یه عکس از شرایط خط و مودم بزارید لطفا. احتمالا به دلیل وضعیت خط تون باید crc ارور هم داشته باشید که همین باعث بوجود اومدن خیلی مشکلاته!!نقل قول:
Printable View
یه عکس از شرایط خط و مودم بزارید لطفا. احتمالا به دلیل وضعیت خط تون باید crc ارور هم داشته باشید که همین باعث بوجود اومدن خیلی مشکلاته!!نقل قول:
ادبیات خاصی نبود ولی باید قبول کنیم همه مراکز و همه شهر ها وضعیت مثل هم نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم دوستان پست منو بد متوجه شدن !
من دیروز قطعی که پرش لینک باشه یا حتی قطعی که چراغ اینترنت خاموش بشه و ip عوض بشه نداشتم
منظورم قطعی چند ثانیه ای بود که هیچ سایتی باز نمیشد و چند ثانیه بعد درست میشد
بازم میگم من الان 5 روزه از پارس نت گرفتم فقط دیروز اینجوری بود ! به خاطر همینه که میگم ربطی به وضعیت خط نداره چون وضعیت خط من اگه بد هم هست ، همیشه همینه !
عکس ناقصه دوست عزیز اگه امکان داره کامل بدیدنقل قول:
وضعیت خط که همینه - تو جزئیات هم چیزی به اسم crc ندیدمنقل قول:
احتمال اول تغییر آی پی بوده که در لحظه شما روش افتادید که معمولا چراغ اینترنت قطع میشه که منتفیه ولی دلیل عمده وقفه که شما عرض نمودید همون crc ارور بیش از حد هستش که بخاطر شرایط بد خط بوجود میاد و چون کیفیت و کشش خط متفاوت هست روی هر شرکتی این مشکل به صورت خیلی زیاد و یا کم بوجود میاد. سعی کنید همیشه از حداکثر کشش خط استفاده نکنید و با میزان حداکثر کشش خط فاصله داشته باشید. شرایط خیلی ایده آل برای خطی که ۸ مگ کشش داره بهتره ۴ مگ بسته بشه نه ۶ مگ و ۸ مگ . امیدوارم عرایض بنده رو متوجه شده باشید.:n06:نقل قول:
میخوام با شهامت تمام عرض کنم تو انجمن هدف اینجانب فقط راهنمایی دوستان هست و بنده همکار تمام شرکت های اینترنتی محسوب میشم و جانب دار شخص و یا شرکت خاصی نیستم . دوستان هم سوالی داشته باشن در خدمتم . موفق باشید.
شما چرا از isp استان/ شهر خودت نگرفتی ؟نقل قول:
دیده بان تو کرمان خوبه که ، من خودمم دارم راضیم ، حجمش خیلی بهتره شما که 40 دادی واسه 80 گیگ خوب 10 تومن دیگه میزاشتی روش 8 مگ میگرفتی از دیده بان .
البته نمی دونم خطط میکشه یا نه ...
والا کلا حس خوبی به این شرکت های کوچک ندارم ( تازه تو تاپیکش هم که بعضیا از جمله شما بعضی مواقع افت سرعت دارین )نقل قول:
من 40 ندادم ، جشنواره 8 مگ گرفتم ، 450 گیگ 3 ماهه با مالیات فقط 75 تومن ! ( البته خطم تا 4 مگ کشش داره )
-----------------------------------------------
دوستان پارس انلاین کسی میتونه Tracert 8.8.8.8 بزاره
به نظر من که سرویسش خیلی خوبه و اینو از این جهت میگم چون خودم حساسم به کیفیت ، اگر بد باشه جمع می کنم اما به هرحال تا الان خیلی خوب بوده.نقل قول:
افت همیشه هست تو ایران چی درسته که توقع داشته باشیم نت ثابت و بدون افت باشه اونم تو جایی که دشمن شماره یک نت در جهان داره میتازونه .