برای اولین بار بود که یه کلت(نوعی اسلحه) میدیم خیلی ها فک میکنن ما که تو سیستان و بلوچستانیم حتما خدای اسلحه هستیم و حتما یه اسلحه تو خونه داریم ولی من بعد بیست سال تازه دفعه اولم بود میدیدم
کلت روگرفتم تو دستم یکم اینور اونور کردم دیدم با دست چپ راحت ترم یکم فیگور رفتم خودم نمیدونم یه حس بهم گفت برش دار برو بقیه رو بترسون
خودم همیشه مخالف این کارم ولی مخم تاب برداشت و احمق شدم
خلاصه برداشتم با یکی از دوستام (شانسی که اوردم اون همرام بود .ولی اونم مثل من میخاست چند نفر رو بترسونه) زدیم به خیابون
ظهر بود و هیچکی هم بیرون نبود یه ده دقیقه گشتیم ولی کسی نبود که سر به سرش بزاریم به دوستم گفت اون کوچه روبه رویی رو ببینیم بعد برگردیم (یه ضرب المثل هست که میگه توی گرما سگ رو با نانچوکو و توی سرما خر رو با خنجر بزنی نمیاد بیرون)جلو تر که رفتیم یه کسی رو دیدیم به نظر آشنا میومد(خوشحال شدم) لباس ش مشکی بود نزدیک تر رفتیم یه لحظه جا خوردم چون با یارو یه خورده حسابی داشتم قبلنا. و درگیر بودیم. واقعا جالبه یه اسلحه داشته باشی اونوقت دشمن ت رو ببینی
گاهی وقتا آدم یه فکرای احمقانه ایی میاد تو ذهنش که تو اون لحظه حالیش نیست بابا این کاری که میکنی درست نیست منم دقیقا همون حس روداشتم
گفتم حداقل الان وقتشه یه زهر چشمی واسش بیام تا دیگه از این غلطا نکنه!!
واقعا احمق بودم که رفتم نزدیک الانم واقعا پشیمونم کاش این کارو نمیکردم
خلاصه نزدیک رفتم از صدای پام فهمید کسی پشتش و برگشت یه لحظه متوجه من شد
من ناخوداگاه با اون افکار عجیب غریبم کلت رو در اوردم بدون اینکه حتی بهش چیزی بگم روبه روش نگه داشتم(یعنی اخر ناشی بازی بود باید تو این شرایط ادم اول مقدمه ای بگه بعد اسلحه رو دربیاره طرف رو بترسونه)
یه لحظه خودمم موندم خوب الان باید چیکار کنم
تو عمرم اصلا بلد نبودم شلیک کنم ولی همینجوری انگشتم گذاشتم رو ماشه .
که یهو در رفت چون فک نمیکردم اینقدر راحت خلاص شه
شانسی که اوردم از بغل یارو رد شد
دوستم با تمام وجود داد و فریاد می کرد خشکم زده بود داشت گریه م میگرفت
که تو همین فکرا بود دیدم یارو چاقو در اورد .دیگه واقعا نمیدونستم چیکار کنم
من فقط صدای دوستم رو میشنیدم. نزدیک بود بیوفتم و حتی یه کلمه هم نمیگفتم .که دیدم یارو اومد نزدیک با چاقو
دو سه بار زد به پهلوم و اخریشم زد تو سرم
واقعا ناشی بودم باید از همون دور بهش شلیک میکردم یارو اصلا اسلحه نداشت
عجب بازیه این
کانتر استرایک بعد از چهار سال هنوزم به آدم فاز میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط خودم