپید تست که دیدید چندم دنیاست
تازه این فقط آمار ای دی اس ال دارهاست. اگه کل مردم بخواد حساب شه که ...
در مورد 8 سال جنگ و ... اگه بحث سیاسی آزاد بود که می گفتم تا بر عکس بودن حرفتون معلوم شه
منم نگفتم کل مردمش رعایت می کنن اما تعداد رعایت کن ها تو ایران در حد صفره
کلا حرفم در مورد فرهنگ استفاده از اینترنت تو ایرانه که قبول کنید وضع جالبی نداره
ما تا طناب مفت پیدا کنیم آنی خودمونو باهاش دار می زنیم
یه نفر ممکنه 1000 گیگ اطلاعات مهم لازم داره ممکنه تو بازار نتونه پیدا کنه اشکال نداره
اما مثلا بازی ها به قیمت خیلی ارزون و تعداد زیاد در دسترسه. اما همین رو هم اکثرا دانلود می کنن
قبلا هم گفتم شاتل جای دفاع نداره اما ما هم درست استفاده نمی کنیم
یه اصطلاحی قبلا رایج شده بود که ما تا تمام فایل های تو اینترنتو نیاریم تو هاردمون راحت نمی شیم
ای بابا واس ما هم که همه چیزش خوب بود چند شبه که سرعت دانلود شبانه ام بالاتر از 50 نمیره
الان رو 97% هستم
ممکنه به خاطر این باشه؟؟؟
حالا اگه وسط ماه باشه بعد به 100% بشه چه اتفاقی میوفته؟؟؟
من از خودشون پرسیدم میگفتن که اگه اینجوری بشه سرعت دانلود رو رو 64 میبندن اما رو پیج باز کردن تاثیری نداره
همینطوره؟؟؟؟
ولی اینترنت من 128 چرا این زده 2.33 مگابیت ؟ یکی به من بگه چه اتفاقی افتاده من طاقت شنیدنشو دارم :8: خیلی دارم حال میکنم با این سرعت :27:
بد بختی اینجاست دیگه همشون یه ... ان به جای رقابتم دس به یکی کردن:13:نقل قول:
یه نکته ی دیگه اضافه کنم
تو کشور ما چی درسته که اینترنتمون درست نیست ؟
غیر از شاتل بقیه ی شرکت ها ادارات بانک ها یا بازاری هامون هیچ جا دروغ کم فروشی یا دزدی نیست؟
مشکل عمیق تر ازین حرفاست که فقط اینترنتمونو با امریکا مقایسه کنیم
اگه یه سری مسائل درست بشن مشکلاتی مثل اینترنت خود به خود حل میشه
البته جای توجیح نداره که بگیم چون همه چی خرابه حق داریم که اینترنتمون هم خراب باشه
هرچی از هرجا درست بشه خوبه اما نیاز به اصلاح فرهنگی داره
دوستان پینگ تایم شما هم بالاست؟
C:\Users\---->ping 85.15.1.10
Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=626ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=624ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=625ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=628ms TTL=59
Ping statistics for 85.15.1.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 624ms, Maximum = 628ms, Average = 625ms
C:\Users\---->ping 85.15.1.12
Pinging 85.15.1.12 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.12: bytes=32 time=635ms TTL=59
Reply from 85.15.1.12: bytes=32 time=588ms TTL=59
Reply from 85.15.1.12: bytes=32 time=586ms TTL=59
Reply from 85.15.1.12: bytes=32 time=589ms TTL=59
Ping statistics for 85.15.1.12:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 586ms, Maximum = 635ms, Average = 599ms
دوستان چند روز پيش يهو اينترتم به مدت چند ساعت قطع شد، بعد كه بهشون زنگ زدم، گفتن مودمتو ريست كن و يه سري تنظيمات توي صفحه اي كه مخصوص مودم بود رو مجددا گفتن تنظيم كردم، درست شد. (چراغ ppp ش روشن و ثابت شد)
الان دوباره همون حالت قبلي شده، چراغ ppp روشن نيست...بنظرتون مشكل چيه؟از كجاست؟ تو اين مدتي كه شاتل داشتم تا حالا همچين جرياني پيش نيومده بود..
معلومه دیگه عزیزجان.وقتی مملکت بی صاحب باشه این طوری میشه.کسایی که 2مگ دارن با 60 -70 دانلود میکنن وشما اینجوری.وقتی همه چیز سر جای خودشه باید تعجب کنی نه الان:27:نقل قول:
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=509ms TTL=45
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=761ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=763ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=776ms TTL=59
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=771ms TTL=59
سرعت وب گردی رو ۲مگ بستس ولی سرعت دانلود رو ۵۱۲کیلو
ترفندی چیزی وجود نداره سرعت دانلود هم ۲مگ بشه؟؟
سلام
لطفا راهنمائی کنید
چند ماهی بود که شاتل داشتم سرویس 256 بود ولی اکانتی که برای من گذاشته بودن 512 بود و چند روز پیش حتی سرعت دانلود کردن به 300 کیلوبایت رسید ولی از دیروز سرعت را بهمون 256 کردن و سرعت دانلود شده 30 کیلوبایت
برای همه همین کار را کردن ؟
میشود اعتراضی کرد
سرعت را چرا کم کردن