سلام...پیشاپیش معذرت میخوام که همه مطالب رو یکجا مینویسم اینترنت دایال آپه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید... خواهش میکنم هر کسی هر چیزی به ذهنش رسید بگه حتی اگه شک داره.
من الآن چند ماهه دارم از 360م نا امید میشم یعنی الآن هر کی جای من بود کلشو میکوبید به مانیتور! من مشکله افت فریم دارم داخل بازیها فرقی نمیکنه چه بازی باشه یا لگ میندازه یا افت فریم میده ( باور نمیکنید چقدر اذیت میکنه) حداقل بعد از این همه مدت نفهمیدم مشکل از کجاست.تمام راههای نرم افزاری رو امتحان کردم..این مشکل بعد از فلش کردن درایو بوجود آمده اما نمیدونم چرا وقتی از هارد بازی رو ران میکنم مشکل افت فریم دارم ولی اگه از روی دیسک اجرا کنم افت فریم ندارم.. حتی موقع دمو بازیها لگ میندازه.دیگه جونم به لب رسیده... حالا چند تا سوال دارم ازتون
1: ممکنه از خراب فلش کردن درایو باشه؟ ( من احتمال کمی میدم)
2: ممکنه ic ram برد خراب یا نیمه خراب شده باشه؟( اگه آره تعمیر یا تعویض میکنن؟!)
3: واسه فلش کردن کنسول چند روزی باز مونده بود چون خودم بلد نبودم ممکنه تغییراتی داخل کنسول بوجود اومده باشه؟ ( مثلا تغییرات دما یا تغییر شکل بعضی چیزها!)
4: من کلی مشکل با این دستگاه دارم یکیش دیر خاموش شدن کنسول هست ویکی دیگش وقتی بازی رو نصب میکنم میگه دوباره نصب کن!( البته بعضی هاشو) ....
در آخر هم بازی gears of war3 رو نصب میکنم ولی اجرا نمیشه ( مینویسه دیسک اشکال داره) ولی اگه پاکش کنم واز رو دیسک اجرا کنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه! واسه شما هم اینطوریه؟
من نمیتونم زود به زود بیام بخونم اینه که لطف کنین پاسخ بدید از زحماتتون تشکر میکنم