اگه پینگ برات مهم نیست نیا حسابگر یا صبانتنقل قول:
اما اگه برات مهمه فقط این دو شرکت
Printable View
اگه پینگ برات مهم نیست نیا حسابگر یا صبانتنقل قول:
اما اگه برات مهمه فقط این دو شرکت
نقل قول:نقل قول:
آره، ممنون دوستان حالا دوتا سناریو دارم به نظرتون کدوم مناسبه؟
۱. گیر بدم به شرکت مخابرات که الا و بلا شما باید تا در خونه ADSL رو درست و حسابی با SNR بالا بهم تحویل بدین؟ (ممکنه دیگه درسته؟) بعد که این درست شد از یه شرکتی میگیرم....
۲. برم سراغ وایمکس مبین نت....مشکلی که با کلا وایمکس دارم وضعیت حجمیشون هست. من حداقل سرعتی که میخوام ۲۵۶ هست اونم ترجیح میدم نامحدود باشه. میزان مصرف حجمیم معمولا بالاست. دانلود خاصی هم ندارم ولی کلا مصرفم بالاست واسه همین مبیننت به نظر خیلی گرونتر میاد.....
شما کدومیک ازین دو تا رو پیشنهاد میکنید؟ راه دیگهای هست؟
پ.ن: خونمون الهیه است و مطمئنم مبیننت پوشش میده ولی پوششش حاشیهای هست فکر کنم هرچند من خودم توی اصفهان از حاشیهی بیم آنتن ۳ خط و ۴ خط رو گرفتم...
تایید میشه واقعا پینگ حسابگر خیلی خوبه توی همه ساعتا تقریبا عالیه.مثل بعضی دیگه شرکت ها نیست فقط صبحا پینگ خوب بده.توی سطح کشور هم یکی از بهترین پینگارو داره.نقل قول:
جهت تاکید عرض می کنم که مخابرات واسیاتک بدترین پینگ ممکن رو دارن!!
اگه پینگ مهمه براتون نیاد این دوتا .... ئلی اگه مهم نیست و سرعت دانلود کارتون رو راه میندازه اونوقت :n18:
واقعاً ظلمه 200 هزار تومن بدی حسابگر برای سرعت 96 .... با این پول میتونی 3 تا خط 2 مگ از مخابرات بگیری بریزی رو یه هاب خروجی بالای 750 سرعت دانلود داشته باشی !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر سرم اومدم بعد از چند ماه کانتر بازی کنم با سرور خود آسیاتک پینگش رو 800 -900 میره ،یعنی خاک عالم تو سرشون
کاملا درستهنقل قول:
اگه کسی می خواد فقط دانلود کنه و پدر اینترنت رو دربیاره بهترین راهکار مخابرات یا کلا سرویس های نامحدود با ارزانترین قیمت و سرعت متعادل هستند
برای کسایی مثل من که هروز اینجا داشتن فحش میدادن به پینگ و ... و اعصابشون خورد بود بهترین راهکار تعویض سرویس دهنده به اوناییه که پینگ بهتر دارن
در واقع خود آدم باید تصمیم بگیره و تکلیفش رو معلوم کنه
یه سرویس مثلا 10 گیگی بسشه؟ یا نه در ماه بیش از 100 گیگ هم مصرف می کنه و ....
من آدم زیاده خواهی نیستم ولی ... ولی برام سواله!
سواله که چرا تو خوزستان مخابرات استانش اینترنت نامحدودی که با ما شروع به دادن کردن و قیمتاش هم مثل ماست باید سرعتش دوبرابر نامحدود مخابرات ما باشه؟ (تقریباً دوبرابر)
الان اونا 512 با IDM رو 120 تقریباً .... 512 من رو 77-80 .... (معیار رو IDM گرفتم چون هردو برای تست از یه معیار واحد باید استفاده کنیم)
:37::4:
مخابراتیا شما میتونین به L2TP وصل شین؟
فکر کنم دیگه باید دور نامحدود رو خط کشید
امشب تو اخبار تعرفه جدید رو اعلام کرد...
مثلا
512 رو باید 4500 بدی و بعد پول حجم رو بدی
راستی 2 مگ برنزی اسیاتک 150 تا میده
همین الان رفتم تو سایت آسیاتک قسمت تعرفه ها ،سرویسهاشو برداشته ،:n14::n14::n14: